mas68
16.02.15, 12:52
Dariusz Jackowski oszust!!! remonty firma remontowa usługi remontowe Dark-bud Dariusz Jackowski Warszawa Piaseczno Lesznowola UWAGA OSZUST!!!
Ostrzegam przed zatrudnianiem do remontów mieszkań firmy Dariusza Jackowskiego działającego głównie na terenie Warszawy, Piaseczna, Lesznowoli. Miałem nieprzyjemność mieć z nim do czynienia. Oszukuje w ten sposób, że bierze zaliczki na zakup materiałów, potem przedstawia zamiast faktur ich kserokopie (na szczęście to zauważyłem), a z oryginałem po kilku dniach robi cichcem częściowe zwroty w markecie zgarniając gotówkę do kieszeni. Ponadto połowę worków (tych, co nie zwrócił do sklepu) wynosi bokiem. Zatrudnia do prac alkoholików w zaawansowanym stadium, jak nie wypiją z rana 200 ml wódki, to się cali trzęsą. Sam za kołnierz też nie wylewa. O jakości wykonanych prac lepiej nie wspominać. Kolega znający temat po oględzinach stwierdził, że to standard wykonania rodem z wioski sprzed trzydziestu lat po remoncie wykonanym własnym sumptem ze szwagrem. Omijajcie z daleka, uczcie się na moich błędach