Dodaj do ulubionych

Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie

14.06.10, 16:13
Szukam na przyszły rok restauracji, karczmy. klimatycznego miejsca z ogrodem lub terenami zielonymi do zorganizowania "luźnego" przyjęcia weselnego na ok 40-50 osób. Raczej planujemy luźną atmosferę w stylu pieczenia prosiaka itd.

Czy znacie takie, godne polecenie miejsca?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • metmichal Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.06.10, 02:12
      www.przystajni.pl kawalek od centrum ale nie ma berdziej urokliwego
      miejsca
    • smolistadroga Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 27.06.10, 20:03
      a ja będę miała w lipcu przyjęcie w Boathouse, przy Wale
      Miedzeszyńskim. Na razie wszelkie ustalenia z menadżerką przebiegają b.
      pomyślnie. Będziemy mieć ok. 50-60 goście.
      • kochammacka Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 04.08.10, 13:53
        Cześć,
        jak szukasz czegoś eleganckiego to polecam Restaurację Różana na Ciszewskiego,
        jak czegoś w luźnym stylu to może Dziki Zakątek (maja rewelacyjnego managera).
        Pozdrawiam
    • imprezyfirmowe.info Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.11.10, 15:30
      Boathouse lub La Strada na kłopotowskiego.

DJ NA WESELE WARSZAWA

• gina-2000 Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.11.10, 18:11
      klubbankowca.pl Wygląda sztywno ale byłam tam na kilku fajnych imprezach
    • imperialcars.pl Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 23.02.11, 09:53
      Auto do ślubu Rolls Royce
      Wełniane dywaniki, skórzana tapicerka
      w maju będzie za późno by wynająć!
      ImperialCars.pl
    • martynabu Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 21.03.11, 23:34
      Ja zastanawiam się nad Dworem Konstancin. Jak sama nazwa wskazuje w Warszawie to nie jest, ale jest to niedaleko. W soboty nie ma korków - szybko dojedziemy. Mają dużą, jasną salę, z której wyjść można na ogród. Na razie oglądałam tylko w necie, ale zamierzam się tam wybrać. Jak dowiem się coś więcej napiszę.
      • eszal1 Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 07.04.11, 01:26
        Zerknij tutaj - www.zlotopolskadolina.pl
        • iw00na Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 07.03.13, 17:17
          byłam w złotopolskiej dolinie - polecam smile
    • martynka990 Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 22.12.14, 09:34
      Najlepsza restauracja z ogrodem to chyba w PROMENADZIE pod Warszawą. Tam macie możliwość organizacji wesela w plenerze. Chyba lepszej opcji wesela w bliskości z naturą nie ma big_grin Tutaj www.promenadacountry.pl/imprezy-pikniki/wesela możecie sobie obejrzeć galerię.
    • jakub_p4 Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 27.12.14, 18:07
      Jeżeli może być "pod Warszawą" to ja ostatnio bawiłem się w Legionowie w Melodii i bardzo mi się tam podobało, miła i szybka obsługa, bardzo dobrze jedzenie, odnośnie tego co piszesz, to też jest moim zdaniem wystarczająco miejsca. Mi w każdym razie się podobało, może dlatego, że na wcześniejszym jedzenie było do kitu (np zimny barszcz) a tu to było idealnie podawane.... Zresztą jakbyś się chciała się zorientować, to na początek nawet nie musisz do nich jeździć, tylko wystarczy zobaczyć galerię na ich www. Adresu nie podam, aby nie było, że reklama - w Google wpisz Melodia Legionowo i masz fotki jak na tacy
    • kluska-2 Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.02.15, 15:45
      Polecam Quchnię Artystyczną - co prawda nie ogród, a taras, ale pomyślcie o tym - super miejsce na wesele pod gołym niebem.

Podczas przygotowań do slubu sprawdzaliśmy tez ofertę restauracji Endorfina na foksal, Figaro w parku skaryszewskim, boathouse przy wale miedzeszyńskim, ale QA wypadła naprawdę super

----------------------------------------
      słodki ślubny zestaw na Allegro !
      allegro.pl/zestaw-slub-sukienka-ecru-bolerko-buty-stroik-bcm-i5101457502.html
    • djmosquito Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.02.15, 17:44
      Witam,
      Może to nic konkretnego, ale poszukajcie miejsc na obrzeżach miasta. Ceny mogą być atrakcyjne ...
      DJ Mosquito – DJ na wesela.
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości
      - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi
      - poczucie humoru
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
    • djmosquito Re: Restauracja z ogrodem Wawa - co polecacie 17.02.15, 17:47
      Belvedere, Foksal, Ojcowizna, ..
      DJ Mosquito – DJ na wesela.
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości
      - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi
      - poczucie humoru
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka