Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników

24.06.20, 08:50
Bardzo proszę o radę, czy powinnam iść do lekarza?
Moje wyniki to
TSH 0,691 ulU/ml normy to 0,550-4,7
Ft3 3,22 pg/ml normy to 2,30 - 4,20
Ft4 0.85 nh/dl norma to 0.89- 1,76

Czyli mam lekko obniżony ft4, mam bardzo niskie ciśnienie, problem z nadwagą, stany depresyjne. Czy te wyniki sugerują konieczność dalszej diagnostyki?

Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka