mnjut
19.03.13, 18:56
Często otrzymuję mailowe zapytania w sprawie dja na wesele. Czasami nawet takie zapytanie nie zawiera daty wesela, ani miejscowości w której się ono odbędzie. Jest tylko pytanie o cenę.
Moi Drodzy, robicie błąd! Wybór weselnego dja na podstawie konkursu ofert cenowych to bardzo zwodnicze kryterium. Najbardziej efektywne jest osobiste spotkanie, na którym można poznać szczegóły oferty, zadać pytania w przypadku niejasności i zobaczyć osobę, która być może poprowadzi Wasze wesele.
Inna sprawa, że ceny weselnych od jakiegoś czasu poszybowały pod niebo. Niestety, nie zawsze takie wysokie koszty idą w parze z jakością. Dlatego proponuję Państwu usługi weselnego dja (z gwarancją jakości usług jaką daje wieloletnie doświadczenie i obycie estradowe) za naprawdę rozsądną cenę. Na terenie Mazowsza jest to 1.800 zł.
Kompleksowa usługa obejmuje poprowadzenie wesela, oprawę muzyczną i efekty świetlne. Zawsze razem z Młodą Parą ustalam scenariusz wesela, tak żeby był on dopasowany do ich oczekiwań, jak dobra, uszyta na miarę, para rękawiczek.
Do tego jeszcze mam w zanadrzu katalog dodatkowych atrakcji.
Chętnie podejmę się wykonania nawet najbardziej nietypowych zleceń (wesela międzynarodowe, bezalkoholowe, garden party, wesela tematyczne itd. itp.).
Zapraszam na moją stronę internetową, gdzie znajdziecie Państwo więcej szczegółów i opinie Młodych Par:
expertimprezy.pl
Jeżeli zainteresuje Was moja wstępna oferta to kontakt tel. 608 76 75 74
i ustalenie terminu spotkania będzie pewnie następnym krokiem.