Dodaj do ulubionych

Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Pilne!

27.09.06, 18:34
Witam,

Jestem nianią dwuletnej dziewczynki i szukam dla niej zastępczyni, gdyż z
powodów osobistych muszę zrezygnować. Praca jest na pełen etat, od ok. godz 8
do 15,16 na Ruczaju, Dziewczynka urocza, zakres obowiązków : opieka i drobne
prace domowe, czyli zmywanie naczyń, czasem poprasowanie, Wynagrodzenie 5 zł/h.
Referencje - bardzo mile widziane! Oferta dosyć pilna, proszę o kontakt na maila.
Obserwuj wątek
    • kasia1302 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 27.09.06, 20:52
      odpisałam na maila
    • monikantkiewicz Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 07.10.06, 14:52
      witam mam na imie monika jestem z krakowa mam 20 lat jestem osoba odpowiedzialna
      i uczciwa.mam dobry kontakt z dziecmi ,pracowalam juz jako opiekunka mam
      doswiadczenie. Jezeli pani bedzie zainteresowana to prosze o kontakt 501192512
    • lamot1986 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 22.10.06, 18:42
      Czesc! Jestem 20 letnia studentka, 2 tygodnie temu musialam oddac mojego
      podopiecznego do przedszkola i szukam teraz pracy na Ruczaju. Mam doswiadczenie.
      a zakres obowiazkow mialam taki sam ;) wiec jesli stwierdzisz ze sie nadaje daj
      znac na adres: kalamarnica_lena@interia.pl
      badz na numer 691741646
    • magda877 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 22.10.06, 21:26
      odpisałam na maila
      pozdrawiam
    • ziuwik Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 23.10.06, 14:16
      Witaj! Mam naimie Magda, mam 24lata i mieszkam w Skawinie, w tym momencie nie
      pracuję i z chęcią zajęłabym się dzieckiem, wcześniej pracowałam prawie rok
      pilnując dziewczynki w podobnym wieku; Jeśli będziesz zainteresowana zadzwoń
      507 571 411
    • agnieszkakrak2 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 02.11.06, 16:36
      Witam z tej strony Agnieszka mieszkam na Nowym Prokocimiu i jesli pani oferta
      jest nadal aktualna to bardzo prosze o kontakt telefoniczny pod numerem
      tel.500130804.Pozdrawiam
    • kasia8211 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 07.11.06, 16:13
      Dzień dobry.Czytalam pani ofertę do opieki nad dziewczynką.Studiuje zaocznie
      pedagogikę rewalidacyjną ze zintegrowaną edukacją wczesnoszkolną i
      przedszkolną. Jestem na 3 roku studiów.Zajmowałam sie juz dziećmi. Dwa lata
      temu opiekowałam sie i prowadziłam rehabilitacje 5 letniego chłopca chorego na
      mózgowe porażenie dziecięce.Mam 3 młodszego rodzeństwa, więc wiem jak należy
      zajmować się dziećmi.Obecnie pracuje w handlu ale chce zmienić prace. Mam
      pytanie:w ogłoszeniu napisane jest ze jest to praca na cały etat- czy jest
      umowa o prace?Czy soboty i niedziele są wolne?prosze o odpowiedź. Dziękuję.
    • gabrysia2 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 07.11.06, 19:55
      Witam.
      Nazywam się Gabriela w tym roku skończyłam II LO w Krakowie.
      Mieszkam na Ruczaju, więc moja dyspozycyjność wzrasta, w razie potrzeby mogę
      szybko przyjść. Wcześniej opiekowałam się kuzynem, a przez ostatnie dwa
      miesiące siostrzeńcem (teraz ma 10 tygodni). Opanowałam wszystkie metody
      pielęgnacji, szybro się uczę, drobne prace nie sprawiają mi problemu. Jeżeli
      jest Pani zainteresowana proszę zadzwonić na numer 501-746-250.
    • monikajar1 Re: Poszukiwana kochana niania do dwulatka! Piln 15.11.06, 17:10
      Witam
      Jestem zainteresowana oferta pracy.Mam 23 lata posiadam doswiadczenie w opiece
      nad dziecmi.Opiekowalam sie rocznym chlopcem i 2 letnia dziewczynka.Jestem
      mezatka mam corke 4 letnia ktora uczeszcza do przedszkola a w razie choroby
      jest w domu z babcia.Szukam pracy na pelny etat.Lubie taki rodzij pracy.Prosze
      o kontakt 500891261

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka