picassomgi Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 20.12.10, 12:53 PICASSO MGI SZEŚCIOOSOBOWY ZESPÓŁ grający w 100 % live, w którego składzie występują aż trzy piękne i utalentowane dziewczyny ! SHOW I ZABAWA NA SCENIE bez pulpitów na nuty, z energią i żywiołowością, która udzieli się wszystkim Państwa gościom. PROWADZENIE CAŁOŚCI imprezy to dla nas standard! Obsługa konferansjerska wszystkich ważnych momentów, prowadzenie animacji, stały kontakt z gośćmi ... ZRÓŻNICOWANY PROGRAM podzielony na tematyczne bloki czerpiące z podobnych muzycznych klimatów pozwala nam nie nudzić. ANIMACJE INTEGRUJĄCE bawiących się gości to również nasza domena. Przy tym nigdy nie przekraczamy granic dobrego smaku. DOSKONAŁY SPRZĘT oświetleniowy sprawi, że otrzymacie Państwo prawdziwy "light-show" a nasz występ będzie barwnym i efektownym widowiskiem ! www.youtube.com/watch?v=_jlAek6KuPU 667 432 553 Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 22.12.10, 00:28 Zespol Muzyczny Chilli band lub Odpowiedz Link
magda-nowak-23 od Magdy z forum ślubnego 22.12.10, 20:01 Cześć ! Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować. Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy. AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne. tu: www.foto-marwex.cdx.pl Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu Pozdrawiam Magda i Marek (ślub maj 2010),,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link
ksiezulo2 Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 24.12.10, 12:26 TYLKO Z NAMI IMPREZA W DOBRYM TONIE WWW.ZESPOLMAESTRAL.PL Odpowiedz Link
pyru7 Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 27.12.10, 18:46 Witam, termin mamy wolny, zapraszam na stronę zespołu gdzie mogą Państwo obejrzeć film: www.zespolimpress.com.pl Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 28.12.10, 20:57 Witam. Zapraszam na stronę zespołu: www.alcaponeband.pl lub na stronę naszej Agencji Muzycznej: www.polisound.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
stringiband Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 02.01.11, 19:18 www.stringiband.pl Odpowiedz Link
muzyknocy Re: poszukuje zespolu na wesele 15/16 pazdzierni 03.01.11, 18:26 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na naszej stronie internetowej: www.muzyknocy.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link