Dodaj do ulubionych

Wyniki badań tarczycy

16.09.21, 17:02
Moje wyniki to: TSH 2,98 mlU/I (0,27-4,20), FT3 2,88 pg/ml (2,57-4,43), FT4 0,99 mg/do (0,93-1,70), atpo 11,3 U/ml (0,0-34,0). Niby w normie ale niektóre wyniki bliżej dolnej granicy, są ok?
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka