miroslaw111
02.02.15, 21:30
Wita,
zdecydowałem się napisać bardziej przejęty swoim stanem,opisać nie tylko wyniki ale objawy :
jestem bardzo śpiący , rano ledwo się zbiera m kąpiel ubranie się wszstko męczy,
zaczynam dzień spacere minimumm 5km w tym czasie mmęczę się cięzko oddycham staję, ale po marszu po 20inutowy odpocyznku czuję się lepiej , po południu kolejny taki marsz i po nim i po pożywnym posiłku czuję się nieżle , po kolejnych 2-3h jest już spadek , potrafię zasnąć na ławcę w parku naweto 16tej ,
słabość,suchość skury,brak energii,męczliwość, mega senność,brak koncentraci i chęci do życia ,potrafię coś robić tylko pod wpłyew :używek wszelkich , coenzy q10,ziół,adrenalina , duża aktywnóść( to się kłóci ale nie pozwala spać )
I wyniki:
FT3 2,58 n 2,4 d o 4,2 11%
FT4 1,08 0,89- 1,76 21%
tsh 2,02 przy normie 0,35 do 5,5
parathotomn 6,1 przy normie 14 do 72
D3 55
wapń = górna norma
alfablobuliny alfa poniżej normy
fotosfaza zasadowa i kwaśna odpowiednio poniżej i powyżej normy
słabnąca morfologia mimo ścisłęj diety i suplementacji ( rbc,wbc,hgb poniżej normy ... )
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi,jeste w nieciekawy stanie i próbuję u stalić przyczynę.
Nie będę miał konsultacji z endo a chciałem wyjechać na dłużej , czy w jakiejś małej dawcy mógłbym wziąć tyroksynę na próbę ? Gdzię ją otrzymać bez recepty ?