Dodaj do ulubionych

Niedoczynosc ?

15.09.20, 20:09
Witam
Proszę o analizę wyników tarczycy
Tsh 2,63 norma 0,38-5,33
Ft4 0,76 norma 0,65-1,48
Objawy to wypadanie włosów senność stany depersyjne przytycie
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka