Dodaj do ulubionych

Dobry fotograf ślubny Warszawa

25.04.12, 15:23
Jak w temacie - poszukuję !
Jeśli już będziecie mi Państwo wrzucać ogłoszenia, to proszę od razu o linki do portfolio. Bardzo liczę jednak na opinie par młodych smile
Obserwuj wątek
    • slubnepaluki Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 25.04.12, 17:01
      2000zł pełen pakiet z fotoksiążką 30x30cm 50 stron. Możliwość wielu dodatków.
      www.Slubne-Paluki.pl - portfolio + blog

Współpraca z ekipą video:
      www.Love-and-Marriage.pl

Zapraszam
      • kos-ko Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 21.05.12, 10:34
        Ja mogę Ci polecić tego fotografa: www.psfs.pl/galerie/galerie-fotografii-psfs/marta-potoczek.html Fantastycznie się z nim współpracuje. Należy do Polskiego Stowarzyszenia Fotografów Ślubnych.
      • www.nuart.pl Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 09.03.13, 01:10
        Zapraszam: www.nuart.pl - fotografia dla wymagających smile
      • skoczekmario Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 14.05.15, 12:22
        www.slubnagaleria.eu/
      • dar0077 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 18.09.16, 19:20
        Studio.www.bmdi-video.ugu.pl
    • 1986annalisa Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 23.06.12, 11:35
      Nie wiem czy jeszcze szukasz fotografa, ale nam robili Łukasz i Ania Kuklińscy. Polecę ich stronę: www.ljkproject.pl Naprawdę fajne zdjęcia i fajni ludzie.
    • star_24 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 19.10.12, 10:35
      Witam serdecznie,

Polecam fotografa ślubnego www.OnePerfectMoment.pl
      • blindseeker Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 19.10.12, 13:31
        Zapraszam!!!

www.mariuszborowski.com
        blog.mariuszborowski.com
    • anma-studio Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 13.11.12, 13:10
      Witamy.
      Oferujemy dla Państwa możliwość realizacji fotografii ślubnej na terenie całego kraju i za granicą. Zdjęcia zaczynamy od przygotowań, kościół, wesele do oczepin oraz plener w tygodniu dowolnym miejscu w Polsce. Jeżeli szukacie ekipy, która kocha swoją pracę to zapraszamy do kontaktu z Nami. Oprócz zdjęć wykonujemy filmy w jakości HD i FullHD. Dodatkowo do ujęć wykorzystujemy system do stabilizacji drgań kamery Floatcam Pro 9, slidecamera, 5m kran filmowy.
      Ponadto istnieje możliwość realizacji clipu ze ślubu i wesela, którego projekcja odbywa się przed Oczepinami na projektorze.

www.anma-studio.pl/
      www.facebook.com/AnmaStudioTychy
      tel. +48 722-077-776
      e-mail: aredzio@wp.pl
      Ceny pakietów foto-video zaczynają się od 4.000zł.
      • piotrg4 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 02.12.12, 17:35
        Polecam swoje usługi.
        Reportaż ślubny z emocjami Zapraszam na www
        www.piotrmikula.com/

ps.nowe wpisy na dniach
    • stockkitty Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 04.01.13, 21:14
      pewnie temat u Ciebie już nieaktualny ale może ktoś inny skorzysta. Zdjęcia ślubne są dla nas mega ważne więc szukaliśmy w całym kraju, mimo że dochodzą koszta dojazdów i po miesięcznych poszukiwaniach mieliśmy 3 typy
      ww.joannasiwiec.com
      .velvetstudios.pl

www.perfectmoment.pl
      stanęło na 3 wink jak się okazało dziewczyna z tej pracowni czyli Ewa Brzozowska robiła zdjęcia trzy lata temu u mojej znajomej, zapomniałam o tym zupełnie a tu proszę big_grin Staneło na 3 bo zależało nam na kilku rzeczach, dobrym reportażu, odrobinie poetyki (by zdjęcia nie wyglądały że robi je tylko sprawny rzemieślnik) i tu dla mnie najważniejsz big_grin bym ja wyglądała najkpiękniej big_grin Znajoma która robiła zdjęcia u Ewy trzy lata temu jest nadal zachwycona mam nadzieję że i ja będę, okaże się w sierpniu smile
    • badura_123 Świetny fotograf z Warszawy 16.01.13, 15:04
      Witam
      Pragnę polecić fotografa: fotografnaslub.org/ z Warszawy który robił zdjęcia na moim weselu kilka lat temu. Rewelacyjna jakość zdjęć, bardzo dobry kontakt, solidność i terminowość!
      Mam nadzieję, że nadal utrzymują wysoki poziom swoich usług smile
      • j.pradera Re: Świetny fotograf z Warszawy 14.05.15, 12:25
        POLECAMY www.slubnagaleria.eu/
    • asia_stasia Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 17.01.13, 10:25
      www.grabek.pl
      Byłam świadkową, czyli w sumie tylko z boku widziałam jak pracuje. Pod względem współpracy ciężko cokolwiek zarzucić, gościowi bardzo zależy.
      Efekt dla mnie rewelacja, ale to wiadomo, każda ma inny gust.
      • pina_july Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 29.01.13, 10:05
        Ja polecam Państwa Szczepek z MMfotopasja! Jestem zakochana w ich pracach i od razu widać, że kochają to co robią. No i cena jest naprawde konkurencyjna smile

www.mmfotopasja.pl/ Mają też konto na fb smile
        • basia_wa Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 26.02.13, 21:05
          Natomiast ja polecam tenwielkidzien.pl/fotografia_slubna_wideofilmowanie_warszawa
          Jak ktoś szuka fotografa w Warszawie - największy katalog fotografów jaki widziałam
          • yur-ii Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 18.12.14, 23:15
            Ja mogę jedynie polecić pana Pawła z Fotoemodia. Świetnie się z nim pracuje, ma masę pomysłów. Jego zdjęcia doskonale oddają atmosferę wydarzenia, emocje ludzi. Jeśli chodzi o cenę za usługi to już należałoby pytać bezpośrednio, ale mogę podać strony - www.fotografia.emodia.pl lub www.facebook.com/fotoemodia
    • videofotooskom Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 04.02.13, 17:01
      Witam serdecznie

Proponuję usługę wideofilmowania oraz fotografii w cenie 1900 zł.(wideo-1250 foto-650zł) Plener oraz 2 duże zdjęcia w ramce gratis. W razie zainteresowania naszą ofertą proszę o kontakt po numerem tel: 519 566 581 lub e-mail: slowickik@gmail.com wtedy wyślemy linki do naszych produkcji weselnych.

Pozdrawiam
      • husky_ Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 05.02.13, 12:19
        videofotooskom napisał(a):

> Witam serdecznie
        >
        > Proponuję usługę wideofilmowania oraz fotografii w cenie 1900 zł.(wideo-1250 f
        > oto-650zł) Plener oraz 2 duże zdjęcia w ramce gratis. W razie zainteresowania n
        > aszą ofertą proszę o kontakt po numerem tel: 519 566 581 lub e-mail: slowickik@
        > gmail.com wtedy wyślemy linki do naszych produkcji weselnych.
        >
        > Pozdrawiam

Może nie zwróciłeś uwagi na tytuł pierwszego wpisu więc zacytuję go jeszcze raz specjalnie dla ciebie: Dobry fotograf ślubny Warszawa.
    • przemym Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 11.02.13, 13:03
      Polecam www.mystudio.com.pl moim zdanie dobre zdjecia i nie drogiesmile
      • szuwarka83 Bardzo dobry fotograf ślubny Warszawa 11.03.13, 15:24
        A ja polecam Piotrka z www.photoartis.pl
        Robił nam zdjęcia w zeszłym roku, fajny i wyluzowany fotograf.
        A zdjęcia super i cena nie powala smile!
        • 1959m Re: Bardzo dobry fotograf ślubny Warszawa 19.07.13, 23:14
          www.gm-studio.pl ELEGANCKO I GUSTOWNIE BEZ UDZIWNIEŃ ZAPRASZAMY WWW.GM-STUDIO.PL WARTO
    • proaction.pl Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 13.03.13, 23:46
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio:
      www.proaction.pl
      www.proaction.pl/blog
    • mj-exclusive Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 23.03.13, 18:38
      Zapraszam
      www.mj-exclusive.com

Atrakcyjne ceny,wolne terminy
    • ti-amo.com.pl Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 08.04.13, 16:11
      Witamy serdecznie,

Oferujemy profesjonalną fotografię ślubną wykonaną przez dwóch doświadczonych fotografów.

Nasz cennik oraz oferta znajduje sie na www.ti-amo.com.pl

Pozdrawiamy, Olga i Łukasz

Ti Amo Foto - dwóch fotografów, podwójne możliwości!
    • dansil Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 08.04.13, 16:58
      Witam,

Oferujemy wykonanie wyjatkowego reportażu ślubnego w bardzo atrakcyjnych cenach. Jesteśmy fotografującym małżeństwem i na większości sesjach fotograficznych pracujemy wspólnie, kazdy z nas inaczej patrzy na fotografie i inaczej wykonuje zdjęcia dlatego przekazujemy Panstwu dwa razy ciekawszy materiał zdjęciowy smile
      Serdecznie zapraszamy na nasza stronę
      fotodansil.eu/tel.223020660
      STUDIO FOTO "DanSil"
      • dansil Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 08.04.13, 16:59
        Witam,

Oferujemy wykonanie wyjatkowego reportażu ślubnego w bardzo atrakcyjnych cenach. Jesteśmy fotografującym małżeństwem i na większości sesjach fotograficznych pracujemy wspólnie, kazdy z nas inaczej patrzy na fotografie i inaczej wykonuje zdjęcia dlatego przekazujemy Panstwu dwa razy ciekawszy materiał zdjęciowy smile
        Serdecznie zapraszamy na nasza stronę
        fotodansil.eu/
        tel.223020660
        STUDIO FOTO "DanSil"
    • fotofotografika Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 22.06.13, 08:32
      portfolio i ceny pod tym linkiem - fotografia ślubna warszawa
    • kjb27 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 19.07.13, 19:47
      Serdecznie polecam Piotra Fidlera fidlerstudio.pl/

Robił na zdjęcia ślubne w październiku 2012 (przygotowania, ceremonia, wesele, plener). Wyszły przepięknie! DOdatkowo Piotr jest bardzo sympatyczny i bardzo dobrze się z nim współpracuje!
      • star_24 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 24.07.13, 09:01
        Zapraszam
        One Perfect Moment - Fotografia Ślubna Warszawa
    • oskarzak Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 08.09.13, 10:44
      Witam, jeżeli szukacie kogoś z Warszawy oraz profesjonalisty to polecam i zapraszam do siebie: dobry fotograf z warszawy - Oskar Żak fotografia ślubna.
    • leoscarax [...] 10.09.13, 18:55
      Treść postu jest niedostępna.
      • foto-sar Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 04.10.13, 06:34
        Polecam znakomitego fotografa ślubnego. Zdjęcia wykonują 2 osoby ( cena za usługę jedna), dzięki temu dostajecie dużo więcej świetnych zdjęć. Zlecenia ślubne są wykonywane na terenie całego kraju ( dojazd wliczony w cenę).
        Strona fotografa:
        darekslusarski.pl/
        • oklejanka1 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 07.01.16, 15:17
          Para fotografów zaprasza na swoją stronę okleja.com smile
      • loxam Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 07.10.13, 18:53
        A ja mam mieszane uczucia co do współpracy fotografów z Bita Śmietana. Zaczęło się bardzo dobrze, skończyło tak średnio.
        Widać, że p. Grzegorz zna się na rzeczy, a p. Anastazja ma dobre oko do ujęć i zdjęcia nam się podobały, mimo to czuje niedosyt z powodu braku niektórych ujęć, które ze ślubu wg mnie każdy chciałby mieć, za to dostaliśmy wiele zdjęć, które akurat dla mnie fajnie że są, ale są mało wartościowe jako pamiątka...
        Ok, fajnie, że wszystko robią w formie repartażu, ale w taki sposób nie mamy pamiątkowego zdjęcia np. z rodzicami czy z rodzeństwem, bo fotografowie, jak stwierdzili, nie ustawiają gości...sad dlatego też moim rodzicom zdjęcia nie przypadły do gustu (a w takim dniu nikt z bliskiej rodziny nie myśli o ujęciach, bo uważa, że profesjonaliści powinni o to zadbać).

Powinni też dawać możliwość wyboru zdjęć do finalnej obróbki (szczególnie przy ograniczeniu ilościowym), bo co innego podoba się fotografom, a co innego parze młodej, która ma mieć pamiętkę z tego dnia dla siebie, a nie mają to być zdjęcia pokazowe dla nich. Nam się udało akurat z Grzeogrzem dogadać i dostać wszystkie zdjęcia do wglądu i dobrać trochę, które nam się podobały - nie było z tym większego problemusmile

co do wypowiedzi leoscarax, to trochę przesadzacie. Fakt, w moim odczuciu Grzegorz nie jest najłatwiejszy we współpracy, ja też o dużo rzeczy musiałam się prosić, co może być irytujące, ale zdjęcia robią ładne i profesjonalne. Album też dostaliśmy b. ładny, ale zdjęcia nie wklejone chronologicznie, co mi się trochę nie spodobało wink

To że trzeba zapewnić fotografom, orkiestrze, kamerzystom itd posiłek podczas wesela, to chyba standard, który nie podlega dyskusji - czy się mylę? tak więc z waszej strony to trochę nie fair, jeśli musieli aż mieć to na piśmie.

Pamiętajcie też, że koszt fotografa, to nie tylko praca podczas wesela czy pleneru, ale też obróbka zdjęć, wydrukowanie ich i zrobienie albumu itd. Więc nie ograniczajcie zapłaty za ich usługę tylko do zdjęć robionych podczas wesela. Mimo to, faktyczne jeśli zachowali sie tak, jak piszecie i nie chcieli już Wam nic poprawić, to nieładnie z ich strony - za co rozumiem dostali taką opinię od Was.

Podsumowując, ogólnie polecam tę parę fotografów, ale radzę najpier poczytać o fotografii ślubnej (może np. na forach itp. na co zwrócić uwagę, jakie zdjęcia chcemy mieć, jakie ujęcia żeby zrobili) i wszystko ustalić przed weselem i plenerem, ew. mieć na piśmie. Także jaki album dostaniemy i ile zdjęć, jakie płtyt ze zdjęciami i w jakiej ilości.

Słabe jest dla mnie także takie podejście, że trzeba zapłacić zanim wszystko jest oddane parze młodej i wyjaśnione na 100%. Rozumiem, że każdy chce zabezpieczyć swoją pozycję, ale jest to wg mnie trochę granie na uczuciach, bo wiadomo, ze młodzi zapłacą żeby dostać zdjęcia i mieć jakąkolwiek pamiątkę, ale nie powinno być tak, że później ma się problemy z reklamacjiami i ktoś robi nam coś z łaski...
    • agataukert Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 07.10.13, 19:24
      Witam, Nazywam sie Aga Taukert i od zawsze jestem zwiazana ze sztuka. Posiadam dyplom charakteryzatora stylisty. Moja prawdziwa pasja jest fotografia.Szlify zdobylam w Akademii Fotografii w Warszawie. Pracowalam przy wielu programach telewizyjnych oraz przy realizacji teledyskow jako fotograf. Posiadam rowniez portfolio na włoskim vogue
      www.vogue.it/en/photovogue/Profilo/0cdb307b-2b85-45d3-aecd-ff13a29c323a/User
      Kocham fotografie reportazowa a do takiej zaliczam fotografie ślubna, ktora sie zauroczyłam. W niej najwazniejsi sa ludzie, ktorych ja ubiore w piekne kadry i poszukam światła w ktrorym Młodzi beda wygladac pieknie.
      Adres strony:
      www.agataukert.com
      Serdecznie zapraszam
    • delicious-studio Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 09.10.13, 08:53
      Witam,
      Zapraszam do portfolio www.delicious-studio.eu
      Jesteśmy elastyczni, chętnie dostosujemy się do Państwa wymagań.
      Zapraszamy do kontaktu
      Delicious-Studio
      biuro@delicious-studio.eu
      793-586-661
      • star_24 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 09.10.13, 11:50
        Witam,

poniżej linki do mojego portfolio i bloga:
        Portfolio ślubne
        Blog ślubny

Ofertę mogę przesłać na maila. Proszę o kontakt.

pozdrawiam
        One Perfect Moment - Fotografia ślubna
    • amewyjada Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 14.10.13, 13:53
      Cześć,
      ja polecam Panią Dorotę, ciechomska-foto.com
      Szczególnie przygotowania były super.
      W kontakcie zupełnie normalna i bez kłopotów po wykonaniu sesji.
    • 85milimetrow Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 15.11.13, 20:15
      Witam,

jeżeli nadal poszukują Państwo fotografa na swój ślub zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio:

www.85milimetrow.pl

Pozdrawiam
      Borys Synak
      85milimetrow.pl
    • adam.5555 Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 06.03.14, 13:04
      proponuję Pana Adama. Bardzo fajny gość i robi naprawdę dobre zdjęcia za rozsądną cenę. Pełny pakiet to 1600 zł. Adres to www.adammagiera.waw.pl
    • wysylamw24h Re: Dobry fotograf ślubny Warszawa 21.03.14, 09:07
      Polecam również zgrany profesjonalny zespół fotografów z www.klasyktudio.pl
    • sesja.zdjeciowa.wawa SESJA ślubna 26.03.14, 23:29
      Witam!
      Oczywiste jest, że nie można być specjalista w każdej dziedzinie, dlatego nie rozumiem dlaczego pary młode decydują się na reportaż oraz sesję ślubną u tego samego fotografa. W znacznej większości zdjęć które oglądałam po ślubach znajomych któraś z części pracy fotografa była dużo słabsza - albo reportaż, albo sesja.

Proponuję więc Pani wynająć do tego 2 różnych fotografów smile
      Polecam się jeśli chodzi o sesję narzeczeńską, ślubną, ciążową, niemowlęcą i wszelakie wizerunkowe - reportaży jednak nie wykonuję.

Portfolio, cennik i wiele przydatnych informacji o mnie i mojej pracy znajduje się na stronie:
      www.chcezdjecie.pl

Serdecznie zapraszam do obejrzenia zdjęć i kontaktu w związku z jakimkolwiek pytaniem.

Ps. Jeśli nawet nie zdecyduje się Pani na moje usługi, mogę polecić wizażystki czeszące z którymi współpracuje przy sesjach smile

Pozdrawiam, Marika Masny
      www.chcezdjecie.pl
      608 483 976
      • oneperfectmoment Re: SESJA ślubna 27.03.14, 22:02
        Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio One Perfect Moment - Fotografia ślubna.

Oferujemy:
        -reportaże ślubne w całej Polsce
        -krótkometrażowe filmy ślubne realizowane w technice DSLR

Zapraszam do kontaktu prześlę wówczas ofertę cenową i szczegóły oferty.

--
        One Perfect Moment - fotografia ślubna i film ślubny
        www.OnePerfectMoment.pl
      • skoczekmario Re: SESJA ślubna 14.05.15, 12:20
        lepszego nie znajdziesz : www.slubnagaleria.eu/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka