Dodaj do ulubionych

Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK

30.09.14, 11:40
Poszukuję fotografa z dużym doświadczeniem na wesele 26.06.2015 (piątek)
Ślub Katowice
Wesele Dąbrowa Górnicza

Interesuje mnie
Reportaż z przygotowań
Ceremonia w kościele
Wesele
+ plener w innym dniu

Zależy mi na fotografiach oryginalnych, niebanalnych i wysokiej jakości.

Cena max 3500 zł
Obserwuj wątek
    • haraldbem Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 30.09.14, 12:53
      Dzień dobry.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją realizacji foto całości dnia zaślubin z plenerem w innym dniu.

W cenie standardowo dwóch fotografów.
      Naturalnie fotograf posiada niezbędne pozwolenia na fotografowanie i filmowanie uroczystości w obiektach sakralnych.

Oczywiście komplet usług i powstałych w trakcie ich realizacji produktów w bardzo atrakcyjnych cenach.

W efekcie naszej pracy otrzymają Państwo:
      - przepiękny fotoalbum złożony z 30 sztywnych stron oprawiony w ekoskórę w stylowej drewnianej kasetce,
      - 3 komplety płyt DVD zawierających co najmniej 500 zdjęć oraz utworzoną z nich prezentację multimedialną wzbogaconą charakterystycznym dla DVD menu oraz podkładami muzycznymi umilającymi oglądanie zdjęć w rodzinnym gronie i na ekranie telewizora,
      - cyfrową fotoramkę z wgranymi Państwa sesjami przygotowanymi do powieszenia na ścianie lub umieszczenia na meblach w centralnym punkcie zacisza domowego,
      - fotoobraz w formacie 50x70 cm na płótnie (opcjonalnie możliwe również zamówienie fotoobrazu na szkle).

Oferowany przez nas Pakiet Exclusive Plus w cenie 3500 zł zawiera:
      - sesję narzeczeńską,
      - reportaż z przygotowań i błogosławieństwa udzielanego przez rodziców Państwa Młodych,
      - Ceremonię w Kościele lub Urzędzie Stanu Cywilnego,
      - przyjęcie weselne (do ok. 1:00 - 2:00),
      - sesję plenerową w innym dniu niż dzień ślubu,
      - sesję rocznicową.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego w celu sprecyzowania Państwa oczekiwań. Chętnie również spotkamy się z Państwem aby bardziej szczegółowo przedstawić naszą ofertę w tym przykładowe produkty.

Zapraszam również na naszą stronę: www.aperfectimage.pl jednakże proszę wziąć pod uwagę, że materiały na niej zamieszczone stanowią ułamek naszego dorobku - prywatność naszych klientów jest dla nas niezwykle ważna.

Naturalnie termin 26 czerwca 2015 roku pozostaje na dzień dzisiejszy do Państwa dyspozycji.
      Gwarantujemy sprawdzoną jakość w rozsądnej cenie.

Pozdrawiam

Harald Bem
      A Perfect Image Studio
      kontakt@aperfectimage.pl, +48 668 748 552, +48 662 808 600
      • respberry90 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 14.04.15, 10:58
        Witam! zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio www.kraskastudio.pl smile
    • vascoimages Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 02.10.14, 10:49
      Wydaje mi się, że spełniam wszystkie Pani wymagania smile
      Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio, a w szczególności pełnych reportaży ślubnych na blogu:
      www.vascoimages.pl
      Jestem co prawda z Warszawy, ale pełen reportaż z sesją i dojazdem powinien zamknąć się w podanej przez Pani kwocie.

Vasco Images - Fotografia ślubna
    • dyska21 Fotograf - piękne, naturalne zdjęcia 02.10.14, 12:31
      Witam. Najwyższa jakość i staranność - to u nas: www.fotki-slubne.eu.
      Oferujemy rzetelną obsługę - od przygotowań do oczepin włącznie za 1900 zł, plener w innym dniu to koszt ok. 400 zł ( zależy od miejsca - do ustalenia na spotkaniu) - na maila mogę podesłać szczegółową ofertę. Zaznaczam, że u nas dostajecie wszystkie dobre zdjęcia na DVD w pełnym JPG - bez dodatkowych dopłat niezależnie od ich ilości - w umowie zawieramy tylko ich minimalną liczbę, zatem w dniu odbioru zdjęć płacicie dokładnie taką kwotę, na jaką umawiamy się w dniu podpisania umowy. Wszystkie zlecenia wykonujemy osobiście - jest to gwarancja staranności i jakości ostatecznego efektu.Zapraszam do spotkania się z nami Pozdrawiam. ---
    • darekslusarski Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 08.10.14, 09:17
      Witam, polecam swoje usługi i zapraszam na www.darekslusarski.pl
      Pozdrawiam
    • kubakepinski Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 09.10.14, 11:27
      Zapraszam:
      www.kepinscy.com/
    • jachubn Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 11.10.14, 10:59
      Witam,
      Cena za całość 2800 zl - z racji terminu piątkowego możemy udzielić 400zł rabatu = 2400 zl

foto:
      fotoksiążka 30x30 ekoskóra + dwie dla rodziców,
      wszystkie zdjęcia w dużej rozdzielczości na płycie,
      plener w innym dniu,
      Prezentacja DVD ze zdjęciami i podkładem muzycznym,
      Portret ślubny w dużym formacie,

video:
      3 x DVD w spersonalizowanym etui
      materiał HD na zewnętrznym nośniku (dysk, pendrive) lub bluray

W filmie:
      Przygotowania,
      Czołówka,
      Ubieranie,
      Album zdjęć z dzieciństwa,
      Błogosławieństwo,
      Ślub - ceremonia,
      Przejazdy,
      Sala, tańce,
      Tort,
      Plener,
      Oczepiny,
      Podziękowania rodzicom,

Teledyski:
      skrót filmu z najciekawszych momentów,
      Teledysk "Podziękowania rodzicom" lub Teledysk "Randka w plenerze",

Indywidualna Strona Ślubna w cenie

zapraszam na www.fototimevideo.pl
      jesteśmy z Dąbrowy Górniczej - Mydlice
    • sylwiax1234 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 13.10.14, 11:44
      Korzystaliśmy z usług firmy z szeroko pojętego Śląska i Krakowa i okolic -Fotoemodia. Pan fotograf robi efektowne zdjęcia i tworzy niepowtarzalny klimat., co widać potem na obrobionych fotografiach. Wszystko profesjonalnie, płyty w eleganckim etui, otrzymaliśmy też gratis w postaci Fotoobrazu. Dla zainteresowanych adres strony: www.fotografia.emodia.pl
    • mkonowol13 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 14.10.14, 09:47
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, jesteśmy w stanie zrealizować zlecenie zgodnie z Pani oczekiwaniami.

maaggddaa1 napisał(a):

> Poszukuję fotografa z dużym doświadczeniem na wesele 26.06.2015 (piątek)
      > Ślub Katowice
      > Wesele Dąbrowa Górnicza
      >
      > Interesuje mnie
      > Reportaż z przygotowań
      > Ceremonia w kościele
      > Wesele
      > + plener w innym dniu
      >
      > Zależy mi na fotografiach oryginalnych, niebanalnych i wysokiej jakości.
      >
      > Cena max 3500 zł
    • michalkowalskipl Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 23.10.14, 21:34
      Polecam się smile
      www.michalkowalski.pl
    • chwytajemocje Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 28.10.14, 13:04
      Witam, zapraszam na stronę chwytajemocje.pl na której można wybrać dowolnego fotografa pracującego w firmie. Dodatkowo każde zlecenie jest zabezpieczone fotografem rezerwowym, który zazwyczaj uczestniczy w ceremonii jak drugi lub trzeci fotograf, co daje młodej parze znacznie więcej ciekawych ujęć.
      W tej cenie mieści się nasz pakiet VIP, w którym w zasadzie jest wszystko co możemy zaoferować. Zapraszam do odwiedzenia strony lub kontaktu pod adresem chwytajemocje@gmail.com lub tel. 730-575-891
    • karzenka Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 29.10.14, 14:57
      zapraszam na strone mkornaga.pl, cena wraz z dojazdem okolo 1500 zł
    • foto.malek Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 07.11.14, 00:14
      Witam i zapraszam do zapoznania się z moją ofertą jak i fotografią na www.malekmarcin.com.pl
    • karzenka Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 13.11.14, 15:32
      zapraszam na mkornaga.pl ceny juz od 1200 zł wink
    • ps.studio Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 19.11.14, 23:41
      Zapraszamy w takim razie do kontaktu z nami.
      Zdjęcia można obejrzeć tutaj:www.facebook.com/PerfectSenseStudioAl eksandraMajew
      Kontakt: ps.studio@o2.pl
      • ps.studio Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 19.11.14, 23:42
        Zapraszamy w takim razie do kontaktu z nami.
        Zdjęcia można obejrzeć tutaj:www.facebook.com/PerfectSenseStudioAleksandraMajewska
        Kontakt: ps.studio@o2.pl
    • foto.siuda.info Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 20.11.14, 00:10
      Oczekujesz doskonałych, profesjonalnych zdjęć za rozsądną cenę?
      Z nami jest to możliwe!
      Już teraz dzięki nowoczesnemu konfiguratorowi usług znajdującemu się na naszej stronie - sam stworzysz ofertę na miarę Twoich największych potrzeb!
      U nas nie ma sztywnych pakietów!

Ty marzysz, my spełniamy!
      Zapraszamy na stronę internetową: www.siuda.info

Opinie naszych klientów – naszą wizytówką (www.siuda.info/o-mnie)
      Czekamy na Ciebie!!

UWAGA! Dla par z forum.gazeta.pl GALERIA WWW GRATIS oraz dodatkowa ZNIŻKA!
      Kod rabatowy: gazeta.pl
      Kod rabatowy wpisz w ostatnim kroku na: www.siuda.info/oferta
    • chwytajemocje Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 20.11.14, 23:20
      Witam, zapraszam do zapoznania się z grupą fotografów Chwytaj emocje, w tej cenie jesteśmy w stanie zaoferować nawet pakiet VIP lub mniejszy pakiet + kamerzysta, pakiety weselne pod adresem chwytajemocje.pl/oferta/fotografia-slubna
    • piciu26072 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 25.11.14, 09:49
      Witaj może tu coś znajdziesz wspanialewesele.pl/
    • senja_photo Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 26.11.14, 11:27
      Witam.
      Zapraszam:
      www.fotografiaslubna.4ormat.com
    • studio_sfinks Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 12.01.15, 11:44
      Witam,

Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
      Proponuję następujący Pakiet:
      - pełny reportaż z dnia ślubu od przygotowań u fryzjerki do oczepin(od rana do późnej nocy)
      - sesja plenerowa w innym dniu w kilku lokalizacjach(min. 30 zdjęć po pełnej obróbce graficznej)
      - 4 x DVD ze zdjęciami w formie cyfrowej(ok 400 zdjęć po korekcji,nadruk na płycie oraz projekt okładki.)
      - pokaz zdjęć w formie filmu z muzyką(ok. 25 min)
      - 40 wybranych zdjęć po pełnej obróbce graficznej wydrukowanych w formacie 15x21 cm oddanych w albumie.

Cena Pakietu to 2800 złotych.
      Istniejemy na rynku od 1999 roku, posiadamy bogate doświadczenie w tego typu produkcjach.
      Zapraszam Państwa do zapoznania się z naszą ofertą oraz naszą stroną internetową - www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam serdecznie

Paulina Płocha
    • yanosh-online Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 13.01.15, 00:42
      Zapraszam do zapoznania się z treścią mojego portfolio:
      www.januszstasiak.pl
      Email: fotografia@januszstasiak.pl
      Oferuję również dodatkowe oświetlenie sali światłami led, co daje niesamowity efekt.
    • yanosh-online Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 13.01.15, 00:59
      Zapraszam do zapoznania się z treścią mojego portfolio.
      www.januszstasiak.pl
      Email: fotografia@januszstasiak.pl
      Oferuję również dodatkowe oświetlenie sali światłami led, co daje niesamowity efekt.
    • m258 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 14.01.15, 14:56
      My mieliśmy na naszym ślubie i weselu fotografa z Krakowa:

www.marcinkadziolka.pl/
      www.facebook.com/fotografia.kadziolka?fref=ts
      Robił nam reportaż z przygotowań u fryzjera, makijażystki i w domu, przygotowania w domu mojego męża. Potem kościół, wesele do 1.00 i plener zagranicą. Cenowo ok.
    • chwytajemocje Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 15.01.15, 22:08
      Witam, myślę że mógłby spełnić oczekiwania dotyczące wykonania zdjęć niebanalnych i oryginalnych. Zachęcam do przejrzenia mojej galerii na stronie chwytajemocje.pl/fotograf/adam/9.
      Pozdrawiam
      Adam.
    • megafranca81 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 19.01.15, 20:39
      Polecam fotografa - Andrzeja Korsaka www.studiomix.pl/ lub www.fotografgliwice24.pl/
      lub facebook www.facebook.com/pages/Fotografia-%C5%9Blubna-Andrzej-Korsak-wwwstudiomixpl/295665433784388?fref=ts
      • mag_85 Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 22.01.15, 10:02
        Ja z czystym sercem mogę polecić firmę co prawda z Wrocławia ale, robią świetne zdjęcia.
        My korzystaliśmy z ich usług i jestem zachwycona, dodatkowo wzięłam wizaż i nie żałuję.
        tu masz linka ab-maurea.wix.com/home#!okolicznociowe/cs3j
        Namiary dostaliśmy od znajomych
        • architektwspomnien Re: Poszukiwany fotograf wesele 26.06.2015 ŚLĄSK 23.01.15, 17:57
          Zapraszam na stronę architektwspomnien.pl/ fotograf z pasją, niskie ceny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka