okrashka 14.11.15, 21:12 Propozycja Dj'a na wesele polsko - hiszpańskie. Miłe prowadzenie imprezy, świetny j. hiszpański i wyczucie chwili. Zobacz na www.orkiestron.pl/dj/ wesele polsko hiszpańskie warszawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrashka Re: Dj na wesele polsko hiszpańskie - Warszawa 14.11.15, 21:16 Opcja wesela polsko angielskiego, rockowego, jazzowego jest dostępna na stronie Dj na wesele | Orkiestron.pl. Zapraszam, życząc dobrych wyborów! Odpowiedz Link
oliwka_weselna Re: Dj na wesele polsko hiszpańskie - Warszawa 15.11.16, 16:39 Hej Najwięcej dobrych dj-ów weselnych z Warszawy znajdziecie na www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ Ja tam właśnie szukałam swojego dj-a na wesele i oczywiście znalazłam super ofertę w fajnej cenie! Odpowiedz Link
trikmen Re: Dj na wesele polsko hiszpańskie - Warszawa 09.05.19, 16:47 dj na wesele polsko hiszpańskie Mamy w tym doświadczenie. DJ + Tłumacz z biegłym językiem hiszpańskim i angielskim. Zapraszamy na naszą stronę Odpowiedz Link