Dodaj do ulubionych

czy samodzielnie zwiększyć dawkę? wyniki..

13.11.12, 16:20
oto moje najnowsze wyniki zrobione po uplywie okolo roku:
TSH 2,37 (0,27 - 4,20)
FT4 53.40% [ wynik 17.34, norma (12 - 22)]
FT3 44.32% [ wynik 4.74, norma (3.1 - 6.8)]

w zasadzie czuje sie dobrze, chociaz nieregularny tryb pracy, ktora wiąże sie z aktywnoscia przez 20 godz non stop itp nie pozwala mi tego jednoznacznie stwierdzic.
chociaz jest jeden szkopuł, nie moge zajść w ciążę..

proszę doradzcie czy cokolwiek zmieniac w dawkowaniu, tym bardziej na wlasna reke; lekarz jest dosc daleko, a poza tym jak go znam pewnie stwierdzi ze wszystko jest w normie.

wielkie dzięki za odp.
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka