Dodaj do ulubionych

Hashimoto i niedoczynność ; wyniki

19.02.22, 22:12
Witam. Od ponad dwóch tygodni biorę euthyrox w dawce 25. Na początku samopoczucie super. Reszta objawów też jakby lżejsza. Od 3 dni znów czuję się okropnie. Chodzę napuchniety, zły, problemy z koncentracją i pamięcią, zaparcia, zmęczenie itd. Oto wyniki z początku miesiąca :
Ft3 3.12 ( 2.0 - 3.7)
Ft4 1.28 ( 0.88 - 1.76)
Tsh 4.420 ( 0.35 - 5.10)
Anty tpo powyżej 1000
Z usg tarczyca niejednorodna, o obniżonej echogeniczność.
Pytanie : czy mogę zwiekszyc euthyrox do 50? Wizyta u endo za jakiś czas. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • artur11111111 Re: Hashimoto i niedoczynność ; wyniki 20.02.22, 09:33
      Po 2tygodniach brania eutyroxu jest za wcześnie żeby organizm się przyzwyczaił do tej dawki i za wcześnie żeby dawkę podnosić zawsze się robi wyniki po min 4tygodniach i wtedy wyniki są wiarygodne
    • wozny1234 Re: Hashimoto i niedoczynność ; wyniki 14.03.22, 08:48
      We Wrocławiu jest gabinet Herbasol - oni specjalizują się w różnych chorobach i mają ogóle podejście do organizmu. Na pewno ci pomogą lub doradzą co robić dalej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka