Dodaj do ulubionych

poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 2011

03.12.10, 20:20
Obserwuj wątek
    • picassomgi Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 20.12.10, 12:53
      PICASSO MGI

SZEŚCIOOSOBOWY ZESPÓŁ
      grający w 100 % live, w którego składzie występują aż trzy piękne i utalentowane dziewczyny !
      SHOW I ZABAWA NA SCENIE
      bez pulpitów na nuty, z energią i żywiołowością, która udzieli się wszystkim Państwa gościom.
      PROWADZENIE CAŁOŚCI
      imprezy to dla nas standard! Obsługa konferansjerska wszystkich ważnych momentów, prowadzenie animacji, stały kontakt z gośćmi ...
      ZRÓŻNICOWANY PROGRAM
      podzielony na tematyczne bloki czerpiące z podobnych muzycznych klimatów pozwala nam nie nudzić.
      ANIMACJE INTEGRUJĄCE
      bawiących się gości to również nasza domena. Przy tym nigdy nie przekraczamy granic dobrego smaku.
      DOSKONAŁY SPRZĘT
      oświetleniowy sprawi, że otrzymacie Państwo prawdziwy "light-show" a nasz występ będzie barwnym i efektownym widowiskiem !

www.youtube.com/watch?v=_jlAek6KuPU
      667 432 553
    • dawid1989ek Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 22.12.10, 00:28
      Zespol Muzyczny Chilli band lub
    • magda-nowak-23 od Magdy z forum ślubnego 22.12.10, 20:01
      Cześć !

Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować.
      Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy.

AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne.

tu: www.foto-marwex.cdx.pl

Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu

Pozdrawiam Magda i Marek (ślub maj 2010),,,,,,,,,,,,,,,,,
    • ksiezulo2 Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 24.12.10, 12:26
      TYLKO Z NAMI IMPREZA W DOBRYM TONIE WWW.ZESPOLMAESTRAL.PL
    • pyru7 Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 27.12.10, 18:46
      Witam, termin mamy wolny, zapraszam na stronę zespołu gdzie mogą Państwo
      obejrzeć film: www.zespolimpress.com.pl

• zespol_alcapone Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 28.12.10, 20:57
      Witam. Zapraszam na stronę zespołu: www.alcaponeband.pl lub na stronę naszej Agencji Muzycznej: www.polisound.pl Pozdrawiam
    • stringiband Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 02.01.11, 19:18
      www.stringiband.pl
    • muzyknocy Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 03.01.11, 18:26
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na naszej stronie internetowej: www.muzyknocy.pl
      Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka