Dodaj do ulubionych

Uprzejma prośba o interpretację wyników

26.07.22, 14:57
W styczniu TSH wynosiło ponad 20, otrzymałam dawkę Euthyroxu N 125.Wczoraj odebrałam wyniki i takie cuda ujrzałam.

TSH - 0,133 mlU/l norma 0,42-3,8

FT4 - 17,07 pmol/l norma 9,01-19,05

FT3 - 4,35 pmol/l norma 2,43 - 6,01

Anty - TG - 176,21 lU/ml norma < 4.11

Anty - TPO 354,91 lU/ml norma < 5.61
Obserwuj wątek
    • artur11111111 Re: Uprzejma prośba o interpretację wyników 26.07.22, 16:01
      Widać że jest stan zapalny anty podniesione trzeba łykać selen w dawce 100 trzeba by zrobić B12 D3 i ferrytyne co do dawki to według mnie jest troszkę za duża o czym świadczy TSH poniżej normy ale to nie wszystko potrzy się na ft3 i ft4 a u ciebie jest ft4-80% i ft 3 -53,6%ja osobiście źle się czuje jak mam ft4 80%musze mieć na poziomie 65-75%tak więc u ciebie troszeczkę za dużo ale to zależy jak się czujesz każdy musi ustawić hormony według siebie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka