04.08.21, 14:51
Witam proszę o pomoc w odczytaniu wyników córki (10lat) TSH 1.76 (0.6-4.84), FT4 0.965 (0.97-1.67), FT3 5.62 (2.53-5.22) bardzo dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka