Dodaj do ulubionych

pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziecka

22.10.06, 12:34

Obserwuj wątek
    • blackdeep Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 22.10.06, 19:31
      hmm...Witam mam na imie Magda.Jestem studenta obecnie na urlopie dziekanskim.
      Poszukuje pracy jako opiekunka. Bede wdzieczna jak Pani napisze cos wiecej na
      temat tego ogloszenia...np. Lokalizacje Pani miejsca zamieszkania... ;)
      Pozdrawiam!!
      Magda
      • gabrysia2 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 07.11.06, 20:09
        Witam mam na imię Gabriela, w tym roku ukończyłam II LO w Krakowie.
        Opiekowałam się wcześniej kuzynem, a przez ostatnie dwa miesiące siostrzeńcem
        (ma teraz 10 tygodni). Mam dobry kontakt z dziećmi, opanowałam wszystkie metody
        opieki i pielęgnacji dziecka. Jeżeli oferta jest aktualna proszę o kontakt pod
        numerem 501-746-250.
      • najlepsze_opiekunki_desiderata Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 02.08.08, 21:08
        WItam,
        zapraszam na nasza strone www.desiderata.com.pl

pozdrawiam
        DESIDERATA D.Markiewicz
    • agnieszkakrak2 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 02.11.06, 16:35
      Witam z tej strony Agnieszka mieszkam na Nowym Prokocimiu i jesli pani oferta
      jest nadal aktualna to bardzo prosze o kontakt telefoniczny pod numerem
      tel.500130804.Pozdrawiam
    • ania11135 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 25.06.07, 15:32
      Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium
      Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z
      dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi
      pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna
      proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, czasu (od której
      godziny) i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem?
      Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie
      pozdrawiam. anioleczek1113@wp.pl
    • kaarolciaa8 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 12:33
      witam!! mam na imie karolina i mam 19lat mieszkam w nowej hucie
      chetnie zaopiekuje sie twoim dzieckiem bardzo lubie dzieci
      wczesniej opiekowalam sie moim mlodszym rodzeństwem
      prosila bym o troche wiecej informacji
      to moj nr tel. 667109987
      pozdrawiam
    • weronika74 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 12:36
      Witam! Jestem zainteresowana Pani ofertą. Mieszkam w okolicy ronada Matecznego.
      Studiuje zaocznie hotelarstwo. Interesowałaby mnie praca na dłużej. Jestem
      odpowiedzilna, uczciwa i w pełni dyspozycyjna. Posiadam doświadczenie w opiece
      nad dziećmi i mam z nimi dobry kontakt. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o
      kontakt mail asiakarcz@poczta.fm tel:887-779-516
    • marijka22 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 14:07
      Dzien dobry. Jestem mama 2-letniej Weroniczki i szukam pracy jako opiekunka.
      Bycie matka to cos najpiekniejszego co w zyciu moglo mnie spotkac. Chcialabym
      podjac prace zabierajac ze soba swoja coreczke, a mysle ze byloby to bardzo
      korzystne dla dzieci, ksztalcace i mialoby to same plusy. Jestem osoba
      energiczna, mloda i odpowiedzialna, a przede wszystkim uczciwa i lubie bardzo
      kontakt z dziecmi.Bycie mama nauczylo mnie wszytskiego co jest niezbedne do
      opieki nad Panstwa Dzieciatkiem. Chcialabym zaznaczyc, ze moja coreczka jest
      bardzo wesolym i elokwentnym dzieckiem i mysle, ze odnajduje sie w kontakcie z
      innymi dziecmi. Pelny wymiar godz mi bardzo odpowiada serdecznie pozdrawiam i
      mam nadzieje, ze zainteresuje Panstwa moja propozycja i bede mogla pod wasza
      nieobecnosc przekazac milosc i troske waszemu malenstwu Marysia
    • marijka22 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 14:12
      Prosze o kontakt droga mailowa: m.iskierska_k@inMail.pl badz tel: 512747255
    • ania11135 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 27.06.07, 20:58
      Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium
      Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z
      dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi
      pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna
      proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, i czy w zakres
      obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem czy również gotowanie?
      Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam.
    • annar23 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 29.06.07, 19:55
      Witam jestem studentką Pedagogiki Przedszkolnej i Wczesnoszkolnej, mam 23 lata
      od października zaczynam 4 rok studiów. Od kilku lat opiekuję się dziećmi -
      zajmowałam się dziećmi w różnym wieku i na różnym poziomie rozwojowym. Chętnie
      zajmę się Pani dzieckiem nawet od zaraz, jeśli Pani potrzebuje opiekunki na
      dłużej to myślę, że będzie to możliwe także w roku akademickim gdyż zajęcia
      mogę dostosować do pracy. Mam sporą wiedzę z psychologii rozwojowej dziecka, z
      teorii wychowania i metod wychowawczych, a także z pedagogiki zabawy. Jestem
      osobą odpowiedzialną, sumienną i niepalącą. Bardzo lubię zajmować się dziećmi i
      dzieci też lubią mnie – a to przecież jest najważniejsze. Proszę o ewentualne
      sprecyzowanie oferty i przybliżenie miejsca zamieszkania oraz płacy.
      Pozdrawiam Anna Rams
      Moje namiary ania.777@poczta.fm tel. 505 017 974
    • madziusss1 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 11.07.07, 16:58
      --------------------------------------------------------------------------------
      Dzień dobry byłabym zainteresowana ofertą :) moja zgłoszenie podałąm na stronie
      pod tytułem : niania dla Twojego dziecka :) mam duże doświadczenie w pracy z
      dziećmi :) mam nadzieję że będą Państwo zainteresowani moją kandydaturą
      Pozdrawiam Magda

mój e-mail: madziusss@wp.pl
      kom. 515106797
    • paulina_nh Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 11.07.07, 19:28
      Podejmę opieki. Tylko nie wiem czy to Pani odpowiada. Mam 16 lat. Na swoim
      koncie mam już parę dzieci którymi sie opiekowałam. Jestem odpowiedzialna.
      Opiekowałam sie dziecmi w wieku 5,7 i 10 lat. Przez ostatnie dwa lata zajmowałam
      się chłopczykiem od jego drugiego tygodnia zycia. Mam pytanie..czy mieszka Pani
      w Krakowie i czy ewentualnie dziecko mozna zabrac do siebie do domu czy bedzie
      trzeba dojechac do niego? Pozdrawiam:) paulina_nh@gazeta.pl
    • madziusss1 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 12.07.07, 21:40
      witam :) Jestem studentką II roku na AGHu i szukam pracy jako opiekunka.
      Posiadam
      doświadczenie w opiece nad dziećmi gdyż rok temu byłam w Niemczech rok czasu
      i zajmowałam się 5 letnią i 2 letnią dziewczynką oraz chłopcem (niemowlę ) od
      2 tyg. jego życia. :)Pragnę zaznaczyć również moją opiekę nad małym
      kuzynostwem w wieku od 3 lat do 7 :) ponadto ok. 3 lat temu byłam na kolonii
      z dziećmi w wieku 10 -13 lat .
      Jestem osoba energiczna, mloda i odpowiedzialna, a
      przede wszystkim uczciwa i uwielbiam dzieci. Pelny
      wymiar godz mi bardzo odpowiada serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje, ze
      zainteresuje Panstwa moja propozycja i bede mogla pod Wasza nieobecnosc
      przekazac milosc, troske, nauke i zabawe waszemu malenstwu. Pozdrawiam i
      czekam na kontakt

Magda
      e-mail: madziusss@wp.pl
      0515106797
    • bodzia1983 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 10.05.08, 21:47
      Dzień dobry mam 25 lat i jestem zainteresowana pani ogłoszeniem
      jeżeli będzie to
      pani odpowiadało bardzo proszę o kontakt meilowy
      bodzia1983@interia.pl,z racji tego ze jest tutaj slaby zasieg. Mam
      duze doswiadczenie w tej chwili opiekuje sie juz trzeci rok
      dziewczynka,a z racji tego ze we wrzesniu idzie do przedszkola
      szukam innej pracyi w kazdej chwili moge zaczac .Bardzo lubie dzieci
      mam z nimi dobry kontakt.Mieszkam w okolicach Wadowic jednak dojazd
      nie stanwi dla mnie zadnego problemu a nawet mam zamiar wynajac cos
      w Krakowie.Jestem osoba bez nalogow nie pale.Jesli zainteresuje
      Pania moja oferta bede badzo wdzieczna pozdrawiam Bogusia
    • agateczka73 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 12.05.08, 11:27
      Witam! Jestem uśmiechniętą 34-letnią mężatką. Mam dwójkę odchowanych
      dzieci(Gimnazjum i Szkoła Podstawowa). Pracowałam z dziećmi w różnym wieku.
      Ukończyłam kurs Wychowawcy i Warsztaty Psychoedukacyjne, co gwarantuje moje
      przygotowanie pedagogiczne. Niejednokrotnie wyjeżdżałam z dziećmi na ferie.
      Posiadam bardzo dobre referencje. Jestem osobą spokojną, opanowaną, uczciwą,
      dyspozycyjną i bez nałogów. Szukam stałej pracy w pełnym wymiarze godzin od
      poniedziałku do piątku lub 3 razy w tygodniu(mniej więcej od 7-8 do 16-17).
      Oczywiście w przypadku konieczności zostania dłużej lub wcześniejszego
      przyjścia, z tym też nie ma problemów(zawsze można to wcześniej ustalić).
      Najbardziej interesują mnie oferty: Wieczysta, Olsza, Czerwony Prądnik,
      Rakowice, okolice Ronda Mogilskiego, Kleparz, Stare Miasto, Czyżyny, Nowa Huta.
      Jeśli Państwa zainteresowała moja oferta bardzo proszę napisać do mnie, albo
      zadzwonić pod nr. 663-651-889, pozdrawiam Agata.
    • sarenka21lat Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 13.05.08, 00:12
      witam
      Szukam pracy jako opiekunka do dziecka.Bardzo kocham male
      dzieci,szybko nawiazuje z nimi kontakt,mam duze doswiadczenie nad
      nimi,mam duzo pomysłow na zabawy,posiadam referencje.Jestem zawsze
      usmiechnieta i milą dziewczyną

Telefon: 507069089
      Sara
    • ewelinasarenka Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 04.07.08, 18:03
      Witam:)
      Mam na imię Ewelina, mam 22 lata i właśnie ukończyłam studia
      pedagogiczne, nie mam żadnych nałogów. Mam doswiadczenie w opiece
      nad dziećmi. Jestem energiczna, opiekuńcza, troskliwa i
      odpiowiedzialna. Jeśli jest Pani zainteresowana moją ofertą proszę o
      kontakt: 782659944
    • najlepsze_opiekunki_desiderata Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 06.07.08, 07:31
      Witam Panstwa,
      jestem zalozycielka i wlascicielem Agencji Opiekunek (i Pomocy Domowych)
      'DESIDERATA'.
      Specjalizujemy sie w wyszukiwaniu osob o wysokich kwalifikacjach. Nasz atut to
      nowy, niespotykany dotąd sposob rekrutacji oraz doswiadczenie. Poszukujemy Pan z
      odpowiednim usposobieniem. - Osob, ktore profesjonalnie podchodza do tematu
      opieki nad dzieckiem lub osoba starsza.
      Nasz zespol to specjalisci w dziedzinie: pedagogiki i psychologii. Jestesmy
      rowniez rodzicami. Naszym celem jest sprawic, aby dziecko w czasie nieobecnosci
      rodzicow mialo opieke najlepsza z mozliwych, a rodzice zatrudniajacy opiekunke
      pewnosc, ze zostawia swoja pocieche z osoba odpowiedzialna i kompetentna.

Rekrutacje przeprowadzamy wieloetapowo z wykorzystaniem testow psychologicznych
      (testy sprowadzamy z Pracowni Testow Psychologicznych z Warszawy). Korzystamy
      rowniez z rzadko stosowanych, niekonwencjonalnych metod doboru pracownikow.
      Metody te pozwalaja nam na precyzyjne okreslenie mocnych i slabych stron
      przyszlej opiekunki, a takze na wyeliminowanie osob ktore do takiej pracy
      zupelnie sie nie nadaja.

Zapraszamy do wspolpracy wszystkich rodzicow ktorzy poczawszy od sierpnia
      biezacego roku beda potrzebowali pomocy opiekunki. W celu podjecia wspolpracy
      prosimy o kontakt mail'owy lub telefoniczny (strona internetowa jest w koncowej
      fazie przygotowan).
      Wystarczy, że przedstawia nam Panstwo swoje oczekiwania - my zajmiemy sie reszta.

Z wyrazami szacunku
      'DESIDERATA' - D. Markiewicz

KONTAKT:
      mail: agencja.desiderata@gmail.com
      tel: 502-752-823
      tel-fax: (012) 359-55-42
      [www.desiderata.com.pl]
    • luiza.tyminska Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 23.07.08, 18:57
      Witam, w prawdzie nie jestem wykfalifikowaną opiekunką do
      dzieci,jednak myślę, że moja oferta może bardzo państwa
      zainteresować.
      W dzisiejszych czasach rodzice coraz częściej inetesują się
      programami, które zapewnią bezpieczeństwo finansowe ich dzieciom w
      przyszlości. Chodzi tu najczęściej o gromadzenie kapitału na
      edukację, mieszkanie, samochód itp.
      W firmie AXA, której jestem przedstawicielem pomagamy w realizacji
      tych planów. Wielu rodziców skorzystało już z naszej propozycji,
      dzieki spotkaniu ze mną mogą Państwo do nich dołączyć.
      Gwarantuję uczciwą i rzetelną współpracę.
      Proponuję spotkanie informacyjne, mój nr tel. 502438848
      e-mail luiza.tyminska@axa-polska.com.pl
      Serdecznie pozdrawiam Luiza Tymińska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka