alicja_67 29.12.08, 16:55 poszukuję opiekunki od marca 2009 na pełen etat do 4 mies dziecka (krowodrza) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza.pajdak Re: poszukuję opiekunki kraków 06.01.09, 14:08 Witam. Czy mogę prosić o dokładniejsze informacje odnośnie wymagań? Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.eta.18 Witam Serdecznie Pani Alicjo 06.01.09, 14:43 Mam 24 lata,jestem pogodną i uczciwą osoba pragnaca zaopiekować sie Państwa malenstwem.Posiadam doswiadczenie jako niania oraz referencje.Podaje swojego meila: anna_bargiel@interia.pl,i czekam niecierpliwie na odzew z Panstwa strony,pozdrawiam serdecznie Anna Bargiel. Odpowiedz Link Zgłoś
europacare24 Re: poszukuję opiekunki kraków 07.01.09, 12:08 Szanowni Państwo, firma EUROPAcare24 Centrum Opieki wychodzi naprzeciw Państwa potrzebom. Świadczy usługi opiekuńcze zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Oferujemy opiekę całodobową, doraźnie oraz na godziny. Nianie, z którymi nawiązujemy współpracę, to osoby ciepłe, godne zaufania, z doświadczeniem. Wszystkie przeszły pomyślnie kilkuetapowy proces rekrutacji. Posiadamy bardzo bogatą bazę danych. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!! EUROPAcare24 www.europacare24.pl kr@europacare24.pl 012 431 01 88 Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.eta.18 Witam Serdecznie Pani Alicjo 07.01.09, 13:14 Mam 24 lata,jestem osoba uczciwa i pogodną,posiadam doswiadczenie w pracy z maluchami oraz referencje.Mieszkam niedaleko.Czekam niecierpliwie na odpowiedz,pozdrawaim.Anka Odpowiedz Link Zgłoś
mart-a513 Re: poszukuję opiekunki kraków 19.02.09, 13:47 Dzien dobry. Jestem zaintereswoan ofetra pracy jako niania. Czy oferta jest nadal aktualna? Mam 21 lat i poszukuje pracy jako niania. Moim doswiadczeniem jest opieka nad mlodszym rodzenstwem juz od 4 lat. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
paulinad.live Witam serdecznie.. 21.02.09, 13:01 Witam :)Bardzo chętnie zaopiekuje się Państwa dzieckiem )posiadam doświadczenie (opiekowałam się już 3-letnim chłopczykiem :)uwielbiam dzieci, jestem odpowiedzialna, troskliwa, sumienna, opiekuńcza i oczywiście bez nałogów, mam dużo energii, więc Państwa maleństwo na pewno nie będzie się ze mną nudzić! Jestem dyspozycyjna od poniedziałku do piątku :)mam 21 lat i studiuję zaocznie kulturoznawstwo :) mieszkam na ul. Kamiennej, niedaleko Nowego Kleparza. Bardzo proszę o kontakt mailowy paulina.drobisz@gmail.com Pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
betina39 Re: poszukuję opiekunki kraków 27.02.09, 12:40 Witam Pania ,jestems 29 letnia doświadczoną nianią jesli Pani oferta jest nadal. akt ,prosze o kontakt na email makeup@interia.eu. chciałam tez zapytać gdzie Pani dokładnie mieszka ? Z Poważaniem ,Niania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubus007 Re: poszukuję opiekunki kraków 28.02.09, 22:24 Jestem zainteresowana Pani ogloszeniem.Mieszkam niedaleko.jestem mama 3-letniej coreczki,ktora chodzi do przedszkola.Wczesniej opiekowalam sie 2letnim chlopcem przez rok czasu. Prosze o wiecej informacji. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś