Dodaj do ulubionych

Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk

01.03.13, 21:01
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć, dlatego chcemy polecić naszą fotograf.
Pani Gosia z Gdańska. Sprawdzona osoba. Była też na ślubie mojej kuzynki

slubnafotografia.info
Atmosfera w czasie sesji bardzo na luzie.

Lokalem nie jesteśmy zachwyceni, więc nic nie będę pisać na ten temat sad
Obserwuj wątek
    • mkonowol13 Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 17.07.13, 12:06
      Zobacz Tutaj---> Dobry fotograf
    • 1959teresa Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 16.03.15, 17:15
      Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy
      www.facebook.com/rafalbil.eu
      fotografnawaszslub.pl/
      www.rafalbil.eu
    • wronaart Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 03.04.16, 18:46
      Polecamy dwóch fotografów pracujących w duecie - cykady.com. Są z Białegostoku, ale pracują także w Gdańsku i ogólnie całej Polsce smile
      • wrona@g.pl Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 23.09.16, 10:27
        Fotografia ślubna - Cykady.com
    • rossaa11 Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 18.07.16, 14:16
      Współpracowałam z Panem Januszem Bieńko i jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Efekt sesji był zadowalający smile zostawiam namiary na portfolio i kontakt smile www.januszbienko.pl/pl Pozdrawiam smile
    • sharkfotostudio Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 23.01.17, 14:30
      Jeśli ktoś szuka fotografa z pomysłem, kamerzystę - serdecznie zapraszamy Shark Foto Studio Trójmniasto (tel : 511-266-779) Ciekawe rozwiązania, nowość - filmy kinowe. Fotografia Ślubna i Video filmowanie. www.SharkFotoStudio.com , zapraszamy również na Facebooka www.facebook.com/sharkfotostudio
      • irinad Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 29.01.18, 09:42
        Akurat w Gdańsku jest wielu dobrych i doświadczonych fotografów. Pytanie tylko o wolne terminy, bo wiadomo, że się nie rozdwoją smile
        Dorzucę jeszcze od siebie www.pawelseelieb.pl/
        Zwróćcie uwagę na galerie - zdjęcia z pomysłem, do których zawsze będzie się chętnie powracało.
        • ametystowa.pani Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 09.02.18, 15:28
          fotografia ślubna Trójmiasto dorzucę smile www.betrisa.pl
    • karolinkamika77 Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 25.03.18, 21:04
      ZdjeciaNaSlubie.pl to nowa marka działającej od 15 lat na rynku firmy fotograficznej specjalizującej się w reportażach ślubnych.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej ZdjeciaNaSlubie.pl.

Zdjęcia ślubne przez nas wykonywane cechują się świeżym spojrzeniem, oryginalnością i kreatywnością w podejściu do tematu ślubów.
      Proponujemy również sesje narzeczeńskie, dziecięce, ciążowe...

Zachęcamy do współpracy firmy na sesję modowe i produktowe.

ZDJECIA NA ŚLUBIE. PL kreatywna fotografia ślubna TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!

ZAPRASZAMY NA STRONĘ WWW.ZDJECIANASLUBIE.PL

Tel. 505 095 088

email: info(AT)zdjecianaslubie.pl
    • nacia986 Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 09.05.18, 10:05
      My też zdecydowaliśmy się na michaliwaszko.pl po tym jak zobaczyliśmy zdjęcia ze ślubu naszych znajomych, gdzie Michał był fotografem. Zdjęcia naturalne, bardzo klasyczne i ponadczasowe. Michał sprawił, że w ogóle nie czuliśmy się fotografowani, zadbał o luźną atmosferę nawet w kościele smile Jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • pannamlodarzeszow Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 07.11.18, 10:13
      Ja polecam Piotra z www.thisday.pl
      Nie jest takim standardowym fotografem ślubnym. Potrafi wydobyć emocje i uchwycić je na zdjęciach ślubnych. Działa z klasą i że smakiem oraz dopasowuje się do stylu. Goście byli zachwyceni tym jak otwarta jest osobą i jak potrafi się zasymilować aby zdjęcia wyszły naturalnie i nie pozowanie.

Jesteśmy zachwyceni zwalszcza sesja poslubna. Można mu zaufać. Z tego co mówił to działa w całej Europie i można z nim polecieć
      trż na sesję ślubną zagraniczną.
    • troszczyk Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 02.02.19, 10:55
      zapraszam
      www.tro.com.pl
      trostudio2017@gmail.com
      kamerzysta na wesele
    • jolenkam1 Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 17.01.21, 13:45
      ja polecam www.enroutephotography.eu z Gdanska
    • wojteczekx Re: Polecam - dobry fotograf ślubny Gdańsk 04.02.21, 15:07
      W waszych okolicach ceny fotografów ślubnych jak na mój gust są bardzo wysokie, Najniższe ceny w polsce to wo.j Lubelskie, pisze to po zpoznaniu się z badaniami na ten temat www.filmifoto.pl U mnie ceny znacznie niższe

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka