Dodaj do ulubionych

Pomocy...Wynika badań na tarczycę !

29.06.20, 17:20
Mam 24 lata i pani ginekolog zleciła mi badania. Z powodu opóźnionej miesiaczki.
To sa Wyniki :
FT4 - 15,6 pmol/l (Norma 12-22 )
Prolaktyna 472,9mU/l (Norma 127-637)
TSH 2,760 mU/l (Norma 0,27-4,2)
P-ciala p/tyreoglobulinie. 13 lU/ml. (Norma <115)
P-ciala p/peroksydazie tarczycowej < 9 IU/ml (Norma <34)

Nie wiem czy to ma znaczenie ale obie moje babcie miały usuwana tarczycę

Nie wiem czy te wyniki są dobre czy powinnam się martwić
Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka