Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie

09.04.13, 10:48
Witam, znacie jakiegos dobrego fotografaa ?
Interesuje mnie mała sesja narzeczeńska, chcemy miec ładne pamiątki.
Chcemy kogoś kto spełni nasze oczekiwania ..
Polecicie kogoś ?
Obserwuj wątek
    • madej77 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 13.05.13, 10:00
      Polecam ci się udać na Piłsudskiego.
      www.foto-grafika.biz.pl - tutaj możesz zobaczyć możliwości fotografa. Niestety w Drawsku nie ma wręcz konkurencji.
      • tadeusz.n1982 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 17.06.13, 09:34
        Popieram.
        Dawid Rolew podchodzi do zawodu z pasją, wykazuje się pomysłowością oraz dużym zaangażowaniem. Otrzymaliśmy z żoną rewelacyjny album z uroczystości z okazji rocznicy małżeńskiej.
        • adam-ant Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 23.06.13, 08:43
          polecam dobra fotograf profesjonalnie i nietuzinkowo podchodzącą do każdego zlecenia fotograf Gorzów i Zielona Góra www.martagogoc.pl
    • elkamakeup Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 15.05.13, 15:45
      spój sobie na stronkę wed.com.pl zdjęcia robi Łukasz Radzięta, znam go osobiście, ponieważ z nim współpracuje smile więc szczerze mogę polecić
    • fotokutkowska MK fotograf 20.05.13, 10:12
      Zapraszam smile

www.facebook.com/pages/Fotokutkowska/272536036116203
      www.youtube.com/channel/UCRwLbKUjzQQfbZYbtitgwEg/videos?flow=grid&view=0
      fotokutkowska.pl/
      694 000 235

kontakt@fotokutkowska.pl
    • mkonowol13 Re: Szukam dobrego fotografa 16.06.13, 14:48
      Zobacz na stronę fotografa ślubnego TUTAJ--->Dobry fotograf
    • fot_martyna Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 02.07.13, 09:46
      witam, jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne to polecam siebie. Pracuję na najwyższej klasie sprzęcie. mam pełno pomysłów co zapewni Państwu odnalezienie czegoś interesującego oraz do każdej sesji narzeczeńskiej jest możliwość dokupienia pakietu z filmem narzeczeńskim który jest świetną rzeczą podczas oczepin. Pary młode które wybrały już ten pakiet są bardzo zadowolone z filmu który przyniósł wiele wzruszeń i śmiechu podczas uroczystości weselnej. zachęcam do kontaktu. martyna.klonder@wp.pl
    • fotografmikolow Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 22.07.13, 01:39
      tablica.pl/oferta/sesja-slubna-plener-studio-kosciol-wesele-fotograf-slubny-ID3gAHd.html
      megamodels.pl/fotografmikolow
    • karcia0311 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 29.07.13, 14:21
      Podobnie jak ktoś powyżej polecam studio Foto-Grafika z Piłsudskiego.
    • www.agnieszkazietek.pl Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 20.08.13, 21:39
      Witam,
      Zapraszam serdecznie na bezpłatne niezobowiązujące sesje narzeczeńskie, by mogli się Państwo przekonać czy mój styl fotograficzny Państwu odpowiada.
      Jeżeli chodzi o fotografię ślubną to ceny zaczynają się już od 999zł (przygotowania, ceremonia, sesja plenerowa w dniu ślubu, wesele do północy).
      Kolekcjonując wspomnienia zakochanych łączę w kompatybilną całość jakość, profesjonalizm i wyjątkową estetykę.

Zapraszam !
      www.foto.agnieszkazietek.pl
      www.facebook.com/zietekfoto
    • produkcja_wizjon Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 29.08.13, 21:12
      Zapraszamy na nasz oficjalny fanpage: www.facebook.pl/produkcja.wizjon

e-mail: produkcja.wizjon@gmail.com

~~Wideofilmowanie i fotografia.
    • ulubionyfotograf Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 17.09.13, 16:43
      www.ulubionyfotograf.pl
    • naszafotografia NaszaFotografia.pl 18.10.13, 12:35
      zapraszamy do obejrzenia galerii oraz do zapoznania się z ofertą ślubną na [url=http://www.slub.naszafotografia.pl]www.slub.naszafotografia.pl[/url] oraz na [url=http://www.naszafotografia.pl]NaszaFotografia.pl[/url]
    • krowa_laciata6 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 23.12.13, 09:01
      mogę polecić Jakuba Gąsiorowskiego fotografa z Pyrzyc bo w samym Drawsku nie znam żadnego ciekawego profesjonalisty
    • karolinkamika77 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 25.03.18, 21:16
      ZdjeciaNaSlubie.pl to nowa marka działającej od 15 lat na rynku firmy fotograficznej specjalizującej się w reportażach ślubnych.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej ZdjeciaNaSlubie.pl.

Zdjęcia ślubne przez nas wykonywane cechują się świeżym spojrzeniem, oryginalnością i kreatywnością w podejściu do tematu ślubów.
      Proponujemy również sesje narzeczeńskie, dziecięce, ciążowe...

Zachęcamy do współpracy firmy na sesję modowe i produktowe.

ZDJECIA NA ŚLUBIE. PL kreatywna fotografia ślubna TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!

ZAPRASZAMY NA STRONĘ WWW.ZDJECIANASLUBIE.PL

Tel. 505 095 088

email: info(AT)zdjecianaslubie.pl
    • arkadia1982 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 16.04.18, 13:37
      Jeśli decyzja jeszcze nie została podjęta - zapraszam do siebie www.arkadiuszkubiak.pl
    • troszczyk Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 02.02.19, 10:54
      zapraszam
      www.tro.com.pl
      trostudio2017@gmail.com
      kamerzysta na wesele
    • arbeli Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 22.07.22, 13:22
      U mnie zdjęcia robił pozyczkagotowkowa.edu.pl/kiedy-zatrudnic-fotografa-mody/ fantastyczne zdjęcia.
    • maja89 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 02.12.22, 14:00
      Ja polecam mariapajek.pl/
      Jakość super i ceny również smile
    • maja89 Re: Szukam dobrego fotografa - Drawsko Pomorskie 02.12.22, 14:08
      Zapraszam chętnie pary do rezerwacji terminów!
      W ofercie dwa pakiety zawierające reportaż z przygotowań, ślubu i wesela, sesja poślubna do wyboru w dzień ślubu lub innego dnia. W ofercie dodatkowo fotoksiążka i pendrive, sesja narzeczeńska
      Naturalna fotografia ślubna, wykonana z najwyższą starannością i zaangażowaniem.
      Działam na terenie całej Polski smile

Tutaj mnie znajdziecie:
      mariapajek.pl/
      www.facebook.com/maria.pajek.photo/
      www.instagram.com/maria_pajek/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka