Dodaj do ulubionych

Wyniki, samopoczucie, podpowiedzcie..

24.04.22, 12:47
Dzień dobry.
Proszę o interpretację wynikow:
TSH 5,28 (0,51-4,30)
FT3 3,74 (2,53-5,01)
FT4 1,15 (0 98-1,63)
D3 13,20 brak normy
Ferrytyna 20 (13-150).
Euthyrox 25. Samopoczucie źle, depresyjne, senność..
Wyniki z października:
TSH 1,6 (0,51-4,31)
FT3 3,55 (2,53-5,01)
FT4 1,42 (0,88-1,63).
Szukamy dobrego endokrynolog we Wrocławiu dla dorosłych, córka już pełnoletnie.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka