Dodaj do ulubionych

Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju

12.06.07, 19:15
Poszukuję uczciwej, odpowiedzialnej i niepalącej opiekunki do 5 miesięcznego
dziecka na osiedlu Ruczaj. Mój synek jest bardzo sympatycznym i grzecznym
dzieckiem, które dostarcza sporo wrażeń i radości. Czas pracy 8-9 godzin
przez 5 dni w tygodniu. Osoby zainteresowane proszę o maila.
Z góry dziękuję.
Mariola
Obserwuj wątek
    • mariola_jan Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 12.06.07, 19:37
      Mój mail: mariola_jan@gazeta.pl
    • ewelina_holcman Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 14.06.07, 22:29
      Witam:) mam na imię Ewelina.Obecnie kończe 1 rok pedagogiki
      społeczno-opiekuńczej na AP(zaocznie).Jestem osobą energiczną, odpowiedzialną,
      bez nałogów, szybko nawiązująca kontakt z maluchami.Mam doświadczenie( przez 1,5
      roku opiekowałam się córeczką znajomych oraz paromiesięcznym synkiem
      kuzyna)Interesuje mnie praca na dłużej, mogłabym ją podjąć od lipca. Jeśli jest
      Pani zainteresowana moją osobą prosze o kontakt.
    • ewelina_holcman Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 14.06.07, 22:37
      Witam:) mam na imię Ewelina.Obecnie kończe 1 rok pedagogiki
      społeczno-opiekuńczej na AP(zaocznie).Jestem osobą energiczną, odpowiedzialną,
      bez nałogów, szybko nawiązująca kontakt z maluchami.Mam doświadczenie( przez 1,5
      roku opiekowałam się córeczką znajomych oraz paromiesięcznym synkiem
      kuzyna)Interesuje mnie praca na dłużej, mogłabym ją podjąć od lipca. Jeśli jest
      Pani zainteresowana moją osobą prosze o kontakt. Mój numer kontaktowy 606367323
    • 1bozena Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 16.06.07, 12:28
      Witam.
      Jestem zainteresowana Pani ofertą.
      Mam 50 lat i mam b.duże doświadczenie w opiece nad dziećmi-referencje.

Nie palę.
      Jestem odpowiedzialna , solidna i lubię dzieci.
      Mieszkam na "Ruczaju".
      Jeżeli jest Pani zainteresowana moją ofertą proszę o kontakt: 0513 222 357
    • zych-katarzyna Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 17.06.07, 10:59
      Jestem zaintersowana panstwa ofertą - osoba z wykształceniem pedagogicznym,
      kontuuujaca studia magisterskie na kierunku pedagogika opiekunczo - wych i
      resocjalizacja. praca od lipca. nr. tel 667 311 512
    • wiercioch_i Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 18.06.07, 22:01
      Witam, w tym miesiacu zakończyłam studia, jestem z wykształcenia pedagogiem ze
      specjalizacją społeczno- opiekuńczą,terapia i poradnictwo pedagogiczne. Mam 1,5-
      rocznego synka, a więc dośiadczenie w opiece nad dzieckiem. Chciałabym się
      dowiedzieć ile wynosi stawka godzinowa za opiekę nad Pani synkiem oraz od kiedy
      ewentualnie można rozpocząć pracę.
      Iwona
    • kate.87 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 19.06.07, 22:51
      Witam PaniĄ
      Jestem zainteresowana Pani ofertą. Jestem studentką pedagogiki. Mam
      doświadczenie w pracy z dziećmi i bardzo je lubię, a przy tym mam z nimi dobry
      kontakt. Mieszkam niedaleko Ruczaju.
      Pozdrawiam Kasia
    • kate.87 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 20.06.07, 18:46
      Witam
      Jestem zainteresowana Pani ofertą. Jestem studentką pedagogiki, lubie dzieci i
      mam z nimi dobry kontakt. Nie palę. Mieszkam niedaleko.
      Mój nr tel.691962965
    • karolcia201 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 20.06.07, 20:43
      Witam!
      Mam 20 lat i jestem studentką pedagogiki społeczno- opiekuńczej. Chętnie w
      okresie wakacji zaopiekuję się dzieckiem. Jestem odpowiedzialna i uczciwa, bez
      nałogów. Opiekowałam się dziećmi brata od ich urodzenia(obecnie dziewczynka 4
      lata, chłopiec 6). W razie potrzeby mogę także pomagać w pracach domowych. W
      ubiegłe wakacje sprzątałam domy prywatne w Norwegii.
      Karolina
      e-mail: karolcia66@interia.pl

tel: 508279969
    • annar23 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 21.06.07, 00:19
      Witam jestem studentka Pedagogiki Prezdszkolnej i Wczesnoszkolnej, mam 23 lata
      od pażdziernika zaczynam 4 rok studiów. Od kilku lat opiekuje sie dziecmi -
      zajmowalam sie dziecmi w roznym wieku i na roznym poziomie rozwojowym. Chetnie
      zajme sie Pani dzieckiem nawet od zaraz, jesli Pani potrzebuje opiekunki na
      dluzej to mysle ze bedzie to mozliwe takze w roku akademickim gdyz zajecia moge
      dostosowac do pracy. Mam spora wiedze z psychologii rozwojowej dziecka, z
      teorii wychowania i metod wychowawczych a takze z pedagogiki zabawy. Jestem
      osoba odpowiedzialna, sumienna i niepalaca. Bardzo lubie zajmowac się dziećmi i
      dzieci tez lubią mnie – a to przecież jest najważniejsze. Prosze o ewentualne
      sprecyzowanie oferty i przyblizenie miejsca zamieszkania. Pozdrawiam Anna Rams
    • kw_aga1 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 24.06.07, 19:53
      Hej ma na imię Agnieszka ! Jestem 21 letnia studentką Filmoznawstwa na UJ.
      Poszukuje pracy na wakacje w charakterze opiekunki do dziecka. Mogę zacząć od
      10.07.2007 w pełnym wymiarze godzin a w czasie roku szkolnego w godzinach do
      południowych tzn. do godziny 15:00. Jestem osobą ciepłą, otwartą, z pogodnym
      usposobieniem, odpowiedzialną, łatwo nawiązującą kontakt z dziećmi, potrafię
      zorganizować im wolny czas. Twoje dziecko nie będzie się ze mną nudziło mając
      przy tym fachowa opiekę. Nie posiadam żadnych nałogów. Najważniejsze jest dla
      mnie dobro i bezpieczeństwo Twojego dziecka. Moim doświadczeniem jest częsta
      opieka nad trójką urwisów (kuzynostwo, dziewczynką i bliźniaki). W tamtym roku
      przez wakacje opiekowałam się trzyletnim Hubertem. Wszyscy byliśmy zadowoleni i
      miło spędziliśmy wspólnie czas.

Jeśli jesteś zainteresowany dzwoń 508 396 820 lun pisz kw_aga@o2.pl
    • patiia14 Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 18.08.07, 16:01
      witam Jestem zainteresowana praca.Mam 22lata i jestem mama 2,5
      rocznej coreczki.Szukam pracy gdyz nie mam mozliwosci oddania malej
      do żłobka.Prosze o informacje na temat pracy.Oczywiscie mieszkam na
      ruczaju.Pozdrawiam
      • tytoma Re: Poszukuję opiekunki do dziecka na Ruczaju 19.08.07, 14:41
        patiia14 napisała:

> witam Jestem zainteresowana praca.Mam 22lata i jestem mama 2,5
        > rocznej coreczki.Szukam pracy gdyz nie mam mozliwosci oddania malej
        > do żłobka.Prosze o informacje na temat pracy.Oczywiscie mieszkam na
        > ruczaju.Pozdrawiam

Witam,

Ja poszukuje miłej opiekunki do 1,5 rocznego synka. Bardzo chciałabym się jakoś
        z Panią skontaktować. Mieszkam także na ruczaju. Bardzo proszę o kontakt na
        maila: tytoma@o2.pl

Pozdrawiam cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka