Dodaj do ulubionych

Niedoczynnosc czy nadczynność??

20.02.20, 09:29
Dzień Dobry
Oto moje wyniki TSH 7.260 mU/mL [0.270-4.200]
FT4 1.180 ng/dL [0.930 -1.710]
FT3 6.51 pmol/l [ 2.9-5.5] przeciwciala anty tpo 0.58 ,anty tg 0.62
Proszę o wyjaśnienie ponieważ wynik tsh i ft3 daja sprzeczne wnioski poniewaz przy niedoczynnosci ft3 powinno byc nisko. Zastosowane leczenie to eutyrox 25. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka