Dodaj do ulubionych

Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana:)

05.06.07, 13:25
Witam:)
poszukuję doświadczonej (z referencjami), ciepłej, troskliwej Niani dla
naszej córeczki. Praca na cały etat, od lipca. Mieszkamy na osiedlu Kurdwanów.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila gazetowego.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kamoni2 Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 10.06.07, 18:43
      Witam, jestem zainteresowana pani ofertą, mieszkam na Woli Duchackiej, nie mam
      wymaganych referencji, ale pracuję w szkole jako nauczyciel (kl.0-3).Jeżeli to
      pani odpowiada podaję emaila
      f.monika@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam
      Monika
      • asik0011 Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 11.06.07, 08:55
        Witam serdecznie,
        moje nazwisko Woźniak Joanna,
        jestem studentką II roku psychologii ogolnej na Uniwersytecie Jagiellonskim,
        na stale mieszkam w Krakowie, i w Krakowie tez bede spedzac całe tegoroczne
        wakacje.
        Sądze, ze prace nad Pani synkiem moglabym podjąc od poczatku lipca.

Dołączam do maila CV, wraz ze zdjęciem,
        a o sobie moge po ktorce napisac tylko tyle,
        ze jezeli chodzi o opieke nad dzieckiem,
        to przez dlugi czas praktykę taką zdobywalam opiekując sie dziecmi z Domu
        Dziecka św. Ludwiki w Krakowie.
        Nie pale papierosow,
        (nigdy tez nie palilam, zadne nalogi nie wchodzą w moim przypadku w rachube).
        Sądze, ze jestem osoba o wysokiej kulturze osobistej,
        odpowiedzialną, zdyscyplinowaną,
        czego nauczyly mnie po części studia.
        Bardzo lubię dzieci,
        jestem po półrocznym kursie psychologii rozwojowej dzieci i młodzieży.

W razie jakichkolwiek pytań- bardzo prosze bezporeśdnio kierowac je mailowo, na
        adres : asik0011@wp.pl,
        lub pod nr telefonu : 692 062 674

Pozdrawiam serdecznie,
        i - mam nadzieje- do usłyszenia!

Z powazaniem

Woźniak Joanna
    • ewunia1109 Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 11.06.07, 10:25
      malia3 napisała:

> Witam:)
      > poszukuję doświadczonej (z referencjami), ciepłej, troskliwej Niani dla
      > naszej córeczki. Praca na cały etat, od lipca. Mieszkamy na osiedlu Kurdwanów.
      > Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila gazetowego.
      > Pozdrawiam.

Szukam pracy jako opiekunka do dziecka, z chęcią zajmę się również Panstwa
      domem. Mam własne 3-letnie dziecko, którym się opiekuję i chciałabym się zająć
      Państwa dzieckiem. Opieka nad moim dzieckiem nie będzie kolidować z opieką nad
      Państwa dzieckiem, gdyż mój synek jest chętny do zabawy z innymi dziećmi.
      Bardzo proszę o kontakt: 0504 853 051.
      Serdecznie Pozdrawiam
      Renata.
    • ewelina_holcman Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 14.06.07, 22:33
      Witam:) mam na imię Ewelina.Obecnie kończe 1 rok pedagogiki
      społeczno-opiekuńczej na AP(zaocznie).Jestem osobą energiczną, odpowiedzialną,
      bez nałogów, szybko nawiązująca kontakt z maluchami.Mam doświadczenie( przez 1,5
      roku opiekowałam się córeczką znajomych oraz paromiesięcznym synkiem
      kuzyna)Interesuje mnie praca na dłużej, mogłabym ją podjąć od lipca. Jeśli jest
      Pani zainteresowana moją osobą prosze o kontakt.
    • wiercioch_i Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 18.06.07, 22:14
      Witam, w tym miesiacu zakończyłam studia, jestem z wykształcenia pedagogiem ze
      specjalizacją społeczno- opiekuńczą,terapia i poradnictwo pedagogiczne. Mam 1,5-
      rocznego synka, a więc dośiadczenie w opiece nad dzieckiem. Chciałabym się
      dowiedzieć ile wynosi stawka godzinowa za opiekę nad Pani córeczką?
      Iwona
    • moncurek Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 27.06.07, 11:54
      Dzień dobry,

Jestem 45- letnią mamą trójki dorosłych już dzieci (18,22,24) Chętnie
      zaopiekuję się Pani córeczką. Jestem ciepłą i odpowiedzialną osobą lubiącą
      dzieci. Tel. 693-852-170
    • ania11135 Re: Niania dla 2 letniej dziewczynki poszukiwana: 27.06.07, 20:57
      Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium
      Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z
      dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi
      pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna
      proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, i czy w zakres
      obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem czy również gotowanie?
      Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania na email: anioleczek1113@wp.pl . Z góry
      dziękuje. Serdecznie pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka