pilus09 04.03.13, 12:56 Znacie jakiś fachowców, co dekorują kościoły i jeszcze rózne inne ? Wiecie zeby to wszystko fajnie wyszło , a nie wiem kogo wziąść.. Może wy mi kogoś polecicie ? Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebza Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 10.03.13, 12:33 A możemy polecić siebie? Nasza strona jest co prawda w przebudowie więc jest na niej trochę bałagan ale na pewno znajdzie się do nas kontakt Zapraszamy www.honeydew.pl Zajmujemy się głównie poligrafią ślubną i niestandardowymi dekoracjami ślubnymi. Współpracujemy z hurtownią kwiatów, która dostarcza nam roślinki prosto z Holandii (www.resomee.com) i florystami z Warszawy i okolic. Odpowiedz Link
ewapio1 Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 04.04.13, 09:46 Kwiaty towarzyszą nam w chwilach wyjątkowych, podkreślają że przeżywamy coś ważnego, w wielu przypadkach wystarczą zamiast słów. Przystań na Kwiaty zrodziła się z miłości do kwiatów i pasji tworzenia. Oferujemy Naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, zgodnie z obowiązującymi trendami, w szczególności dbając o jakość sprzedawanych kwiatów, które dostarczamy do kwiaciarni kilka razy w tygodniu. Zaufało nam już wielu klientów i wciąż przybywa nowych. Cenią sobie naszą rzetelność i dbałość o najmniejsze szczegóły. Mając na uwadze komfort i wygodę Naszych klientów, chcielibyśmy szczególnie polecić Państwu nasze usługi w zakresie dostawy kwiatów. Staramy się, aby dotarły na czas, zawsze świeże i zachwycające. Oferujemy: - BUKIETY OKOLICZNOŚCIOWE - KOMPOZYCJE W NACZYNIACH - FLORYSTYKA ŚLUBNA - OPRAWA KWIATOWA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, EVENTÓW I BANKIETÓW FIRMOWYCH - KWIATY CIĘTE - ARTUKUŁY DEKORACYJNE GODZINY OTWARCIA: Poniedziałek - Piątek 8.00-20.00 Sobota 10.00-18.00 Niedziela NIECZYNNE ADRES: ul. Obrzeżna 1c/4u2 02-691 Warszawa Tel. 608-461-837 E-mail przystannakwiaty@op.pl Odpowiedz Link
tymuszko Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 30.04.13, 15:37 Ja Ci polecę sprawdzonych fachowców w tej dziedzinie. U mnie się sprawdzili więc u Ciebie będzie tak samo. Firma nazywa się AMELIA Usługi dekoratorskie Odpowiedz Link
roteiroo Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 10.05.13, 09:39 Można prosić o adres stronki tej firmy Amelia? Byłabym zainteresowana ich usługami Odpowiedz Link
lotuseczka Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 10.06.13, 10:13 Już Ci podaję link do stronki tej firmy : www.amelia-dekoracjeslubne.pl Mam nadzieję, że to jeszcze aktualne Odpowiedz Link
kromerek17 Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 10.07.13, 11:33 A skąd jest ta firma? Gdzie ma siedzibę? Odpowiedz Link
lotuseczka Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 12.07.13, 15:42 Amelia jest z Płońska, a biuro ma na ulicy Płockiej Odpowiedz Link
laboratoriumczasu Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 27.05.13, 15:35 Polecamy nasze usługi - nie tylko dotrzemy do najlepszych dekoratorów, ale również pomożemy wybrać całą oprawę, tworząc niepowtarzalny klimat. Więcej o nas na www.laboratoriumczasu.pl oraz laboratoriumczasu.wordpress.com. Ogólna oferta pod linkiem: laboratoriumczasu.home.pl/laboratoriumczasu/data/documents/Oferta=20Laboratorium=20Czasu.pdf Odpowiedz Link
mycha32 Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 01.06.13, 18:37 Polecam "Kwiatowisko" bardzo profesjonalna firma i rozsądne ceny. tel. 608 299 665 mają też stronę internetową, można zobaczyć ich prace. Odpowiedz Link
bozena.figura Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 25.07.13, 22:04 ja mogę polecic tylko stronę z której czerpałam inspiracje ślubne na swoje wesele slubnyszyk.pl życzę powodzenia Odpowiedz Link
abihsba Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 06.09.13, 11:48 Spróbuj zaangażować w to rodzinę lub znajomych - mnóstwo zabawy i na pewno dużo taniej cudownyslub.blogspot.com/p/motywy-i-kolory-przewodnie.html Odpowiedz Link
saczek1 Re: Dekoracja na ślub - Szukam.. 14.11.13, 21:16 To ja podrzucę firmę Azea, która robi przeróżne dekoracje i ozdoby na ślub i wesele. Ale ich sztandarowym produktem są wesela tematyczne. Zobaczcie sami w galerii zdjęć Odpowiedz Link