Dodaj do ulubionych

Medytacja dla Pokoju na Świecie w Krakowie

31.01.20, 10:13
Idea Medytacji dla Pokoju na Świecie zrodziła się w 1978 roku, gdy zaproszono ludzi ze wszystkich krajów do zbiorowej medytacji w intencji pokoju na świecie. Od tamtego czasu praktyka ta stała się bardzo popularna i rozpowszechniła się w ponad 100 krajach. Obecnie bierze w niej udział prawie milion osób. Spotkania w ramach tej medytacji organizowane są w lokalnych ośrodkach Brahma Kumaris lub w miejscach publicznych. Spotkania te są wzbogacone krótkimi wykładami, muzyką i komentarzami, które pomagają w tworzeniu pozytywnych myśli i doświadczenia spokoju.

GODZINA MEDYTACJI DLA ŚWIATA odbywa się w TRZECIĄ NIEDZIELĘ każdego miesiąca w godzinach 16:00 – 17:30 Wstep wolny.

Zapraszamy na GALERIAMEDYTACJI.PL i BRAHMAKUMARIS.PL Ośrodek Brahma Kumaris w Krakowie
Obserwuj wątek
    • wojtek.lubera Re: Medytacja dla Pokoju na Świecie w Krakowie 09.02.22, 12:40
      Nowa, lub prastara[roślina. Wyglądem nie przypomina żadnej z (ustaw o przeciwdziałaniu narkomani :/) nie jest sączona żadną chemią. Moim zdaniem, trafiona pomoc od 'UFOludzi'. Delikatna w działaniu. Uspokaja umysł i ciało. Nazwałem je w skrócie 'LKR'' Liście krajów południowych. Zamienię poprzez pieniądze. wojtek.lubera@interia.pl wojtek.luberaWW@gmail.com. Nie mam telefonu. Nie mam ich dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka