mateuszmp 08.02.09, 21:09 Witam, Poszukuję niani dla 14 miesięcznej córki. 5 dni w tygodniu po 5-6 godzin dziennie. Stawki do uzgodnienia. Rejon osiedla Kurdwanów. Osoby zainteresowane prosze o kontakt: 693-289-563 . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europacare24 Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 09.02.09, 11:24 Szanowni Państwo, firma EUROPAcare24 Centrum Opieki wychodzi naprzeciw Państwa potrzebom. Świadczy usługi opiekuńcze zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Oferujemy opiekę całodobową, doraźnie oraz na godziny. Nianie, z którymi nawiązujemy współpracę, to osoby ciepłe, godne zaufania, z doświadczeniem. Wszystkie przeszły pomyślnie kilkuetapowy proces rekrutacji. Posiadamy bardzo bogatą bazę danych. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!! EUROPAcare24 www.europacare24.pl kr@europacare24.pl 012 431 01 88 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka.86 Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 16.03.09, 17:19 Witam, chciałam się zapytać czy ogłoszenie nadal aktualne?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1924 Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 22.03.09, 20:38 W jakim wieku potrzebna opiekunka ? Odpowiedz Link Zgłoś
a8-4 Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 23.03.09, 22:30 Witam serdecznie Jezli nie znalezli Panstwo niani dla sojego skarba prosze o kontakt:anna_bargiel@interia.pl,pozdarwaim. Anna Bargiel Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszmp Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 24.03.09, 13:32 NIEAKTUALNE Odpowiedz Link Zgłoś
3margola Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 23.05.09, 18:37 Wiam pozwolę sobie zaproponować: Punkt Opieki Nad Dzieckiem podam stronę www.opiekanaddzieckiem.za.pl Pozdrawiam Malgoska Odpowiedz Link Zgłoś
anten19 Re: Szukam niani dla 1,5 rocznej córki, Podgórze 03.06.09, 17:25 Witam bardzo serdecznie!!! Nazywam się Aneta Skóra, jestem studentką technologii żywności i żywienia człowieka na UR, zainteresowało mnie Państwa ogłoszenie ponieważ od lipca poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka:) w ubiegłym roku zajmowałam się roczną Alą i 2-letnim Kacperkiem:)podobała mi się współpraca z maluchami w tym wieku dlatego zwróciłam uwagę na Państwa ogłoszenie:) jestem osobą odpowiedzialną, posiadam 3 młodsze siostry:)zawsze uśmiechniętą, komunikatywną, łatwo nawiązuję kontakty z dziećmi.Potrafię gotować, w razie potrzeby mogę zrobić zakupy, poprasować. Mieszkam na 29-Listopada. Jeśli byliby Państwo zainteresowani współpracą ze mną to proszę o spotkanie w celu ustalenia szczegółów. Mój numer kontaktowy 503 873 369, e-mail anten19@gazeta.pl Pozdrawiam, Aneta Skóra Odpowiedz Link Zgłoś