patrycjaml 01.02.11, 13:26 Szukam zespołu bądź Dja na moje wesele 1.6.2012 w rozsądnej cenie Bardzo proszę o kontakt mojapati@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zespol_alcapone Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 05.02.11, 00:33 Witam. Zapraszam na stronę naszej Agencji Muzycznej: www.polisound.pl W ofercie zespoły w składzie od 3 do 7 osób oraz DJe. pozdr. Odpowiedz Link
aaa_4 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 06.02.11, 13:12 Witam serdecznie zapraszam. Zespół muzyczny Odpowiedz Link
qezmar Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 16.04.11, 22:38 hej, niedawno byłem na weselu u znajomych gdzie grał fajny zespół, fajnie się bawiliśmy, chyba wszyscy byli zadowoleni grali praktycznie dla wszystkich, robili mało przerw, zamieniłem z nimi kilka zdań ile biorą i okazało się,że nie dużo a są w ogóle z Białegostoku, wejdź sobie na ich stronę i pogadaj www.akonto.bialystok.pl , my z narzeczoną już się zdecydowaliśmy na nich i będą u nas grać 25.08.2012 ( akurat mam ten termin zajęty , więc nie ma skuchy , pozdrów ich od Patryka z Ząbek Odpowiedz Link
sky-win Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 03.05.11, 13:10 termin wolny zapraszam do posłuchania materialu demo www.sky-win.pl Odpowiedz Link
geminimusic.pl Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 04.05.11, 11:10 Witamy Mamy wolny termin. Zapraszamy na naszą stronkę geminimusic.pl lub do naszego kanału YouTube youtu.be/a6V2nfGlqQU Pozdrawiamy, Zespół muzyczny Gemini Music z Lublina Odpowiedz Link
basia791 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 04.07.11, 09:39 Polecam zespół weselny z Lublina - Niagara Band. Oto ich strona www.niagaraband.pl Odpowiedz Link
brevis1 ZESPÓŁ BLUE HEAVEN TEL 606450920 !!!!!!! 20.07.11, 13:44 Witam ! ZESPÓŁ BLUE HEAVEN MAMY WOLNY TERMIN Spełnimy wszystkie państwa oczekiwania mój tel 606450920 lub e-mail: blueheaven@poczta.fm Pozdrawiam Dariusz Zespół BLUE HEAVEN Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 31.08.11, 19:04 Zespól Muzyczny Chilli band lub Odpowiedz Link
lukasik2 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 07.09.11, 23:54 Wita , Panstwa bardzo serdecznie zespół ATEST z Częstochowy.Gramy w 4-os składzie wraz z wokallistka .Gramy utwory od najstarszych szlagierów po najnowsze hity.Organizujemy duzo konkursów i zabaw na weselu.Mamy strone intrnetowa atest.kapele-wesele.pl e-mal barbara4000@wp.pl tel kont z zespolem Atest 508-32-98-93 lub 505-414-124.Zapraszamy serdecznie !Gramy na terenie całej Polski. Odpowiedz Link
lukasik2 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 07.09.11, 23:55 Wita , Panstwa bardzo serdecznie zespół ATEST z Częstochowy.Gramy w 4-os składzie wraz z wokallistka .Gramy utwory od najstarszych szlagierów po najnowsze hity.Organizujemy duzo konkursów i zabaw na weselu.Mamy strone internetowa atest.kapele-wesele.pl e-mal barbara4000@wp.pl tel kont z zespolem Atest 508-32-98-93 lub 505-414-124.Zapraszamy serdecznie !Gramy na terenie całej Polski. Odpowiedz Link
google333 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 08.09.11, 10:40 Witam Jesteśmy zespołem muzycznym z Lublina. Zapraszam na nasza stronę www.zespolkaktus.pl może się spodoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wolnekapele Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 09.09.11, 13:59 Polecam serwis WolneKapele.net - mamy dużą bazę (600) zespołów, DJ i fotografów/kamerzystów. Nasza wyszukiwarka pozwala znaleźć zespół po zadanych kryteriach, typu cena, wolny termin, możliwość dojazdu do określonego województwa. Zapraszam na www.wolnekapele.net Odpowiedz Link
brevis1 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 04.10.11, 17:46 witam ! Spełnimy wszystkie państwa oczekiwania mój tel 606450920 i e-mail blueheaven@poczta.fm Pozdrawiam Dariusz zespół BLUE HEAVEN Odpowiedz Link
zespol_stereon Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 06.10.11, 11:17 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: www.stereon.pl Odpowiedz Link
kapelaes100 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 09.10.11, 22:20 Zespół muzyczny Kapela Es jest jeszcze do wzięcia w tym terminie. zapraszam na stronę www.kapelaes.pl Cena do uzgodnienia Odpowiedz Link
arecnowak Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 09.02.12, 00:12 Witam serdecznie cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led oraz ruchomymi głowami. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak Odpowiedz Link
kapela-remix Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 27.02.12, 19:07 Witam serdecznie Kilka słów o nas. Jako zespół muzyczny REMIX istniejemy na rynku od kilkunastu lat i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw. Zespół występuje w składzie trzy osobowym (dwa wokale męskie i jeden żeński) plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej. Przy stołach prowadzimy biesiadę i śpiewamy z gośćmi stosowne piosenki przy akompaniamencie akordeonu i gitary. Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich i zagranicznych w stylu pop, dance, rock, disco oraz utwory klasyczne. Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie. Gramy na błogosławieństwie w domu pani młodej i marsza dla gości weselnych. Gwarantujemy państwu udaną zabawę i zapraszamy do korzystania z naszych usług. Kontakt z zespołem : 608-559-607 remixkluczbork.freehost.pl email. remix.adam@gmail.com Odpowiedz Link
weselsi Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 31.03.12, 23:54 Witamy Państwa bardzo serdecznie Mamy wolny termin! Jesteśmy młodym, 5-osobowym zespołem. Gramy wyłącznie na żywo. Żadnych podkładów, dyskietek, pendrivów i innych oszustw "WESELSI" to zespół muzyczny grający znane przeboje muzyki rozrywkowej oraz wiele innych gatunków muzycznych dostosowanych do wymagań i gustów słuchaczy. Naszej wokalistce akompaniuje czterech muzyków, którzy grają na takich instrumentach jak: - Klawisz - Gitara elektryczna - Gitara basowa - Perkusja - Saksofon - Klarnet więcej informacji oraz demo na naszej stronie internetowej: www.weselsi.com.pl lokalizacja: Żory, woj. śląskie - odległość nie ma dla nas znaczenia Email: weselsi@gmail.com Tel: Marcin: 796 191 771 Tel: Marzena: 603 356 633 Zapraszamy do współpracy! Odpowiedz Link
ericjedrzejczak Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 16.05.12, 23:41 Mam PRZYJEMNOŚĆ polecić PAŃSTWU najlepszy ZESPÓŁ na WESELE !!! Zespół Make Me Feel z okolic Warszawy to jedyny w swoim rodzaju zespół grający muzykę Blues, Rock, Dance lat 70’, 80’ i 90’-tych i obecnych. Swój wysoki poziom grania i śpiewania zawdzięcza długoletniej pracy, a także warsztatom udoskonalającym. Atutem zespołu są laureaci wielu konkursów wokalnych i instrumentalnych, a także wyjątkowe osobowości. Każda jednostka wnosi w zespół coś innego, co wyróżnia Ich z pośród innych. Przede wszystkim liczą się z każdym Klientem i dostosowują się do Jego potrzeb. JEŻELI JESZCZE NIE WIESZ JAKI ZESPÓŁ BĘDZIE NAJLEPSZY NA TWOJE WESELE TO POLECAM STRONĘ ZESPOŁU GDZIE TWOJE WĄTPLIWOŚCI ZOSTANĄ ROZWIANE!!! Dane kontaktowe: Tel.: 696776100 www.wokalisci.pl.tl ZADZWOŃ JUŻ TERAZ !!! BO PÓŹNIEJ… MOŻE BYĆ JUŻ ZA PÓŹNO !!! GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link
mklopocki Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 08.08.12, 09:37 Witam serdecznie! Jeżeli oferta nadal jest aktualna, to polecam zespół livecoverband z Warszawy. Zespół gra tylko i wyłącznie na żywo, bez sampli i sztucznych podkładów. Zespół gra na najwyższym poziomie, posiada szeroko rozbudowany repertuar, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Skład 5-cio osobowy (perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, akustyczna, klawisze, wokal żeński, męski, chórki męskie) To nie jest typowy zespół weselny, dlatego jego poziom artystyczny jest naprawdę bardzo dobry!!!! Muzycy grają regularnie w TV Polsat, także ,,wysoka półka". Ale proszę się nie bać, zespół oferuje przystępną cenę. Również na imprezach weselnych wprost rewelacyjnie się sprawdza. Gwarantuję 100% zadowolenie!!! Oto link do zespołu myspace.com/livecoverband.pl TEL. 500 288 613 Odpowiedz Link
ericjedrzejczak ZESPÓŁ MAKE ME FEEL Z OKOLIC WARSZAWY SUPER MUZYKA 16.05.12, 23:49 Mam PRZYJEMNOŚĆ polecić PAŃSTWU najlepszy ZESPÓŁ na WESELE !!! Zespół Make Me Feel z okolic Warszawy to jedyny w swoim rodzaju zespół grający muzykę Blues, Rock, Dance lat 70’, 80’ i 90’-tych i obecnych. Swój wysoki poziom grania i śpiewania zawdzięcza długoletniej pracy, a także warsztatom udoskonalającym. Atutem zespołu są laureaci wielu konkursów wokalnych i instrumentalnych, a także wyjątkowe osobowości. Każda jednostka wnosi w zespół coś innego, co wyróżnia Ich z pośród innych. Przede wszystkim liczą się z każdym Klientem i dostosowują się do Jego potrzeb. JEŻELI JESZCZE NIE WIESZ JAKI ZESPÓŁ BĘDZIE NAJLEPSZY NA TWOJE WESELE TO POLECAM STRONĘ ZESPOŁU GDZIE TWOJE WĄTPLIWOŚCI ZOSTANĄ ROZWIANE!!! Dane kontaktowe: Tel.: 696776100 www.wokalisci.pl.tl ZADZWOŃ JUŻ TERAZ !!! BO PÓŹNIEJ… MOŻE BYĆ JUŻ ZA PÓŹNO !!! GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link
pyru7 Re: Poszukuję zespołu na wesele!! 06.06.12, 16:11 Witam, zapraszam na naszą stronę internetową: www.impressband.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link