Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyniku

04.07.20, 10:17
TSH - 2,42 (norma 0,27-4,20)
FT3 - 5,83 (norma 3,10-6,80)
FT4 - 14,12 (norma 12-22)
AntyTG - 13 (norma 0-115)
AntyTPO - 11,86 (norma 0-34)
Dodam, że mam 20 lat.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka