blackdeep Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 22.10.06, 19:31 hmm...Witam mam na imie Magda.Jestem studenta obecnie na urlopie dziekanskim. Poszukuje pracy jako opiekunka. Bede wdzieczna jak Pani napisze cos wiecej na temat tego ogloszenia...np. Lokalizacje Pani miejsca zamieszkania... ;) Pozdrawiam!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia2 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 07.11.06, 20:09 Witam mam na imię Gabriela, w tym roku ukończyłam II LO w Krakowie. Opiekowałam się wcześniej kuzynem, a przez ostatnie dwa miesiące siostrzeńcem (ma teraz 10 tygodni). Mam dobry kontakt z dziećmi, opanowałam wszystkie metody opieki i pielęgnacji dziecka. Jeżeli oferta jest aktualna proszę o kontakt pod numerem 501-746-250. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepsze_opiekunki_desiderata Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 02.08.08, 21:08 WItam, zapraszam na nasza strone www.desiderata.com.pl pozdrawiam DESIDERATA D.Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakrak2 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 02.11.06, 16:35 Witam z tej strony Agnieszka mieszkam na Nowym Prokocimiu i jesli pani oferta jest nadal aktualna to bardzo prosze o kontakt telefoniczny pod numerem tel.500130804.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania11135 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 25.06.07, 15:32 Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, czasu (od której godziny) i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem? Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam. anioleczek1113@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolciaa8 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 12:33 witam!! mam na imie karolina i mam 19lat mieszkam w nowej hucie chetnie zaopiekuje sie twoim dzieckiem bardzo lubie dzieci wczesniej opiekowalam sie moim mlodszym rodzeństwem prosila bym o troche wiecej informacji to moj nr tel. 667109987 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika74 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 12:36 Witam! Jestem zainteresowana Pani ofertą. Mieszkam w okolicy ronada Matecznego. Studiuje zaocznie hotelarstwo. Interesowałaby mnie praca na dłużej. Jestem odpowiedzilna, uczciwa i w pełni dyspozycyjna. Posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi i mam z nimi dobry kontakt. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mail asiakarcz@poczta.fm tel:887-779-516 Odpowiedz Link Zgłoś
marijka22 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 14:07 Dzien dobry. Jestem mama 2-letniej Weroniczki i szukam pracy jako opiekunka. Bycie matka to cos najpiekniejszego co w zyciu moglo mnie spotkac. Chcialabym podjac prace zabierajac ze soba swoja coreczke, a mysle ze byloby to bardzo korzystne dla dzieci, ksztalcace i mialoby to same plusy. Jestem osoba energiczna, mloda i odpowiedzialna, a przede wszystkim uczciwa i lubie bardzo kontakt z dziecmi.Bycie mama nauczylo mnie wszytskiego co jest niezbedne do opieki nad Panstwa Dzieciatkiem. Chcialabym zaznaczyc, ze moja coreczka jest bardzo wesolym i elokwentnym dzieckiem i mysle, ze odnajduje sie w kontakcie z innymi dziecmi. Pelny wymiar godz mi bardzo odpowiada serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje, ze zainteresuje Panstwa moja propozycja i bede mogla pod wasza nieobecnosc przekazac milosc i troske waszemu malenstwu Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
marijka22 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 26.06.07, 14:12 Prosze o kontakt droga mailowa: m.iskierska_k@inMail.pl badz tel: 512747255 Odpowiedz Link Zgłoś
ania11135 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 27.06.07, 20:58 Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem czy również gotowanie? Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annar23 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 29.06.07, 19:55 Witam jestem studentką Pedagogiki Przedszkolnej i Wczesnoszkolnej, mam 23 lata od października zaczynam 4 rok studiów. Od kilku lat opiekuję się dziećmi - zajmowałam się dziećmi w różnym wieku i na różnym poziomie rozwojowym. Chętnie zajmę się Pani dzieckiem nawet od zaraz, jeśli Pani potrzebuje opiekunki na dłużej to myślę, że będzie to możliwe także w roku akademickim gdyż zajęcia mogę dostosować do pracy. Mam sporą wiedzę z psychologii rozwojowej dziecka, z teorii wychowania i metod wychowawczych, a także z pedagogiki zabawy. Jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i niepalącą. Bardzo lubię zajmować się dziećmi i dzieci też lubią mnie – a to przecież jest najważniejsze. Proszę o ewentualne sprecyzowanie oferty i przybliżenie miejsca zamieszkania oraz płacy. Pozdrawiam Anna Rams Moje namiary ania.777@poczta.fm tel. 505 017 974 Odpowiedz Link Zgłoś
madziusss1 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 11.07.07, 16:58 -------------------------------------------------------------------------------- Dzień dobry byłabym zainteresowana ofertą :) moja zgłoszenie podałąm na stronie pod tytułem : niania dla Twojego dziecka :) mam duże doświadczenie w pracy z dziećmi :) mam nadzieję że będą Państwo zainteresowani moją kandydaturą Pozdrawiam Magda mój e-mail: madziusss@wp.pl kom. 515106797 Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_nh Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 11.07.07, 19:28 Podejmę opieki. Tylko nie wiem czy to Pani odpowiada. Mam 16 lat. Na swoim koncie mam już parę dzieci którymi sie opiekowałam. Jestem odpowiedzialna. Opiekowałam sie dziecmi w wieku 5,7 i 10 lat. Przez ostatnie dwa lata zajmowałam się chłopczykiem od jego drugiego tygodnia zycia. Mam pytanie..czy mieszka Pani w Krakowie i czy ewentualnie dziecko mozna zabrac do siebie do domu czy bedzie trzeba dojechac do niego? Pozdrawiam:) paulina_nh@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziusss1 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 12.07.07, 21:40 witam :) Jestem studentką II roku na AGHu i szukam pracy jako opiekunka. Posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi gdyż rok temu byłam w Niemczech rok czasu i zajmowałam się 5 letnią i 2 letnią dziewczynką oraz chłopcem (niemowlę ) od 2 tyg. jego życia. :)Pragnę zaznaczyć również moją opiekę nad małym kuzynostwem w wieku od 3 lat do 7 :) ponadto ok. 3 lat temu byłam na kolonii z dziećmi w wieku 10 -13 lat . Jestem osoba energiczna, mloda i odpowiedzialna, a przede wszystkim uczciwa i uwielbiam dzieci. Pelny wymiar godz mi bardzo odpowiada serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje, ze zainteresuje Panstwa moja propozycja i bede mogla pod Wasza nieobecnosc przekazac milosc, troske, nauke i zabawe waszemu malenstwu. Pozdrawiam i czekam na kontakt Magda e-mail: madziusss@wp.pl 0515106797 Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia1983 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 10.05.08, 21:47 Dzień dobry mam 25 lat i jestem zainteresowana pani ogłoszeniem jeżeli będzie to pani odpowiadało bardzo proszę o kontakt meilowy bodzia1983@interia.pl,z racji tego ze jest tutaj slaby zasieg. Mam duze doswiadczenie w tej chwili opiekuje sie juz trzeci rok dziewczynka,a z racji tego ze we wrzesniu idzie do przedszkola szukam innej pracyi w kazdej chwili moge zaczac .Bardzo lubie dzieci mam z nimi dobry kontakt.Mieszkam w okolicach Wadowic jednak dojazd nie stanwi dla mnie zadnego problemu a nawet mam zamiar wynajac cos w Krakowie.Jestem osoba bez nalogow nie pale.Jesli zainteresuje Pania moja oferta bede badzo wdzieczna pozdrawiam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka73 Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 12.05.08, 11:27 Witam! Jestem uśmiechniętą 34-letnią mężatką. Mam dwójkę odchowanych dzieci(Gimnazjum i Szkoła Podstawowa). Pracowałam z dziećmi w różnym wieku. Ukończyłam kurs Wychowawcy i Warsztaty Psychoedukacyjne, co gwarantuje moje przygotowanie pedagogiczne. Niejednokrotnie wyjeżdżałam z dziećmi na ferie. Posiadam bardzo dobre referencje. Jestem osobą spokojną, opanowaną, uczciwą, dyspozycyjną i bez nałogów. Szukam stałej pracy w pełnym wymiarze godzin od poniedziałku do piątku lub 3 razy w tygodniu(mniej więcej od 7-8 do 16-17). Oczywiście w przypadku konieczności zostania dłużej lub wcześniejszego przyjścia, z tym też nie ma problemów(zawsze można to wcześniej ustalić). Najbardziej interesują mnie oferty: Wieczysta, Olsza, Czerwony Prądnik, Rakowice, okolice Ronda Mogilskiego, Kleparz, Stare Miasto, Czyżyny, Nowa Huta. Jeśli Państwa zainteresowała moja oferta bardzo proszę napisać do mnie, albo zadzwonić pod nr. 663-651-889, pozdrawiam Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka21lat Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 13.05.08, 00:12 witam Szukam pracy jako opiekunka do dziecka.Bardzo kocham male dzieci,szybko nawiazuje z nimi kontakt,mam duze doswiadczenie nad nimi,mam duzo pomysłow na zabawy,posiadam referencje.Jestem zawsze usmiechnieta i milą dziewczyną Telefon: 507069089 Sara Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasarenka Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 04.07.08, 18:03 Witam:) Mam na imię Ewelina, mam 22 lata i właśnie ukończyłam studia pedagogiczne, nie mam żadnych nałogów. Mam doswiadczenie w opiece nad dziećmi. Jestem energiczna, opiekuńcza, troskliwa i odpiowiedzialna. Jeśli jest Pani zainteresowana moją ofertą proszę o kontakt: 782659944 Odpowiedz Link Zgłoś
najlepsze_opiekunki_desiderata Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 06.07.08, 07:31 Witam Panstwa, jestem zalozycielka i wlascicielem Agencji Opiekunek (i Pomocy Domowych) 'DESIDERATA'. Specjalizujemy sie w wyszukiwaniu osob o wysokich kwalifikacjach. Nasz atut to nowy, niespotykany dotąd sposob rekrutacji oraz doswiadczenie. Poszukujemy Pan z odpowiednim usposobieniem. - Osob, ktore profesjonalnie podchodza do tematu opieki nad dzieckiem lub osoba starsza. Nasz zespol to specjalisci w dziedzinie: pedagogiki i psychologii. Jestesmy rowniez rodzicami. Naszym celem jest sprawic, aby dziecko w czasie nieobecnosci rodzicow mialo opieke najlepsza z mozliwych, a rodzice zatrudniajacy opiekunke pewnosc, ze zostawia swoja pocieche z osoba odpowiedzialna i kompetentna. Rekrutacje przeprowadzamy wieloetapowo z wykorzystaniem testow psychologicznych (testy sprowadzamy z Pracowni Testow Psychologicznych z Warszawy). Korzystamy rowniez z rzadko stosowanych, niekonwencjonalnych metod doboru pracownikow. Metody te pozwalaja nam na precyzyjne okreslenie mocnych i slabych stron przyszlej opiekunki, a takze na wyeliminowanie osob ktore do takiej pracy zupelnie sie nie nadaja. Zapraszamy do wspolpracy wszystkich rodzicow ktorzy poczawszy od sierpnia biezacego roku beda potrzebowali pomocy opiekunki. W celu podjecia wspolpracy prosimy o kontakt mail'owy lub telefoniczny (strona internetowa jest w koncowej fazie przygotowan). Wystarczy, że przedstawia nam Panstwo swoje oczekiwania - my zajmiemy sie reszta. Z wyrazami szacunku 'DESIDERATA' - D. Markiewicz KONTAKT: mail: agencja.desiderata@gmail.com tel: 502-752-823 tel-fax: (012) 359-55-42 [www.desiderata.com.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
luiza.tyminska Re: pilnie szukam opieki do 14 miesiecznego dziec 23.07.08, 18:57 Witam, w prawdzie nie jestem wykfalifikowaną opiekunką do dzieci,jednak myślę, że moja oferta może bardzo państwa zainteresować. W dzisiejszych czasach rodzice coraz częściej inetesują się programami, które zapewnią bezpieczeństwo finansowe ich dzieciom w przyszlości. Chodzi tu najczęściej o gromadzenie kapitału na edukację, mieszkanie, samochód itp. W firmie AXA, której jestem przedstawicielem pomagamy w realizacji tych planów. Wielu rodziców skorzystało już z naszej propozycji, dzieki spotkaniu ze mną mogą Państwo do nich dołączyć. Gwarantuję uczciwą i rzetelną współpracę. Proponuję spotkanie informacyjne, mój nr tel. 502438848 e-mail luiza.tyminska@axa-polska.com.pl Serdecznie pozdrawiam Luiza Tymińska Odpowiedz Link Zgłoś