Dodaj do ulubionych

Bardz Proszę o interpretację wyników.

08.04.22, 11:30
FT3- 2,83 ( 1,58-3,91)
FT4 - 1,05 ( 0,70 - 1,48)
TSH - 0,97 ( 0,35 - 4,94)
anty-TPO - 199,00 ( 0.00 - 34,00)
anty TG - 390,00 ( 0.00 - 115,00)

Czy powinnam zrobić jeszcze jakieś badania od kilku tygodni bardzo źle się czuję ciągle zmęczenie i ból mięśni..
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka