Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele Warszawa

02.01.12, 17:47
Polecamy profesjonalne zespoły muzyczne na wesela i inne imprezy okolicznościowe.
Agencja artystyczna Dream-Art - www.dream-art.pl
Obserwuj wątek
    • ericjedrzejczak Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 16.05.12, 23:18
      Mam PRZYJEMNOŚĆ polecić PAŃSTWU najlepszy ZESPÓŁ na WESELE !!!

Zespół Make Me Feel z okolic Warszawy to jedyny w swoim rodzaju zespół grający muzykę Blues, Rock, Dance lat 70’, 80’ i 90’-tych i obecnych. Swój wysoki poziom grania i śpiewania zawdzięcza długoletniej pracy, a także warsztatom udoskonalającym.

Atutem zespołu są laureaci wielu konkursów wokalnych i instrumentalnych, a także wyjątkowe osobowości. Każda jednostka wnosi w zespół coś innego, co wyróżnia Ich z pośród innych. Przede wszystkim liczą się z każdym Klientem i dostosowują się do Jego potrzeb.

JEŻELI JESZCZE NIE WIESZ JAKI ZESPÓŁ BĘDZIE NAJLEPSZY NA TWOJE WESELE TO POLECAM STRONĘ ZESPOŁU GDZIE TWOJE WĄTPLIWOŚCI ZOSTANĄ ROZWIANE!!!

wokalisci.pl.tl

Dane kontaktowe:
      Tel.: 696776100
      wokalisci.pl.tl

GORĄCO POLECAM

• karoloo4 Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 06.03.14, 15:44
        polecam dobry zespół weselny www.zespol-flores.pl/ flores
    • ericjedrzejczak Zespół muzyczny na wesele Warszawa MAKE ME FEEL !! 16.05.12, 23:48
      Mam PRZYJEMNOŚĆ polecić PAŃSTWU najlepszy ZESPÓŁ na WESELE !!!

Zespół Make Me Feel z okolic Warszawy to jedyny w swoim rodzaju zespół grający muzykę Blues, Rock, Dance lat 70’, 80’ i 90’-tych i obecnych. Swój wysoki poziom grania i śpiewania zawdzięcza długoletniej pracy, a także warsztatom udoskonalającym.

Atutem zespołu są laureaci wielu konkursów wokalnych i instrumentalnych, a także wyjątkowe osobowości. Każda jednostka wnosi w zespół coś innego, co wyróżnia Ich z pośród innych. Przede wszystkim liczą się z każdym Klientem i dostosowują się do Jego potrzeb.

JEŻELI JESZCZE NIE WIESZ JAKI ZESPÓŁ BĘDZIE NAJLEPSZY NA TWOJE WESELE TO POLECAM STRONĘ ZESPOŁU GDZIE TWOJE WĄTPLIWOŚCI ZOSTANĄ ROZWIANE!!!

Dane kontaktowe:
      Tel.: 696776100
      www.wokalisci.pl.tl

ZADZWOŃ JUŻ TERAZ !!! BO PÓŹNIEJ… MOŻE BYĆ JUŻ ZA PÓŹNO !!!

GORĄCO POLECAM
      • jaromino Zespół Gambit Mazowieckie. 01.10.12, 09:09
        Zespół Gambit my nie chałturzymy my świetnie gramy i bawimy.
        Polecam www.zespolgambit.vot.pl
        • basia_wa Re: Zespół Gambit Mazowieckie. 26.02.13, 21:12
          Natomiast ja polecam tenwielkidzien.pl/zespoly_weselne_warszawa
          Jak ktoś szuka zespołu muzycznego w Warszawie,
          to na pewno coś dla siebie tam znajdzie.
          Największy katalog warszawskich zespołów muzycznych jaki widziałam.
        • www.muzykanci.pl Re: Zespół Gambit Mazowieckie. 20.12.14, 22:28
          www.bangbangbang.pl sześcioosobowy live na żywo zaprasza! Dwa wokale główne, klawisze, gitara, gitara basowa i kontrabas, perkusja, oraz... saksofon i akordeon. Do tego niesamowite estradowe światło i oświetlenie dekoracyjne sali!

Gramy w Szczecinie, Koszalinie, Gorzowie Wielkopolskim, Poznaniu, Berlinie, Warszawie, Zielonej Górze..... całej Polsce. Zapraszamy!
    • mecenasmars Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 21.01.15, 21:16
      Zespół NoNames - najwyższa półka!
    • djmosquito Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 27.02.15, 17:32
      DJ Mosquito ? DJ na wesela.
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru ?pod? konkretnych gości
      - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi
      - poczucie humoru
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
    • oliwka_weselna Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 08.11.16, 16:16
      Najobszerniejszy spis zespołów muzycznych na wesele z Warszawy można odnaleźć na www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ ! Polecam warto zajrzeć!
    • mecenasmars Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 01.12.16, 19:16
      Proszszszszsz: web.facebook.com/NoNames.coverband.Warszawa/?fref=ts
      smile
    • magdalennaaa Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 05.12.18, 16:20
      Dobry zespół na wesele. Bogaty repertuar do tańca i wesoła muzyka biesiadna za stołami, Dwa akordeony i gitary. zespol-retro.pl/ Okolice Dęblin, Ryki, Kozienice, Puławy.
    • upecek2x Re: Zespół muzyczny na wesele Warszawa 19.02.19, 09:16
      W odpowiedzi na komentarz wyżej... Ja polecam kogoś z playdjs.pl - u nas akurat padł wybór na DJ Darka, ale myślę że każdy się sprawdzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka