lilkaa13 15.03.14, 19:30 witam, Poszukuję kamerzysty i fotografa na ślub i wesele 12 lipca 2014 r. w okolicach Warszawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.filmpro.pl Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 16.03.14, 18:23 Zapraszam na stronę www.filmpro.pl Posiadamy wolne temriny foto+video Pozdrawiam Odpowiedz Link
arekpoltorak Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 16.03.14, 19:32 Witam. W odpowiedzi na państwa ogłoszenie przesyłam linki do swojego portfolio ze zdjęciami oraz wszystkimi informacjami które są zawarte w poszczególnych zakładkach. www.slubwobiektywie.waw.pl/# slubnyobiektyw.blogspot.com/ dołączam jeszcze link do bloga arkadiuszpoltorak.blogspot.com/ na którym można obejrzeć inne sesje zdjęciowe. Jeżeli są Państwo zainteresowani ofertą zapraszam do kontaktu i na niezobowiązujące spotkanie na którym przedstawię swoją osobę i poznam Państwa oczekiwania. Chętnie odpowiem na wszystkie zadane pytania. Koszt pełnego pakietu 1900 zł. Około 800-1000 zdjęć po profesjonalnej obróbce. Dwóch fotografów kobieta i mężczyzna na profesjonalnym pełnoklatkowym sprzęcie Canon i Nikon. Istnieje możliwość jednego fotografa. Trzy kopie płyt w pudełkach ładnej oprawie graficznej z nadrukiem, pokaz slajdów. Proszę o adres email wyślę pełną ofertę. Współpracujemy też z kamerzystą w razie zainteresowania przekaże kontakt. Zapraszam. Arek Półtorak 600-378-904 Odpowiedz Link
pitfotoart Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 16.03.14, 19:45 Witamy, jesteśmy młodym małżeństwem fotografów - mamy ten ważny i piękny dzień za sobą, ale wciąż "na świeżo". Pozwala nam to jeszcze lepiej rozumieć Parę Młodą - jej oczekiwania i obawy. Wykonując zdjęcia ślubne, pracujemy zawsze w duecie. W reportażu ślubnym to niezwykle ważne - we dwoje mamy bowiem możliwość wykonania szerokiego wachlarza ujęć w tym samym czasie. Dzięki temu nasze kadry uzupełniają się, stanowiąc całość, której nie udałoby się stworzyć jednemu fotografowi. Państwa termin - 12.07.2014 mamy wolny - z przyjemnością zrealizujemy reportaż z Państwa Ślubu. Ceny naszych pakietów ślubnych na 2014 r. zaczynają się już od 1300 zł. Wykonane przez nas zdjęcia możecie Państwo obejrzeć na stronie: PiT foto-art - fotografia ślubna oraz na portalu Facebook: facebook.com/pitfotoartpl Współpracujemy również z wizażystką oraz kamerzystą. Chętnie odpowiemy na Państwa pytania. Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod adresem: kontakt@pitfotoart.pl Jeżeli będą Państwo zainteresowani naszymi usługami, chętnie umówimy się na spotkanie, by omówić szczegóły współpracy. Pozdrawiamy i życzymy udanych wyborów! Paulina i Tomasz Zdunek _____________________________________________________ Fotografia ślubna Wyszków | Fotograf ślubny Ostrów Mazowiecka Odpowiedz Link
squierr Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 16.03.14, 20:06 Witam serdecznie! Jestem fotografem i polecam swoje usługi. Mogę zagwarantować kreatywne podejście oraz oryginalne zdjęcia w bardzo korzystnych cenach - pełen reportaż w kwocie 1500 zł. Zapraszam do obejrzenie mojego pełnego portfolio: -zdjęcia ślubne : vk-wedding.tumblr.com/ -zdjęcia portretowe/fashion : cargocollective.c om/squier W razie zainteresowania proszę o kontakt drogą mailową : victoria.kochanska@gmail.com Pozdrawiam serdecznie, Victoria Kochańska Odpowiedz Link
darekslusarski Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 17.03.14, 09:29 Witam, proponuję nasze usługi i zapraszam na stronę www.fotografia-slubna-ds.com Pozdrawiam Darek Ślusarski Odpowiedz Link
malyprowokatorek Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 17.03.14, 18:10 jeśli szukają Państwo nadal kamerzysty na ślub i wesele, prosze o kontakt. z uwagi na wolny termin proponuję dużą zniżkę. więcej info na email: filmowaniesieradz@gmail.com Odpowiedz Link
gortex Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 17.03.14, 19:42 Witam i zapraszam do nas: neofotografia.pl/ Odpowiedz Link
dar0077 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 17.03.14, 20:04 Zapraszam. www.bmdi-video.ugu.pl Odpowiedz Link
marcin_tworzy Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 18.03.14, 17:44 www.marcintworzy.pl - na stronie znajduje się portfolio, oferta oraz cennik przy rezerwacji do końca marca 20% rabatu! Odpowiedz Link
oneperfectmoment Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 19.03.14, 11:18 Witam, Termin 12.07.2014 mamy jeszcze wolny. Z chęcią zrealizujemy dla Państwa reportaż ślubny, zarówno w zakresie zdjęć jak i filmu. Proponujemy: - pełny reportaż ślubny (przygotowania, ceremonia, wesele) - plener w innym dniu - krótkometrażowy film ślubny zrealizowany w technice DSLR (2 operatorów) - teledysk ślubny W celu ustalenia szczegółowej oferty proszę o kontakt przez naszą stronę. www: www.OnePerfectMoment.pl Jesteśmy z Warszawy ale pracujemy na terenie całej Polski. -- One Perfect Moment - fotografia ślubna i film ślubny www.OnePerfectMoment.pl Odpowiedz Link
pontoporia Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 19.03.14, 12:34 polecam bardzo www.mariuszkubiak.com.pl Odpowiedz Link
dar0077 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 19.03.14, 15:25 Oferujemy usługę foto i video w najwyższej jakości umiarkowane ceny . www.bmd-video.ugu.pl Odpowiedz Link
piotr.wideofilmowanie Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 20.03.14, 10:16 Zapraszam na www.studiofilmowe-pm.pl Odpowiedz Link
wysylamw24h Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 21.03.14, 08:59 Zapraszam do zapoznania się z usługami www.klasykstudio.pl miła i profesjonalna obsługa, dużo zdjęć, sesje w plenerze i studio. Warto rozmawiać. Odpowiedz Link
goossip Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 21.03.14, 11:02 w kwestii fotografa polecam Michała Mroczkowskiego Fotografia Ślubna Warszawa, natomiast ślub filmowała nam firma GI Wedding - też bardzo warte polecenia Odpowiedz Link
zgeh123 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 21.03.14, 12:05 Zapraszam do kontaktu i zapoznania się z moją ofertą, szczegóły na e-mail lub telefonicznie. Oferujemy usługę foto i video w atrakcyjnej cenie. zgeh123@gmail.com 788 914 987 Odpowiedz Link
videoeffect1 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 21.03.14, 12:26 Zapraszam do kontaktu i zapoznania się z moją ofertą, szczegóły na e-mail lub telefonicznie. Oferujemy usługę foto i video w atrakcyjnej cenie. videoeffect1@gmail.com 788 914 987 Odpowiedz Link
anielkab-90 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 28.03.14, 09:26 Termin juz blisko ale jak bądą miec wolny to polecam 4moments Fotografia Ślubna osobiście bardzo mi się podobają ich zdjęcia. Odpowiedz Link
hryb Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 30.03.14, 10:08 Witam, jeżeli Państwo poszukują fotografa to zapraszam na www.hryb.pl Pracuję od 08:00 do 00:00 + plener może być w inny dzień, oddaję 400 zdjęc po obróbce. Cena 1500 zł. Pozdrawaiam, Denys Hryb! Odpowiedz Link
kloniusz Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 30.03.14, 15:11 Witam, jestem zainteresowany realizacją reportażu filmowego dla Państwa w dniu 12 lipca 2014 r. Realizacjami filmowymi zajmuję się od ok. 7-8 lat. Poniżej wysyłam adres swojej strony www wraz z cennikiem na realizację reportażu. www.chillivision.com.pl/wesele W razie pytań, pozostaję do Państwa dyspozycji. Pozdrawiam serdecznie, Piotr Klonowski tel. 608-087-573 Odpowiedz Link
rudymichal Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 01.04.14, 15:10 Proponuję Fotografa: Kamil Sadurski Młody i kreatywny, zdjęcia nieszablonowe, fantastyczna atmosfera podczas sesji, nie czułam się w ogóle skrępowana, jak to mam w zwyczaju Tutaj można znaleźć kilka przykładowych zdjęć, są również nasze.. www.facebook.com/KamilSadurskiFoto?fref=ts Odpowiedz Link
chwilamagiczna Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 05.04.14, 13:54 Zapraszam na mój profil google + Magicznej Chwili w którym dowiecie się co nieco o naszej fotografii ślubnej. Więcej na stronie: magicznachwila.pl Odpowiedz Link
pontoporia Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 11.04.14, 13:24 POLECAM www.mariuszkubiak.com.pl www.facebook.com/Fotografia.Mariusz.Kubiak Pozdrawiam, PK Odpowiedz Link
studioartystyczne12 Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 30.04.14, 09:54 Witam, mogę zaoferować Pani profesjonalnie zmontowany film z oprawą muzyczną. Zdjęcia z przebiegu całej Uroczystości oraz sesję w plenerze z której będzie wykonany klip, który zostanie dodany do filmu. Na Państwa Ślubie są dwie osoby. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt cena całości z dojazdem nie przekracza 3000 tyś. Kontakt studioartystyczne@o2.pl. Odpowiedz Link
mmfotografia Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 04.05.14, 12:41 Serdecznie zapraszamy mmfotografia.pl/oferta/ FOTO+VIDEO Odpowiedz Link
studio_sfinks Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 02.06.14, 12:09 Szanowni Państwo, Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia. Możemy zaproponować zarówno fotografa jak i kamerzystę- wedle Państwa życzenia. Pragnęłabym przedstawić Państwu indywidualną ofertę, dostosowana do Państwa oczekiwać, również finansowych, dlatego też prosiłabym o przesłanie większej ilości szczegółów jeśli to możliwe. Z naszym portfolio mogą zapoznać się Państwo na stronie www.sfinksfv.pl/. Zapraszam serdecznie do kontaktu droga mailową lub telefoniczną pod numerem 501764950/(22)6650100 Pozdrawiam serdecznie Paulina Płocha Odpowiedz Link
kamilla.ka Re: Szukam kamerzysty i fotografa na 12 lipca 201 03.06.14, 14:45 Witam, Polecam nas - Mariusz Gandzel Photography. Zapraszam do zapoznania się z naszymi pracami na naszej stronie internetowej www.gandzel.com Jeżeli odpowiada Państwu styl naszej pracy zapraszam do kontaktu w celu przedłożenia szczegółowej oferty e-mail: biuro@gandzel.com Pozdrawiam Karina tel. 500 649 113 Zespół Mariusz Gandzel Photography Odpowiedz Link