Dodaj do ulubionych

poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kraków

09.05.05, 14:32
Witam serdecznie wszystkie nianie.
Bardzo pilnie poszukuję niani do mojej 22 miesiecznej córeczki.
Mieszkamy w Śródmieściu na ul. Karmelickiej.
Jeżeli są jakies zainteresowane, solidne, odpowiedzialne osoby, które
chciałyby podjąć sie pracy jako opiekunka mojego maluszka, bardzo proszę je o
kontakt na adres mailowy: w.matwiejczuk@neostrada.pl.
Jesli to możliwe prosiłabym o przesłanie życiorysu ze zdjęciem z krótka
charakterystyką swojej osoby, ewentualnymi referencjami i kontaktem zwrotnym.
Praca byłaby na 8 godzin dziennie, od 8-16 od poniedziałku do piątku.

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam,
Wioletta
Obserwuj wątek
    • niwde1 Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 10.06.05, 21:02
      witam
      czy nadal poszukiwana jest opiekunka do dziecka ?
      posiadam doswiadczenie wczesniej zajmowalam sie miesiecznym bobasem oraz jego
      3,5roczna siostra niestety nie posiadam referencji gdyz rodzina wyjechala do Angli .
      Edyta Krawczyk
    • bernadetta44 Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 24.06.05, 20:59
      z checia podeme parace u pamstwa od zaraz jestem w tej chwili nieparcujaca sama
      wychowałam 2 dzieci sa teraz w wieku 19 i 17 lat przez ostatni czas opiekowałam
      sie 2 miesiecznym dzieckiem mieszkam koło jubilatu wiec nie bedzie problemu z
      dojazdem jestem odpowiedzialna i umiem sie zajac dzieckiem bardzo prosze o
      odpowiedz.udziele pani z checia wiecej informacji jezeli jest pani
      zainteresowana
    • kingia Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 28.06.05, 17:10
      Dzień dobry! Mam na imię Kinga, jestem 22 letnią, niepalącą, spokojną i
      odpowiedzialną osobą. Studiuję w Akademii Górniczo-Hutniczej socjologię,
      ukończyłam 3 rok. Zainteresowała mnie Pani oferta, ponieważ bardzo lubię dzieci
      i mam duże doświadczenie w opiece nad nimi, gdyż mam niepełnosprawną siostrę,
      którą często opiekuję się, więc przy dziecku umiem zrobić wszystko i mam do
      maluszków odpowiednie podejście. Jeżeli są państwo zainteresowani moją ofertą,
      proszę o kontakt mailowy: kingia@o2.pl lub telefoniczny: 0500-634-293. Dziękuję
      i pozdrawiam! Kinga
    • joanna581 Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 18.07.05, 14:58
      Jestem z zawodu nauczycielką przedszkola,mam bardzo dobry kontakt z
      dziećmi,jestem osoba doświadczoną, odpowiedzialną. posiasam duże doswiadczenie
      zawodowe, jestem osobą dyspozycyjną.
      Mój telefon 414-35-59
      501-022-974
    • wioletta201 Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 18.07.05, 22:05

Mam na imię Wiola. Mam 21 lat. Jestem na 3 roku pedagogiki wczesnoszkolnej,
      wiec opieka nad dzieciaczkami nie jest mi obca:) Jeśli chodzi o takie
      maluszki to zajmowałam się już 4-miesięczna dziewczynką (wcześniakiem), 7-
      miesieczną dziewczynką oraz dwójka 3-letnich chłopców! Pracowałam również na
      koloniach, obozachletnich, prowadziłam chórek dzieciecy. I raczej wszyscy
      byli zadowoleni:) Lubię pracę z dziećmi, do każdego podchodzę indywidualnie i
      każde z osobna kocham:) Jeżeli jesteście zainteresowani: moj nr tel.:
      506142634, nr gg 6589226 oraz adres e-mail: kadzidelko@tlen.pl....pozdrawiam
      serdecznie:)
    • beatkakotek Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 21.07.05, 20:04
      Bardzo chętnie podjelabym prace z pani oferty, mam na imię beata mam 20 lat,
      jestem studentka 2 roku pedagogiki opiekuńczo -wychowawczej Uniwersytetu
      Jagielońskiego , bardzo lubie prace z dziećmi dlatego podjelam studia na tym
      kierunku, posiadam doświadczenie w pracy z dziećmi ,byłam wolontariuszka w
      Przedszkolu Samorządowym nr. 144 w Krakowie , byłam też opiekunem dzieci z
      Ośrodka Opiekuńczo-Adopcyjnego w Żmiącej, jestem osoba odpowiedzialną , godną
      zaufania, umiejącą nawiązać kontakt z dziecmi, kreatywna , pracowitą ,
      radosną , mieszkam też w okolicy więc dojazd nie sprawiał by mi problemu,
    • magdalena_rozwadowska Re: poszukuję opiekunki dla 22mies. córeczki- Kra 25.07.05, 13:50
      Witam Panią!
      Mam na imię Magda i mam 20 lat!Studiuje zaocznie na Akademii Rolniczej.
      Posiadam duże doswidczenie w opice nad dzidziusiami:).Zajmowałam sie przez rok
      1.5 roczna dziewczynka i kilku miesiecznym chłopcem(posiadam referencje).Bardzo
      chętnie zaopiekuje sie Pani córka!Bardzo prosze o kontakt telefoniczny na numer
      505 736 069 lub 250 06 13(wieczorem).Z góry dziękuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka