Dodaj do ulubionych

Dj na wesele Warszawa

28.10.15, 18:03
Zachęcam trochę w ramach podziękowań za wspólną zabawę Dj'a Andrzeja. Wszystko było na tyle fajnie, że z czystym sumieniem mogę Państwu polecić... smile

Dj na wesele Kraków Warszawa, Wrocław

https://www.orkiestron.pl/wp-content/uploads/2015/02/classdj.jpg
Obserwuj wątek
    • djnaimpreze Re: Dj na wesele Warszawa 28.04.16, 18:20
      Cześć! Z tej strony Dj Hannah. Zapraszam wszystkich poszukujących dja na wesele do kontaktu i na moją stronę internetową dj Kielce. Jestem trzecią djką w Polsce i pierwszą w świętokrzyskimsmile. W ofercie znajdziecie także oświetlenie dekoracyjne sali, wyświetlanie imion Państwa Młodych, ciężki dym na pierwszy taniec, bańki mydlane, animatorów dla dzieci na wesele. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu.
    • okrashka Re: Dj na wesele Warszawa 20.08.16, 18:04
      Wow, dziękuję. Ale ktoś się napracował.
      Dziękuję Andrzej smile
    • oliwka_weselna Re: Dj na wesele Warszawa 09.11.16, 16:39
      Hej smile Pełną listę z opiniami dj na wesele z Warszawy z bliskich okolic znajdziecie na www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ Polecam, myślę że każdy znajdzie tam kogoś na swoje wesele i to w dodatku w atrakcyjnych cenach! big_grin
    • kotep Re: Dj na wesele Warszawa 22.01.19, 07:45
      Jeżeli szukasz dobrego DJ to zerknij sobie na tego Maciej Wilkanowski DJ MW najlepiej w google sobie znajdź. Świetny DJ i naprawdę potrafi rozkręcić imprezę. To ważne szczególnie na weselu.
      Swoją drogą dobrze jest sobie zrobić taki mały research w internecie wybierając DJ'a żeby wiedzieć dokładnie na co się decydujemy i czy będziemy zadowolenismile
    • upecek2x Re: Dj na wesele Warszawa 19.02.19, 09:13
      Nie ma co gdybać, wybierz po prostu Macieja Wilkanowskiego, polecam sprawdzić djmw.pl.
    • kotep Re: Dj na wesele Warszawa 02.04.19, 14:23
      Ja od siebie mogę polecić konkretnego DJ'a.
      Poszukaj sobie Maciej Wilkanowski DJ MW
      Świetny DJ idealny na imprezy gdzie trzeba troszkę rozruszać towarzystwo.
      Jeżeli chcecie się dobrze bawić to koniecznie zerknijciesmile
    • r.wolderko Re: Dj na wesele Warszawa 16.09.21, 14:37
      Zatrudniliśmy zycienaobcasach.pl/dj-weselny-i-jego-rola/ do samego rana się bawiliśmy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka