monika.krak 13.06.07, 10:53 Poszukuję niani od zaraz do 4 letniego dziecka w okolicy ulicy Prażmowskiego. Praca od pon-piątku od 8,30-17,00.Na okres wakacji lub na stałe. Zainteresowanych proszę o przesłanie CV na adres monika.krak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirrii Re: Poszukuję niani od zaraz 16.06.07, 11:14 polecam strone www.niania.pl jest tam mnostwo ofert opiekunek z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
wiercioch_i Re: Poszukuję niani od zaraz 18.06.07, 22:13 Witam, w tym miesiacu zakończyłam studia, jestem z wykształcenia pedagogiem ze specjalizacją społeczno- opiekuńczą,terapia i poradnictwo pedagogiczne. Mam 1,5- rocznego synka, a więc dośiadczenie w opiece nad dzieckiem. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia201 Re: Poszukuję niani od zaraz 19.06.07, 18:48 Dzień dobry! Mam 20 lat i jestem studentką pedagogiki społeczno- opiekuńczej. Chętnie w okresie wakacji zaopiekuję się dzieckiem. Jestem odpowiedzialna i uczciwa, bez nałogów. Opiekowałam się od urodzenia dziećmi brata(obecnie dziewczynka 4 lata, chłopiec 6). W razie potrzeby mogę także pomagać w pracach domowych. W ubiegłe wakacje sprzątałam domy prywatne w Norwegii. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
ania11135 Re: Poszukuję niani od zaraz 27.06.07, 21:05 Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem czy również gotowanie? oraz jakie oferujecie Państwo wynagrodzenie? Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania11135 Re: Poszukuję niani od zaraz 27.06.07, 21:06 Witam, mam na imię Ania i mam 20 lat. Jestem absolwentką medycznego Studium Zawodowego kier, Opiekunka Dziecięca. Odbywałam praktyki w żłobkach i szpitalu z dziećmi od 4 miesięcy do 4 lat.Kocham dzieci i dlatego chciałabym z nimi pracować. Zainteresowała mnie Państwa oferta. Jeśli jest ona nadal aktualna proszę podać bliższe informacje na temat miejsca zamieszkania, i czy w zakres obowiązków wchodziła by jedynie opieka nad dzieckiem czy również gotowanie? oraz jakie oferujecie Państwo wynagrodzenie? Bardzo proszę o odpowiedzi na ww pytania. Z góry dziękuje. Serdecznie pozdrawiam. anioleczek1113@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziusss1 Re: Poszukuję niani od zaraz 11.07.07, 16:57 -------------------------------------------------------------------------------- Dzień dobry byłabym zainteresowana ofertą :) moja zgłoszenie podałąm na stronie pod tytułem : niania dla Twojego dziecka :) mam duże doświadczenie w pracy z dziećmi :) mam nadzieję że będą Państwo zainteresowani moją kandydaturą Pozdrawiam Magda mój e-mail: madziusss@wp.pl kom. 515106797 Odpowiedz Link Zgłoś
asiolek007 Re: Poszukuję niani od zaraz 13.07.07, 15:45 Witam ! Nazywam się Joanna Komorowska i jestem zainteresowana Państwa ofertą , jeśli jest nadal aktualna.Bardzo lubię zajmować się dziećmi, dlatego pracuję dorywczo jako animator przyjęć dziecięcych oraz wychowawca na półkoloniach w "Krainie Zabaw Dziecięcych, Anikino". W przyszłości chciałabym zajmować się psychologią dzieci . Dodatkowo mieszkam niedaleko od Państwa i jestem w pełni dyspozycyjna. Pozdrawiam Asia Komorowska Odpowiedz Link Zgłoś