Dodaj do ulubionych

szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzinach

08.12.05, 10:46
moj maz bardzo cierpi ze nie mozeny wychodzic wieczorami do miasta i dlatego szukam osoby ktora
chcialaby zaopiekowac sie moim malutkim synkiem wlasnie wieczorami. byloby to zajecie dorywcze i
mysle ze najczesciej w wikendy. zaplate oczywiscie uzgodnimy i dojazd do domu zapewniamy
Obserwuj wątek
    • moniika3 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 08.12.05, 10:47
      zapomnialam o telefonie do mnie 500564468
    • paula_krk opiekunka 09.12.05, 19:57
      Dziendobry
      Jestem zainteresowana oferta.
      Mam 19 lat ucze sie zaocznie(nie kazdy weekend)wiec posiadam duzo wolnego czasu
      w tygodniu.Opiekowalam sie juz dwoma dziewczynkami od poczatku maja do
      listopada,2.5 latka i 1roczek i 2miesiace.Posiadam referencje jak rowniez moge
      podac nr tel do rodzicow maluchow.Jestem osoba spokojna cierpliwa i potrafiaca
      szybko nawiazac z dzieckiem kontakt.Nie pale nie pije bardzo lubie dzieci i
      mysle ze one mnie etz dlatego chcialabym sie opiekowac Panstwa malsuzkiem.
      Bardzo prosze o odpowiedz na emeila:paulinasamborek@interia.pl lub gg:6543660
      tel:697 938 858 Dziekuje
      Z powazaniem Paulina Samborek
    • ania196 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 04.01.06, 21:47
      Mam 19 lat, w tym roku zaczęłam studium medyczne kierunek opiekunka dziecięca.
      Myśle że mam dobry kontakt z dziećmi. Zainteresowała mnie Pańska oferta ale nie
      wiem czy dalej jest ona aktualna. Jeśli tak to była bym wdzięczna jakby Pani
      mogła podać wiek dziecka. Z góry dziękuje i czekam na emaila.
      anioleczek1113@wp.pl
    • monikaaaa3 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 05.01.06, 09:04
      witam!
      jestem zainteresowana Pani ofertą. Studiuję teraz chemię i skończyłam studia na
      AP. Mam niewiele czasu w ciagu dnia ale chetnie popracuję wieczorami czy w
      weekendy. Opiekowałam sie już dzieckiem. jeśli Pani oferta jest nadal aktalna to
      prosze o kontakt mailowy redmrufka@interia.pl. Z góry dziekuję
      monika
      • sandi007 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 21.08.06, 17:34
        mój kontakt to sandi89@wp.pl :)
    • moni1983 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 05.01.06, 17:53
      Dzieńdobry,
      Zainteresowało mnie państwa ogłoszenie. Mam na imie Monika, mam 22 lata i
      studiuję w Krakowie, co prawda nie pochodzę z Krakowa ale do domu jezdżę bardzo
      rzadko. Jesli chodzi o doświadczenie to chyba posiadam, opiekowałam sie dwójką
      dzieci przez rok bedąc w Londynie, dzieci były w wieku 5 i 7 lat.Jest to
      niewielkie doświadczenie ale poza tym bardzo lubię dzieci a to chyba duży plus :)
      jestem jak najbardziej zainteresowana pracąw weekendy. Gdyby tylko byli państwo
      zainteresowani prosze o wiadomość, pozdrawiam
      Monika Młynarczyk

kom: 607 229 859
    • domien1983 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 12.01.06, 15:39
      Dzień dobry! Nie wiem czy to ogłoszenie jest jescze aktualne ale spróbuję. Mam
      na imię Dominika i jestem studentką czwartego roku filologii polskiej na
      Akademii Pedagogicznej.Z chęcią zaopiekuję się maluszkiem.
      Posiadam pewne doświadczenie.
      Przeszłam kurs pedagogiki i psychologii.
      Kocham dzieciaki!
      Jeśli ogłoszenie jest jeszcze aktualne proszę o kontakt : Domi83@vp.pl
      Pozdrawiam.
    • judit21 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 25.01.06, 22:04
      jestem nianią po kursie oraz praktyce w Nowym Yorku.Jestem studentkaktóra z
      przyjemnością zajmię się Państwa dzieckiem wieczorami,a weekendy mam wolne.Jeśli
      są państow zainteresowani proszę o kontakt 504498335 julia
    • asia.sowinska Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 16.02.06, 12:50
      witam,
      jestem studentką pedagogiki Uj,prowadzę gromadę zuchową i od lat pracuję z
      dziećmi-także tymi zupełnie małymi:)
      mam doswiadczenie w opiece nad dzieckiem w charakterze opiekunki.
      z chęcią podejmę się pracy u Państwa
      jeżeli istnieje taka mozliwość to prosze o kontakt meilowy bądź na numer tel
      509668278
    • iwa1984 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 11.03.06, 22:01
      Witam, jestem studentka trzeciego roku studiów dziennych na AGH, dlatego
      oferowany przez państwa tryb pracy bardzo by mi odpowiadał. Bardzo lubiędzieci
      i jestem pogodną prascowitą dziewczyną, pozdrawiam proszę o kontakt, moj nr
      tel. to 503-02-68-43
    • erba13 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 13.03.06, 13:52
      Witam!
      Jestem studentką pierwszego roku socjilogii. Mieszkan na Ruczaju. Studiuje
      dziennie wiec chcialabym znaleźć pracę na weekendy oraz dorywczo w tygodniu.
      Mam dobry kontakt z dziecmi. Jestem osoba odpowiedzialną i uczciwą.
      Zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny:695398861 lub przez e-mail
      erba13@wp.pl
    • kinky309 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 18.03.06, 00:36
      Witam!
      Jestem studentką pedagogiki społeczno-opiekuńczej Akademii Pedagogicznej; szukam
      pracy dorywczej z racji dziennych studiów; zajmuję się młodzsym kuzynostwem w
      razie potzreby, ukończyłam kurs wychowawców placówek wypoczynku dzieci i
      młodzieży z wynikiem ogólnym bardzo dobrym, kurs języka angielskiego na poziomie
      średniozaawansowanym, kurs wolontariuszy. Szybko nawiązuję kontakty z dziećmi.
      Jestem na pedagogice z powołania, a wiedza poszerzana na studiach uzmysławia mi
      wiele prawideł rządących dziecięcym rozwojem. Oczekuje odpowiedzi w nadziei na
      współpracę.
      Mój nr telefonu:0-696 949 470
      Pozdrawiam serdecznie,
      Kinga
    • ewcia282 opiekunka dla dziecka 19.03.06, 13:48
      Będąc zainteresowana ogłoszeniem w, którym poszukujecie Państwo opiekunki do
      swojego dziecka zdecydowałam się na przedstawienie swojej kandydatury.
      Obecnie jestem absolwentką Akademii Świętokrzyskiej gdzie kończyłam pedagogikę
      opiekuńczo-wychowawczą. Przez ten czas w chwilach wolnych podejmowałam się
      różnych form opieki nad dziećmi będącymi w różnych przedziałach wiekowych.
      Kontakt z dziećmi uzupełniały i pogłębiały liczne praktyki w różnych placówkach
      opiekuńczo-wychowawczych typu domy dziecka, świetlice środowiskowe, pogotowia
      opiekuńcze, ogniska wychowawcze kończąc na miesięcznym pobycie w przedszkolu
      gdzie prowadziłam zajęcia w pełnym wymiarze. Moje doświadczenie w zakresie
      pedagogiki wzbogaciła praca w Domu Pomocy Społecznej na stanowisku pedagoga.
      Jestem osobą dynamiczną, samodzielną komunikatywną, odpowiedzialną i dobrze
      zorganizowaną. Cechuje mnie cierpliwość, sumienność i opanowanie. Dodatkowym
      atutem mojej kandydatury jest dyspozycyjność i zdolność dostosowywania się do
      zaistniałej sytuacji..
      Jeżeli zainteresuje Państwa moja osoba, proszę dzwonić tel.kom.0698763449 lub
      507740677
    • gosia183 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 20.03.06, 16:18
      www.bmmasters.pl/www/niania/
      Ta strona Państwu przybliży moje doświadczenie w opiece nad Państwa
      Skarbami warto spojrzeć:-)
      Pozdrawiam Małgorzata Sydor
    • anarita Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 05.05.06, 12:43
      Witam!Jestem emerytką, matka trójka dzieci,opiekowałam sie dziecmi byłam
      opiekunka na koloniach,obozach.Jestem dyzpozycyjna,kocham dzieci chetnie
      zaopiekuje się pani synkiem.Prosze o odpowiedz pozdrawiam serdecznie
    • ula64 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 06.06.06, 20:57
      Mój mąż często pracuje w soboty i niedzielę, moje dzieci już są duże, a ja mam w
      te dni czas, aby np. zająć się Pani dzieckiem. Mam 42 lata, dwóch dorastających
      synów, z wykształcenia jetsem nauczycielką przedszkola, ale pracowałam także w
      szkole. Obecnie nie wykonuję zawodu nauczyciela, ale myślę, że nadal "dam radę".
      Oczywiście w inne dni tygodnia też mogłabym Wam pomóc - najchętniej wtedy, gdy
      mój mąż byłby w pracy (3 zmiany). Być może moglibyśmy się dogadać.
      Ja pracuję od 9 do 17 a w soboty od 9 do 13 i te godziny niestety odpadają.
      Pozdrawiam. Być może do zobaczenia. Urszula Kania
    • kasia0g Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 09.06.06, 15:33
      dzien dobry. bardzo jestem zainteresowana praca z Panstwa dzieckiem. w tym roku
      zdalam mature i wybieram sie na studia pedagogiczne. mam doswiadczenie w pracy
      z dziećmi. opiekowalam sie przez 4 miesiace 2-letnia dziewczynka, w zeszle
      wakacje na pełny etat zajmowalam sie 5 miesiecznym maluszkem. oprocz tego w
      domu opiekuje sie bratem 8 letnim z zespolem ADHD. byla bym pelnodyspozycyjna
      od zaraz do konca sierpnia. podaje moj adres e-mail- kasiagottwald@interia.pl
      pozdarawiam.

• sawrina Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 11.06.06, 11:00
      estem studentką 5 roku Psychologii Stosowanej Uniwesytetu Jagiellońskiego.
      Ponad rok czasu zajmowaałam sie autystycznym niewidomym 14-latkiem z zachowaniam
      autoagresywnymi i agresywnymi. Jestem w stałym konatakcie z KTA w Krakowie.
      Dodatkowo miałam kontakt z małymi dziećmi zdrowymi, jak i chorymi. Doskonale
      znana jest mi problematyka psychologii i pedagogiki rozwojowej i wychowawczej.
      Mieszkam w okilicach Krakchemii.Moj adres mailowy; sawrina@o2.pl, nr gg 211 39
      49. jezeli jesteściePanstwo zainteresowani moją osoba prosze o kontakt i więcej
      szczegółów.

• karbinska Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 16.06.06, 21:00
      WItam.Mam na imie Justyna i jestem zainteresowana pańską propozycją
      pracy.Jestem młodą pprawie osiemnastoletinią dziewczyną dyspozycyjną.Nie
      posiadam referencji ale wczesniej miałam juz kontakt z dziecmi które bardzo
      lubie.Prosze o kontakt telefoniczny jesli panstwo rozważą moją propozycję 606
      672 149 .
    • moniapraca Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 28.06.06, 17:25
      Jestem studentką III roku AGH i teraz mam czas wolny przez najbliższe 3
      miesiace. Mam na imie Monika i mam 23 lata.Z miłą chęcią podjęła bym sie opieki
      nad Państwa synkiem. Mam bardzo dobry kontakt z dzecmi ,bardzo dobre podejscie
      do nich,a poza tym uwielbiam dzieci.Opiekowałam sie juz niejednym dzieckiem:
      kilku miesięczną dzwiczynką ,2 latkiem z ADHD. Jeżeli są Państwo zainteresowni
      to proszę o kontakt: 511-307-428 lub mzdybka@interia.pl
    • sandi007 Re: szukam opiekunki dorywczo w wieczornych godzi 21.08.06, 17:33
      Dzieńdobry
      Mam na imie Sandra i byłabym zainteresowana tą ofertą pracy. Mam 17lat w tym
      roku zaczynam 2 klase liceum i z pewnością umiałabym pogodzić obie te
      czynności. Jestem osobą ciepłą,miłą oraz wesołą W opiece nad dziecmi mam duże
      doświadczenie ,opiekowałam sie wieloma dziećmi ,w tym i moją kuzynka ,która ma
      obecnie 1,5 roczka :)Byłam także w wolonariacie "Arkadia" i opiekowałam się
      dziećmi specjalnej troski(dokumenty do zobaczenia) Potrafie zająć w ciekawy
      sposób dziecku czas:) Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :)

pozdrawiam

Sandra

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka