Dodaj do ulubionych

Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf weselny

07.09.17, 19:26
Ślub jest wyjątkowym i jedynym takim wydarzeniem w życiu, gdzie konieczność uwiecznienia chwili jest tak olbrzymia. W związku z czym, foto-magia oferuję Państwu profesjonalne usługi fotograficzne z zakresu fotografii ślubnej i reportażowej oraz sesje plenerowe, portretowe oraz narzeczeńskie. Usługi realizowane są profesjonalnym sprzętem z mobilną strefą oświetleniową, która pozwala uchwycić „daną chwilę” w niepowtarzalny i wyjątkowy sposób.

Nasze atuty:
- niskie ceny,
- usługi na terenie całej Polski,
- profesjonalna obsługa,
- ekskluzywne dodatki (m.in. foto książka z ceremonii w oprawie z ekoskóry etc.)
- dostępne terminy.

Zdjęcia, które w wyniku pracy otrzymują Państwo, stanowią waszą własność wraz z przeniesieniem praw autorskich!!! Dzięki temu, wasz wizerunek nie jest wykorzystywany do celów reklamowych, promocyjnych i to WY jesteście jedynym dysponentem fotografii.

Zapraszam do zapoznania się z oferta i portfolio: www.foto-magia.pl

E-mail: marcin.goral.warszawa@gmail.com
Obserwuj wątek
    • piotrek44ww Re: Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf wes 27.06.18, 21:37
      Na moim weselu bardzo dobre zdjęcia zrobił mi krzysztofkozminski.pl/zdjecia-slubne-wroclaw/ . Bardzo polecam jego usługi.
    • troszczyk Re: Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf wes 02.02.19, 10:55
      zapraszam
      www.tro.com.pl
      trostudio2017@gmail.com
      kamerzysta na wesele
    • kamdul Re: Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf wes 13.03.19, 20:54
      Wydaje mi się, że jesteśmy niedrodzy smile
    • slodkostudio Re: Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf wes 10.04.19, 17:12
      Zapraszam również na moją stronę SŁODKO STUDIO.
      Wolne terminy na 2019 i 2020 rok.
      Małopolska i Śląsk.
      Atrakcyjne ceny.
      Pełen profesjonalizm.
      www.facebook.com/slodkostudio
      slodkostudio.wixsite.com/slodkostudio
      Polecam!
    • dominika996x Re: Tani i profesj fotograf ślubny - fotograf wes 02.08.22, 12:07
      Powiem wam, że dla nas bardzo dobrym wyborem okazał się Fotograf ślubny Warszawa bitasmietana.com . Szczerze mówiąc na zdjęciach uchwycone zostały najważniejsze dla nas momenty, ogólnie jesteśmy zadowoleni ze współpracy

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka