Dodaj do ulubionych

Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewuszki:)

06.06.07, 17:20
Mieszkamy w ścisłym centrum,córeczka ma 16 m-cy,potrzebujemy pani która się
nią zaopiekuje podczaczas wakacji.Wynagrodzenie 5 zł za godzinę.Średni czas
pracy w miesiacu ok.90-100godz.Do uzgodnienia.
Ewentualne oferty prosimy kierować na maila gazetowego.
Wiek jest nam obojętny,ważne by pani miała serce dla tej pracy i kochała
dzieci.

Obserwuj wątek
    • olerek Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 06.06.07, 19:55
      Witam!
      Mam 23 lata i zainteresowała mnie Państwa ofertą, jakoże szukam pracy na okres
      wakacji. Jestem osobą miłą, otwartą, spokojną i bez nałogów, posiadam
      doświadczenie (opiekowałam się młodszymi dwoma braćmi). Mieszkam w okolicach
      Miasteczka Studenckiego, więc nie byłoby problemów z dojazdem do miejsca pracy.
      Proszę o odpowiedź.
      Pozdrawiam

Ola
      zbysia13@wp.pl
      502 213 644
      • ewa-751 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 06.06.07, 21:58
        Witam raz jeszcze
        dziś sie okazalo,ze niania jest nam niezbędna od
        poniedziałku.Zapraszam.jesteśmy miłą spokoją rodziną:)
        • fdd93 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 25.07.07, 13:10
          witaj ,
          chętnie przyjdę na rozmowę o prace jestem miła i odpowiedzialna dziewczyna w
          pełni dyspozycyjna mój nr to 517145264
          z powazaniem Gosia
    • beatte5 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 08.06.07, 13:51
      Mam na imię Beata,19lat i bardzo lubię maluchy!Zajmowałam się już dwoma
      szkrabami dorywczo oraz prowadziłam własną gromadę
      zuchową(dzieciaki6-10lat).Znam więc mnóstwo zabaw.Jestem dyspozycyjna również w
      weekendy.Pracę mogę zacząć od zaraz.Jeśli pani oferta jest dalej aktualna to
      proszę o kontakt!Mój tel 668 286 606 mail: beatte5@poczta.onet.pl pozdrawiam Beata
    • bn_nh Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 08.06.07, 16:08
      Chciałabym się dowiedziec coś wiecej na temat tej pracy. Jestem osoba sumienną
      i odpowiedzialna ale zarazem bardzo cierpliwa i kochajaca dzieci. Mam
      doswiadczenie w opiece nad nimi gdyż bardzo to częst już robiłam. Dokładnie
      chciałabym wiedziec jak ta praca wyglada w praktyce ile godzin dziennie sie
      pracuje i czy weekendy tez wchodzą w gre, Jezeli maja państwo jakies pytania
      pozostawiam majla BN_nh@interia.pl i nr telefonu 513 720 339
      • ewa-751 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 13.06.07, 19:15
        Oferta jest nadal aktualna:)
        • asik0011 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 13.06.07, 21:32
          Witam serdecznie,
          moje nazwisko Woźniak Joanna,
          jestem studentką II roku psychologii ogolnej na Uniwersytecie Jagiellonskim,
          na stale mieszkam w Krakowie, i w Krakowie tez bede spedzac całe tegoroczne
          wakacje.
          Sądze, ze prace nad Pani coreczka moglabym podjąc od poczatku lipca.
          (jesli do tego czasu nie znalazlaby Pani zadnej opieknuki,
          bo wiem,ze w ogloszeniu podany byl inny termin..)

O sobie moge po ktorce napisac tylko tyle,
          ze jezeli chodzi o opieke nad dzieckiem,
          to przez dlugi czas praktykę taką zdobywalam opiekując sie dziecmi z Domu
          Dziecka św. Ludwiki w Krakowie.
          Nie pale papierosow,
          (nigdy tez nie palilam, zadne nalogi nie wchodzą w moim przypadku w rachube).
          Sądze, ze jestem osoba odpowiedzialną, zdyscyplinowaną,
          czego nauczylo mnie po części studia.
          Bardzo lubię dzieci,
          jestem po półrocznym kursie psychologii rozwojowej dzieci i młodzieży.

W razie jakichkolwiek pytań- bardzo prosze bezporeśdnio kierowac je mailowo,
          na adres:
          asik0011@wp.pl
          lub pod nr telefonu : 692 062 674
          Pozdrawiam serdecznie,
          i - mam nadzieje- do usłyszenia!

Z powazaniem
          Woźniak Joanna
    • karolcia201 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 19.06.07, 18:55
      Witam!
      Mam 20 lat i jestem studentką pedagogiki społeczno- opiekuńczej. Chętnie w
      okresie wakacji zaopiekuję się dzieckiem. Jestem odpowiedzialna i uczciwa, bez
      nałogów. Opiekowałam się od urodzenia dziećmi brata(obecnie dziewczynka 4 lata,
      chłopiec 6). W razie potrzeby mogę także pomagać w pracach domowych. W ubiegłe
      wakacje sprzątałam domy prywatne w Norwegii.
      Karolina

kontakt tel 508279969 lub e-mail karolcia66@interia.pl
    • kate.87 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 19.06.07, 22:44
      Jestem studentką pedagogiki. Bardzo lubię dzieci i mam z nimi dobry kontakt.
      Jestem osobą dyspozycyjną. Mieszkam na Osiedlu Podwawelskim.
    • asias.wp Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 20.06.07, 11:07
      jestem zainteresowana praca;
      jestem studentką I roku Nauk o Rodzinie;
      mam ukończone kursy: wychowawców kolonii i animatora Grup Apostolskich
      (pracowałam z dziećmi jako opiekun – animator na rekolekcjach);
      jestem obowiązkowa, solidna; łatwo nawiązuję kontakt z dziećmi, lubię się nimi
      opiekować, sprawia mi przyjemność zabawa z dziećmi;

mogłabym podjąć pracę od 25.06, jednakże z przerwą od 6 - 14. 07. 07 z powodu
      wyjazdu z dziećmi na wakacyjne rekolekcje. Jestem dyspozycyjna do końca
      września dysponuję czasem bez ograniczeń; w czasie roku akademickiego mój czas
      wolny jest uzależniony od rozkładu zajęć na uczelni.
      moj mail: asia_stalmach@wp.pl
      prosze o odpowiedz... pozdrawiam
    • kkomadowska Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 20.06.07, 21:17
      Dzień dobry,

Właśnie przeczytałam państwa ofertę, ponieważ szukam pracy jako opiekunka do
      dziecka.Mam na imię Kasia, jestem na pierwszym roku slawistyki na UJ.Dlaczego
      szukam takiej pracy?Ponieważ lubię dzieci i chociaż brzmi to prozaicznie to jest
      tak w rzeczywistości.Mam młodszego o 11 lat brata(ja mam 20), do wyjazdu na
      studia spędzałam z nim bardzo dużo czasu, niestety teraz nie jest to możliwe.Nic
      mi nie zastąpi zdań w stylu "Kasia ucz się lepiej studiów" albo "mam brzucha
      bolenie".Po pierwsze dlatego że Jarek ma już 9 lat, po drugie że jest
      daleko(pochodzę z Rudy Wołoskiej, małej wioski pod Zamościem).Bratem zajmowałam
      sie od pierwszych miesięcy.Początkowo pod okiem mamy i starszego rodzeństwa a
      gdy już zaczął chodzić miałam więcej swobody w opiece nad nim.W tym roku
      chciałabym zacząć pedagogikę a praca państwa córką byłaby z pewnością cennym
      doświadczeniem w nauce.Mogłabym się nią zająć od drugiego tygodnia lipca.

Jeśli państwo rozważą moją ofertę będzie mi bardzo miło.
      Pozdrawiam.
      Katarzyna Komadowska.
    • annar23 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 21.06.07, 00:15
      Witam jestem studentka Pedagogiki Prezdszkolnej i Wczesnoszkolnej, mam 23 lata
      od pażdziernika zaczynam 4 rok studiów. Od kilku lat opiekuje sie dziecmi -
      zajmowalam sie dziecmi w roznym wieku i na roznym poziomie rozwojowym. Chetnie
      zajme sie Pani dzieckiem nawet od zaraz, jesli Pani potrzebuje opiekunki na
      dluzej to mysle ze bedzie to mozliwe takze w roku akademickim gdyz zajecia moge
      dostosowac do pracy. Mam spora wiedze z psychologii rozwojowej dziecka, z
      teorii wychowania i metod wychowawczych a takze z pedagogiki zabawy. Jestem
      osoba odpowiedzialna, sumienna i niepalaca. Bardzo lubie zajmowac się dziećmi i
      dzieci tez lubią mnie – a to przecież jest najważniejsze. Prosze o ewentualne
      sprecyzowanie oferty i przyblizenie miejsca zamieszkania. Pozdrawiam Anna Rams
    • annar23 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 21.06.07, 00:19
      POdaje jeszcze moje namiary
      ania.777@poczta.fm
      505 017 974
      Pozdrawiam Anna Rams
      • ewa-751 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 22.06.07, 15:57
        nie aktualne:(dziekuję za oferty.
    • ania11135 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 23.06.07, 11:51
      Witam, jestem zainteresowana Państwa ofertą. Mam ukończone Medyczne studium
      Zawodowe kierunek Opiekunka dziecięca. Odbywałam praktyki z dziećmi od 4
      miesięcy do 3 lat. Kocham dzieci i dlatego bardzo chce pracować w swoim
      zawodzie. Dlatego jeśli oferta Państwa jest nadal aktualna proszę o bliższe
      informacje i kontakt. Email: anioleczek1113@wp.pl , kom:667563860. Pozdrawiam
      Ania.
    • kw_aga1 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 24.06.07, 19:50
      Hej ma na imię Agnieszka ! Jestem 21 letnia studentką Filmoznawstwa na UJ.
      Poszukuje pracy na wakacje w charakterze opiekunki do dziecka. Mogę zacząć od
      10.07.2007 w pełnym wymiarze godzin a w czasie roku szkolnego w godzinach do
      południowych tzn. do godziny 15:00. Jestem osobą ciepłą, otwartą, z pogodnym
      usposobieniem, odpowiedzialną, łatwo nawiązującą kontakt z dziećmi, potrafię
      zorganizować im wolny czas. Twoje dziecko nie będzie się ze mną nudziło mając
      przy tym fachowa opiekę. Nie posiadam żadnych nałogów. Najważniejsze jest dla
      mnie dobro i bezpieczeństwo Twojego dziecka. Moim doświadczeniem jest częsta
      opieka nad trójką urwisów (kuzynostwo, dziewczynką i bliźniaki). W tamtym roku
      przez wakacje opiekowałam się trzyletnim Hubertem. Wszyscy byliśmy zadowoleni i
      miło spędziliśmy wspólnie czas.

Jeśli jesteś zainteresowany dzwoń 508 396 820 lun pisz kw_aga@o2.pl
    • ania11135 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 25.06.07, 15:44
      Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium
      Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z
      dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi
      pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna
      proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, czasu (od której
      godziny) i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem?
      Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam.
      kontakt: email: anioleczek1113@wp.pl tel:667563860
    • martyneczkanh Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 25.06.07, 18:44
      Dzien Dobry bardzo chcialam zapytac czy to ogloszenie jest jeszce aktualne???Gdyz z mila checia zajelabym sie pani cureczka gdyz to dla mnie sama przyjemnosc!!!Lubię przebywac z dziećmi i zawsze bardzo miło wspominam chwile spędzone z nimi, a
      również dzieci nie narzekają!Myslę, że mogę zapewnić waszemu dziecku wszystko czego potrzebuje w momencie kiedy was nie
      będzie...bezpieczeństwo, zabawę, naukę...!Jesli jest pani zainteresowana prosze o kontakt...na maila martyneczkanh@interia.pl Ponadto chcialam dodac ze mam juz doswiadczenie co do dzieci gdyz caly czas opiekowalam sie mlodszymi siostrami w wieku 2 i 7 lat od ich pierwszych dni:)
    • moncurek Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 27.06.07, 11:48
      Dzień dobry,

Jestem 45- letnią mamą trójki dorosłych już dzieci (18,22,24) Chętnie
      zaopiekuję się Pani córką w czasie wakacji. Jestem ciepłą i odpowiedzialną
      osobą lubiącą dzieci. Tel. 693-852-170
    • monia_s6 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 04.07.07, 12:06
      hejka;) znalazlas juz opiekunke;) pozdrawiam
    • catherine15 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 04.07.07, 17:48
      Witam!
      Nazywam sie Katarzyna Zdybał, mam 21 lat i jestem studentka filologii
      romańskiej. Jestem poważnie zainteresowana Państwa ofertą, ponieważ poszukujuę
      pracy ściśle na wakacje. Mam spore doświadczenie w opiece nad dzieckiem. Przez
      okres jednego roku pracowałam jako au pair we Francji (zajmowałam się dwuletnimi
      bliźniakami). W Polsce natomiast pracowałam jako opiekunka
      osiemnastomiesięcznego chłopca. Licząc na kontakt z Państwa strony, pozostawiam
      swój nr kom.:888 016 163. Pozdrawiam serdecznie!
    • dziubus007 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 05.07.07, 13:32
      WITAM.
      JESTEM ZAINTERESOWANA OFERTA OPIEKI NAD DZIECKIEM.
      OBECNIE JESTEM MAMA 20 MIESIECZNEJ DZIEWCZYNKI,TAKZE JEZELI OFERTA JEST JESZCE
      AKTUALNA PROSZE O KONTAKT.
      POZDRAWIAM.
      IZA
      • fdd93 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 25.07.07, 13:06
        Witaj,
        oferta jet aktualna chętnie sie umowie na rozmowę.
        moj nr 517145264 lub e mail muszka388@wp.pl
        z powazaniem Gosia
    • agnesslos Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 05.07.07, 15:46
      Witam,
      Jestem studentką filologii angielskiej w Kolegium Pedagogicznym.Mam
      spore doświadczenie z dziećmi( w zeszłe wakacje byłam wychowawcą
      kolonijnym, poza tym mam młodszą siostrę:)którą opiekowałam się kiedy
      była mała. A co najwazniejsze, bardzo lubię dzieci i mam z nimi bardzo
      dobry kontakt. Bardzo chętnie zaopiekowałabym się Państwa dzieckiem.
      Nie mam żadnych nałogów. Pracę mogłabym zacząć od zaraz do października.

Jeśli są Państwo zainteresowani mogę przesłać również swoje CV, proszę tylko o
      podanie Państwa adresu e-mail.

Mój e-mail: agnesslos@gmail.com
      tel. 507 157 556

Pozdrawiam serdecznie,
      Agnieszka Łoś

• madziusss1 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 10.07.07, 21:07
      Dzień dobry byłabym zainteresowana ofertą :) moje zgłoszenie podałąm na stronie
      pod tytułem : niania dla Twojego dziecka :) mam duże doświadczenie w pracy z
      dziećmi :) mam nadzieję że będą Państwo zainteresowani moją kandydaturą
      Pozdrawiam Magda

mój e-mail: madziusss@wp.pl
      kom. 515106797
    • sylwiaadamus Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 18.07.07, 10:05
      Jestem tegroczną absolwentką pedagogiki społeczno- opiekuńczej oraz studiuje
      jeszcze na czwartym roku pedagogiki rewalidacyjnej.Nigdy nie byłam opiekunką do
      dziecka, ale mam doświadczenie w pracy z dziećmi jako wolontariuszka.Mieszkam na
      Miasteczku studenckim.
    • hirilien Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 18.07.07, 14:15
      Witam. Bardzo zainteresowało mnie Państwa ogłoszenie. Mam 4 rodzeństwa, które
      łącznie już doczekało się 7 dzieci, przy czym w ostatnim roku przybyło na świat
      2 chłopców - stąd wynika moje podstawowe doświadczenie w opiece nad dziećmi. Mam
      doświadczenie w wychowywaniu dzieci, jak i pracy z dziećmi - posiadam
      specjalizację pedagogiczną, kurs wychowawcy kolonijnego, zajmowałam się jako
      wolontariusz opieką nad chłopcem z porażeniem mózgowym oraz jako fille au pair
      we Francji. Z odpowiedzialnością zaopiekuję się Państwa córeczką.

proszę o kontakt mailowy hirilien@o2.pl
    • fdd93 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 25.07.07, 12:55
      Witaj,
      mam 19 lat i chętnie zaopiekuje sie pani córeczka:) jestem energiczna
      odpowiedzialna kochającą dzieci dziewczyna .chetnie przyjde na rozmowę poznam
      dziewczynkę i panią ,gdzie będzie pani mogła mnie blizej poznac
      zostawiam mojego pryeatnego e maila muszka388@wp.pl oraz tel 517145264
      z poważaniem Małgorzata Mucha
    • klaudynka009 Re: Sródmieście-szukamy niani dla 16 mies.dziewus 26.07.07, 00:16
      Chetnie zaopiekowalabym sie dziewczynka :)
      Bardzo Kocham dzieci:)
      oto mój e-mail claudia15@poczta.fm

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka