Dodaj do ulubionych

Dariusz Jackowski Warszawa oszust!!!

16.02.15, 12:52
Dariusz Jackowski oszust!!! remonty firma remontowa usługi remontowe Dark-bud Dariusz Jackowski Warszawa Piaseczno Lesznowola UWAGA OSZUST!!!

Ostrzegam przed zatrudnianiem do remontów mieszkań firmy Dariusza Jackowskiego działającego głównie na terenie Warszawy, Piaseczna, Lesznowoli. Miałem nieprzyjemność mieć z nim do czynienia. Oszukuje w ten sposób, że bierze zaliczki na zakup materiałów, potem przedstawia zamiast faktur ich kserokopie (na szczęście to zauważyłem), a z oryginałem po kilku dniach robi cichcem częściowe zwroty w markecie zgarniając gotówkę do kieszeni. Ponadto połowę worków (tych, co nie zwrócił do sklepu) wynosi bokiem. Zatrudnia do prac alkoholików w zaawansowanym stadium, jak nie wypiją z rana 200 ml wódki, to się cali trzęsą. Sam za kołnierz też nie wylewa. O jakości wykonanych prac lepiej nie wspominać. Kolega znający temat po oględzinach stwierdził, że to standard wykonania rodem z wioski sprzed trzydziestu lat po remoncie wykonanym własnym sumptem ze szwagrem. Omijajcie z daleka, uczcie się na moich błędach
Obserwuj wątek
    • oszustjackowski Re: Dariusz Jackowski Warszawa oszust!!! 12.12.15, 06:35
      zglosil pan to na policje? ja zglosilem go dzisiaj do raportu poiwedziano mi ze jak panska sprawa jest w systemie to moja bedzie lepiej traktowana i viceversa.moja da panskiej bust jesli nie jest jeszcze zakonczona pozytywnie. jakby pan chcial to prosze pisac do mnie na oszustjackowski@hotmail.com.
      a ja potwierdzam problem podpisany wyzej. pasozyt i zlodziej, malutki czlowieczek.
    • oszustjackowski Re: Dariusz Jackowski Warszawa oszust!!! 12.12.15, 06:56
      dla sprostowani ten o ktorym tu mowa to Dariusz Jackowski, powinno sie go pisc z malej litery bo ktos taki nie zastuguje na zadne powazanie. u mnie byla ta sama sprawa pokazal mi co kupic. byl bardzo rozeznany w czenach, zreszta przznal mi sie ze byl w sklepie po rozeznanie poprzedniego dnia. Czyli lubi zaplanowacjak czlowieka oskubac. zadysponowalem w sprawe ponad 5 tys i zlodziej wyrobil mnie z tego na prawie 2. tez poszedl po zakonczonej sprzedazy i zmenil to co wybral drogie na najtanse a pieniadze ukradl.
      dolozyc do tego, to z domu mi ukradl akoholu na 250zl po cenach internetowych. Zlodziej prosze uwazac na niego i pod zadnym pozorem nie wolno zostawic samego w mieszkaniu czy nawet w pokoju.
    • oszustjackowski Re: Dariusz Jackowski Warszawa oszust!!! 12.12.15, 07:03
      kluczem do tego alodziejstwa jest puzniejsza dostawa. zamawia towar w poniedzialek z dostawa na srode a we wtorek wraca do sklepu robi przekrent.
    • saman321 Re: Dariusz Jackowski Warszawa oszust!!! 29.06.16, 08:14
      Dokładnie jak wyżej, drzwi wewnętrzne oddał zakupione przez nas a przywiózł uszkodzone z wyprzedaży.
      Faktur nie oddał, ukradł klej do parkietu i deski podłogowe, łazienka była zaprojektowana z wyliczoną ilością płytek , kilkakrotnie twierdził że płyt (20 zł sztuka) jest za mało dokupowaliśmy . Po obliczeni ilości można by zrobić drugą taką łazienkę. Brał od nas pieniądze dla glazurnika za położenie wykończeń z małej mozaiki , za półki, za narożniki, pieniądze te nigdy do glazurnika nie dotarły a glazurnik nie chciał tych prac wykonać. O czym dowiedzieliśmy się po ucieczce jackowskiego , tak ucieczce gdy zaczęliśmy mieć wątpliwości i zażądaliśmy spotkania aby nam się wytłumaczył, zabrał swoje zabawki i nasz materiał a klucz od mieszkania wrzucił do skrzynki. To o złodziejstwie , same prace tragedia nie było nic zrobione prawidłowo . Od wymiany elektryki, krzywa wylewka pod deski, ściany pomalował kolorem na którym robił białe poprawki co pociągnęło za sobą konieczność kolejnego malowania i zakup dodatkowej farby. Przywiózł i zamontował uszkodzone parapety pewnie też z odpadów. Żeby opisać wszystko trzeba by napisać książkę. Generalnie PARTACZ ,ZŁODZIEJ
      Znalazłem jeden pozytywny wpis Pani Krystyny albo, napisał sam albo, to jego kobieta.
      Jak się dowiedziałem jego ekipa to ludzie z ogłoszenia zatrudniani tylko na daną fuchę ich zresztą też oszukuje.
      Mój remont miał się zakończyć według spisanej umowy 15 maja teraz jest 29 czerwiec remont właśnie dobiega końca.
      Chętnie bym mu podziękował , jeżeli ktoś zna sposób proszę o wiadomość saman@2.pl
      Uwaga telefon też bierze na kartę aby pokrzywdzonym utrudnić kontakt.
      ZŁODZIEJ TO ; DARIUSZ JACKOWSKI FIRMA REMONTOWO BUDOWLANA
      WARSZAWA ul. MEANDER 8 m 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka