uma_mama 25.03.09, 21:38 Witam, szukam niani dla 15-miesięcznej córki. Praca 3 dni w tygodniu. Mieszkamy w Borku Fałęckim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosia7 Re: Szukam niani (pół etatu). 26.03.09, 18:49 Witam Czy ogłoszenie które pani zamieściła jest dalej aktualne? Jestem studentką III roku na UJ. Należę do osób spokojnych, cierpliwych, odpowiedzialnych, punktualnych i bez nałogów. Bardzo chętnie poświęcę czas na opiekę nad dzieckiem. Opiekowałam się młodszym kuzynostwem, obecnie uczestniczą już do 2 i 5 kasy podstawówki. Praca w niepełnym wymiarze godzin bardzo by mi odpowiadała, żeby pogodzić wszystkie obowiązki. Pozdrawiam K.Kokoszka Odpowiedz Link Zgłoś
uma_mama Re: Szukam niani (pół etatu). 26.03.09, 20:20 Proszę o kontakt: uma_mama@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aggi89 Re: Szukam niani (pół etatu). 10.07.09, 00:26 Witam, nazywam się Agnieszka Noworolska, mam 20 lat, mieszkam na Ruczaju, jestem studentką UJ-u, kierunku Zaawansowane materiały i nanotechnologia. Jestem osobą odpowiedzialną, kreatywną, twórczą, pełną optymizmu, konsekwentną. Nie palę. Uwielbiam opiekować się dziećmi i cieszę się sympatią wśród maluszków. Jeżeli są Państwo zainteresowani, proszę o kontakt:nr tel.: 507118634, e-mail: a.noworolska@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowanka.st Re: Szukam niani (pół etatu). 31.03.09, 10:50 Witam, bylabym zainteresowana ofertą pracy. Jestem studentką Papieskiej Akademii Teologicznej, kierunku nauki o Rodzinie. uwielbiam dzieci :) czesto pomagałam w opiece nad dziecmi ciociom... wyjezdzałam na kolonie z dziecmi jako wychowawca. mam ukonczony kurs wychowawców. studiuję dziennie...jednak nie we wszystkie dni mam zajęcia... jesli jest pani zainteresowana prosze o kontakt. pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a42 Re: Szukam niani (pół etatu). 12.04.09, 12:23 Jestem 42 letnia rencistka szukajaca dorywczej pracy,mam bardzo dobry kontakt z dziecmi.Jestem zainteresowana opieka nad pani corka. prosze o kontakt telefoniczny 510-512-799 pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
dominika0406 Re: Szukam niani (pół etatu). 28.04.09, 23:40 Witam. Czy oferta jest nadal aktualna? Proszę o odpowiedź na maila Donia_16@poczta.fm lub kom 793 126 665 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3margola Re: Szukam niani (pół etatu). 23.05.09, 18:30 Witam , a może pani będzie zainteresowana punktem opieki nad dzieckiem podam strone www.opiekanaddzieckiem.za.pl pozdrawiam Małgoska Odpowiedz Link Zgłoś
maadziulka17.interia.eu Re: Szukam niani (pół etatu). 09.06.09, 14:37 Witam. mam 19 lat i szukam pracy na wakacje. Uwielbiam dzieci lubie z nimi spędzać czas. Znalazłam państwa ogłoszenie, czy jest nadal aktualne? Mieszkam na południe od krakowa (15km)(szybki dojazd) Odpowiedz Link Zgłoś
edysiczka Re: Szukam niani (pół etatu). 29.06.09, 17:53 witam serdecznie ja w sprawie ogłoszenia czy jest jeszcze aktualna?? o jakie dni i godziny chodzi nie jestem osobą palącą kocham dzieci i przebywanie z nimi mam 19 lat proszę o odp na adres email malaedi4@wp.pl bede wdzięczna pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
karola12828 Re: Szukam niani (pół etatu). 30.06.09, 12:05 witam serdecznie:) mam na imie Karolina mam 20 lat do tej pory zajmowalam sie 2 letnim chlopcem przez okolo rok oraz pol rocznym dzieckiem przz okolo pol roku,jestem zadbana ambitna punktualna i bardzo pogodna osoba,mam srednie wyksztalcenie,oprucz tego ucze sie spiewu i aktorstwa,mam skonczony kurs medyczny,szukam pracy jako niania poniewaz uwazam ze to jedna z przyjemniejszych prac nic nie daje tyle szczescia co usmiech dziecka:) to kontakt do mnie 517816750 Odpowiedz Link Zgłoś
anten19 Re: Szukam niani (pół etatu). 30.06.09, 17:19 Witam bardzo serdecznie!!! Nazywam się Aneta Skóra, jestem studentką technologii żywności i żywienia człowieka na UR-(studia dzienne), zainteresowało mnie Państwa ogłoszenie ponieważ od lipca poszukuję pracy jako opiekunka do dziecka w okresie wakacji:) w ubiegłym roku zajmowałam się roczną Alą i 2-letnim Kacperkiem:)obecnie w weekendy opiekuję się 5letnim Matuszkiem, podoba mi się współpraca z maluchami dlatego zwróciłam uwagę na Państwa ogłoszenie:) jestem osobą odpowiedzialną, posiadam 3 młodsze siostry:)zawsze uśmiechniętą, komunikatywną, łatwo nawiązuję kontakty z dziećmi. Potrafię gotować, w razie potrzeby mogę zrobić zakupy, poprasować. Mieszkam na 29-Listopada. Jeśli byliby Państwo zainteresowani współpracą ze mną to proszę o spotkanie w celu ustalenia szczegółów. Mój numer kontaktowy 503 873 369, e-mail anten19@gazeta.pl Pozdrawiam, Aneta Skóra Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia329 Re: Szukam niani (pół etatu). 10.07.09, 12:07 Myślę że bym się nadawała do opieki nad Pani dzieckiem. Mam 23 lata, studiuje.. jestem bardzo pracowitą oraz zaradną dziewczyną. Lubie mieć stały kontakt z dziećmi. Pracowałam w tamte wakacje jako Au Pair w Hamburgu nad 4 miesięczną Joyi. Oprócz tego, opiekowałam się moim młodszym bratem przez pół roku. Myślę że bym się nadawała do tej pracy. Zostawiam do siebie nr tel. 798-845-047 mail: klaudia329@gmail.com Pozdrawiam Klaudia uma_mama napisała: > Witam, > szukam niani dla 15-miesięcznej córki. Praca 3 dni w tygodniu. > Mieszkamy w Borku Fałęckim. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś