Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników

26.11.22, 18:59
Wyniki:
TSH < 0,005 (0,27 - 4,200)
Ft3 14,10 (2,04-4,40)
Ft4 2,82 (0,93-1,71)

anty-Tpo 12,10 (0.0 -34)
przeciwc.przeciw receptorom TSH(Trab) :;
4,47 norma <1.22

ALT 52 norma: 0-33

ASP 52 norma: 0-30

Dziękuję i przepraszam, że powieliłam wątek, nie wiem jak edytować post.
Obserwuj wątek
    • artur11111111 Re: Proszę o pomoc w interpretacji wyników 27.11.22, 11:36
      Masz nadczynność tarczycy musisz w trybie pilnym iść do endokrynologa
    • malwinanatura Re: Proszę o pomoc w interpretacji wyników 16.12.22, 14:23
      Przy zaburzeniach hormonalnych szczególnie trzeba kontrolować poziom hormonów. Ja sprawdzam w domu poziom lh na monitorze płodności Afrodyta Smart

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka