Dodaj do ulubionych

Makijaż słubny

18.01.13, 13:22
Witam,

Wszystkie Panie, które chcą w swoim ważnym dniu wyglądać olśniewająco i profesjonalnie Serdecznie Zapraszam na makijaż ślubny (w salonie TAIS bądź bezpośrednio w domu).
Kontakt Salon piękności TAIS ul. Grzybowska 2 lok. 32 2 piętro, Budynek A
Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • mario.la24 Re: Makijaż słubny 18.01.13, 13:23
      www.salontais.pl
      • pieknapani12 Re: Makijaż słubny 04.03.13, 12:48
        Makijaż to ważna sprawa w dniu ślubu. Kaczątka przeistaczaja się w piękne łabędziesmile Pamiętam swój ślub i 5 próbnych makijaży hehe
    • 1julik Re: Makijaż słubny 04.07.13, 13:31
      Ja gorąco polecam Panią Anię metamorfozastudio.pl/ Dojeżdża do klienta, także nie trzeba się dodatkowo stresować tego dnia. Robi piękne makijaże, polecam!
      • marlesiii Re: Makijaż słubny 04.04.14, 23:47
        Wizaż to przede wszystkim moja pasja. Uwielbiam bawić się twarzą. Jestem kreatywna, zawsze staram się dobrać coś idealnego właśnie do twojego typu urody. Może trochę szalona ale to w tym przypadku zaleta. Uwielbiam wyzwania.

Sam zerknij na moją stronę www.marlesi.maxmodels.pl
        bądź na fun page www.facebook.com/pages/Marlena-Sapiaska-Make-up-artist/128623493975284

Wiem jak ważny jest ten dzień w życiu, gdyż mam go już za sobą. Dlatego zapewniam komfortową i spokojną i bardzo przyjemną atmosferę. Dojeżdzam do klientki tak by czuła się jeszcze bardziej wyjątkowo w tym dniu. Bo ten dzień ma być szczególny dla Panny Młodej. Idealny Make-up to tylko jeden z elementów ale nie zwykle ważny być poczuć się najpiękniejszą. Czyż nie?

Zapraszam serdecznie drogie Panny Młode smile
        marlena.sapiaska@gmail.com
        tel.535860806[/b]
    • aleks3232 Re: Makijaż słubny 13.04.14, 18:19
      Ja będę miec make up robiony tak delikatny, że pewnie nawet makijażystka nie będzie potrzebna, ale dziękuję za radę
    • rayaaa Re: Makijaż słubny 21.04.21, 11:03
      Ja na swój ślub zamawiałam makijażystkę i fryzjerkę z wellmetime.com Dobre rozwiązanie bo jest to mobilny salon urody, przyjeżdżają na miejsce, więc jest pewność, że nic się nie wydarzy i usługi zostaną wykonane, gdyby pozamykali salony przez pandemię, tak samo jedna osoba może być na kwarantannie, a tutaj zawsze będzie zastępstwo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka