confused_ona
04.09.14, 14:17
Witam serdecznie!
Jestm tu pierwszy raz bo juz nir wiem gdzie szukać pomocy . Moja historia z choroba zaczela sie ok pol roku (od 3 miesiecy jest tragicznie).po krotce moje zycie wyglada tak ze od roku mam Meza pracujecego za granica i 4 letniego synka, niedawno bralismy slub i przeprowadzam sie za miesiac do niego za granice.pisze o tym tylko dlatego iz wielu lekarzy, znajomych zwala moje fatalne samopoczucie na to że tyle dzieje sir w moim zyciu (nerwy itp!).
BYLAM okszem zdrowia, pełną energii dziewczyna. Moje problemy zaczely sir ok pol roku temu od starsznych boli karku, codziennie 24/h bolal mnir kark! Wizyty u fizjoterapeuty troche pomogły, później zaczelo uciskac mnir w klatce bardziej niz wczesniej ten dyskomfort panietam juz od czasów dzieciństwa! Nie bol ale dyskomfort. Zaczęły sie leki, czarne mysli opetalymoja glowe.pewnego dnia po stresujacym dniu na wieczor przerazliwy ostry bol prawej strony glowy i prawego oka.nudnosci i okropny lek! Przeszlo po 2 godz.od tej pory moje zycir to masakra jakas! Uczucie omdlenia, uderzenia gorąca, uczucie zimna, nudnosci, dusznosci , uczucie odrealnienia zsburzenia wzroku, kolatanie serca i ogromne stany lekowe uczucir jak przy grypie zapadanie sie , klocie serca uczucie zbliżającej sie katastrofy.oczywiscir byl lekarz wszystkie badania ok oprocz tsh, na ekg wyszli kolatanie serca.tsh 5,6 z usg wyszło stan zapalny atg 15 a atpo 415 .ft3 i ft4 w normie ft3 niskie. Zazywam letrox 25 od 2 miesięcy a moje zycir to koszmar! Nic lepiej! Pomóżcie to nerwica ktors mi wszyscy wmawiaja czt jednak hashimoto? ? Prosze o jakiekolwiek odpowiedzi. Pozdrawiam
ps.piszcie w razie cz ego jakie inne powinnam wam podac wyniki badan.