wifeq 28.10.15, 18:03 Zachęcam trochę w ramach podziękowań za wspólną zabawę Dj'a Andrzeja. Wszystko było na tyle fajnie, że z czystym sumieniem mogę Państwu polecić... Dj na wesele Kraków Warszawa, Wrocław Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djnaimpreze Re: Dj na wesele Warszawa 28.04.16, 18:20 Cześć! Z tej strony Dj Hannah. Zapraszam wszystkich poszukujących dja na wesele do kontaktu i na moją stronę internetową dj Kielce. Jestem trzecią djką w Polsce i pierwszą w świętokrzyskim. W ofercie znajdziecie także oświetlenie dekoracyjne sali, wyświetlanie imion Państwa Młodych, ciężki dym na pierwszy taniec, bańki mydlane, animatorów dla dzieci na wesele. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link
okrashka Re: Dj na wesele Warszawa 20.08.16, 18:04 Wow, dziękuję. Ale ktoś się napracował. Dziękuję Andrzej Odpowiedz Link
oliwka_weselna Re: Dj na wesele Warszawa 09.11.16, 16:39 Hej Pełną listę z opiniami dj na wesele z Warszawy z bliskich okolic znajdziecie na www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ Polecam, myślę że każdy znajdzie tam kogoś na swoje wesele i to w dodatku w atrakcyjnych cenach! Odpowiedz Link
kotep Re: Dj na wesele Warszawa 22.01.19, 07:45 Jeżeli szukasz dobrego DJ to zerknij sobie na tego Maciej Wilkanowski DJ MW najlepiej w google sobie znajdź. Świetny DJ i naprawdę potrafi rozkręcić imprezę. To ważne szczególnie na weselu. Swoją drogą dobrze jest sobie zrobić taki mały research w internecie wybierając DJ'a żeby wiedzieć dokładnie na co się decydujemy i czy będziemy zadowoleni Odpowiedz Link
upecek2x Re: Dj na wesele Warszawa 19.02.19, 09:13 Nie ma co gdybać, wybierz po prostu Macieja Wilkanowskiego, polecam sprawdzić djmw.pl. Odpowiedz Link
kotep Re: Dj na wesele Warszawa 02.04.19, 14:23 Ja od siebie mogę polecić konkretnego DJ'a. Poszukaj sobie Maciej Wilkanowski DJ MW Świetny DJ idealny na imprezy gdzie trzeba troszkę rozruszać towarzystwo. Jeżeli chcecie się dobrze bawić to koniecznie zerknijcie Odpowiedz Link
r.wolderko Re: Dj na wesele Warszawa 16.09.21, 14:37 Zatrudniliśmy zycienaobcasach.pl/dj-weselny-i-jego-rola/ do samego rana się bawiliśmy. Odpowiedz Link