Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację wyników

10.07.20, 21:47
Zwracam się z ogromną prośbą o interpretację dzisiaj otrzymanych wyników badań:
TSH 3,04 (norma 0,38-5,33)
FT3 3,7 (norma 2,5-4,3)
FT4 0,94 (norma 0,65 – 1,48)
Anty TG <0,9 (norma 0-4)
Anty TPO <0,25 (norma 0-9)
Konwersja
FT4 34.94%

FT3 66.67%

Zrobiłam badania ponieważ od ponad dwóch lat zauważyłam wzmożone wypadanie włosów. Moje włosy wypadają często garściami. Bardzo intensywnie się pocę, zwłaszcza na twarzy, wysiłek sprawia mi straszną trudność. Mam 26 lat jestem osobą aktywną, pokonuję dziennie ok. 10 tys. kroków, oprócz tego 3 razy w tygodniu ćwiczę w domu. W ciągu tygodnia, a czasami nawet i dnia potrafię zobaczyć na wadze 2 kg więcej, woda zatrzymuje się w moim organizmie. W ciągu dwóch lat przytyłam 20 kg a bardzo uważam na spożywane kalorię i staram się nie przekraczać dziennie 1800 kcal mimo to waga nie spada a często ciągle wzrasta.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka