Dodaj do ulubionych

Suknie ślubne Warszawa

23.04.13, 15:07
Suknie ślubne Warszawa są w naszym salonie szyte według najnowszych trendów mody ślubnej. Każda panna młoda znajdzie w naszym salonie sukni ślubnych coś dla siebie. Suknie szyte w naszym salonie są niepowtarzalne, eleganckie i unikatowe.
Salon sukien Promesa działa na rynku ślubnym od 2000 roku. Zajmujemy sie sprzedażą ekskluzywnych sukni ślubnych. Jakość sukni i materiały z których są szyte są najwyższej jakości, aby każda panna młoda czuła się niej wyjątkowo.
Jako jedyni w Warszawie jesteśmy dystrybutorem hiszpańskiej marki Villais i Sarah Bride, których styl, pasja i poświecenie jest cenione na całym świecie. Na naszej stronie internetowej prezentujemy tylko niektóre fasony. Całą kolekcję można zobaczyć w naszym salonie stacjonarnym w Warszawie.
Zapraszamy promesa-slubne.com/
Obserwuj wątek
    • cinderell Re: Suknie ślubne Warszawa 01.01.16, 18:42
      Polecam przegląd głównych Trendów Ślubnych na 2016 rok:

mfotografia.pl/trendy-slubne-2016/

oraz przeczytane super artykułu o sukniach ślubnych:

mfotografia.pl/wymarzona-suknia-i-dodatki-slubne-porady-i-ciekawostki/
    • martatart Re: Suknie ślubne Warszawa 09.03.16, 09:18
      Gdyby ktoś szukał po taniości sukni ślubnej w Warszwie i był w okolicach Grochowa

www.slubnykomis.pl/

www.jennifer-vaiano.com/7-tanie-suknie-slubne-warszawa.html
    • ania_anulka Re: Suknie ślubne Warszawa 22.03.16, 11:01
      tu mają też tanie suknie ślubne - dostałam namiary od koleżanki - ladybride.pl/kolekcja - to komis sukien ślubnych w warszawie na bemowie
    • salominka Re: Suknie ślubne Warszawa 07.03.18, 19:12
      A ja za namową koleżanki z Wrocka wybrałam się tam na targi ślubne. I ku mojemu zaskoczeniu znalazłam tam coś zupełnie wyjatkowego smile Pokaz sukni Ewy Stepaniuk mnie zachwycił. Pani Ewa projektuje suknie całkiem inne niż znajdziecie w salonach - z modnymi przezroczystosciami, fajne kroje, ręcznie naszywana koronka. A najlepsze jest to, że właściwie BIERZE SIĘ UDZIAŁ W ZAPROJEKTOWANIU SWOJEJ SUKNI!! Dla mnie bomba. Już szyjemy, bo ślub mam w czerwcu <3 Mam na wszystko wpływ: tkanina, koronka, gdzie ile aplikacji, kryształków itp.
      Czegoś takiego ja nigdzie indziej nie spotkałam. Zostawiam namiary do Pani Ewy bo naprawdę dziewczyny warto:
      Ewa Stepaniuk Fashion Designer: 500552884
      Profil na Fb to: Atelier Red Carpet a strona internetowa jest taka: www.atelierredcarpet.com
    • justyna.maz Re: Suknie ślubne Warszawa 17.04.18, 13:23
      Szyłam swoją suknię ślubną u Pani Haliny Strulak w Warszawie... Bajkowo, wygodnie... mogłam poczuć się naprawdę wyjątkowo w tym dniu.
    • czashka88 Re: Suknie ślubne Warszawa 27.09.18, 07:31
      w Centrum na Jana Pawła jest świetny salon sukni ślubnych, ale niestety nie pamiętam nazwy... sad zaś jeśli chodzi o garnitur dla przyszłego męża to obczaj sobie salon Roland Moda Męska na Radzymińskiej - tam mają świetne garnitury.
    • emilionn Re: Suknie ślubne Warszawa 11.02.20, 12:54
      Siostra szyła swoją suknię ślubną w salonie Diana dianasalon.com/suknie-slubne/. Nie znam szczegółów ale suknie była super, jeszcze takiej nie widziałem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka