Dodaj do ulubionych

fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawie

21.02.16, 23:33
Witam, szukamy fajnego miejsca na organizację przyjęcia weselnego na czerwiec dla ok. 30 osób w Warszawie. Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • siwmarcin Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 28.02.16, 19:40
      Witam, jest kilka ciekawych miejsc które można polecić, ja z reguły korzystam z portali na których przeglądam ogłoszenia i na podstawie najciekawszy robię zapytanie na forum. A w jakim przedziale cenowym ma być lokal ?
      Polecam portal

www.slubiweselle.pl
    • knall Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 06.03.17, 11:36
      Nasi znajomi mieli wesel tutaj www.bankietowyrocher.pl , ciekawa sala z dobrym połączeniem komunikacyjnym z Warszawą. Całkiem miłe miejsce.
    • aniaa934 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 09.03.17, 16:03
      Ja szukałam na swoje wesele miejsca na portalu weselnapolska.pl
      • agata502 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 06.04.17, 15:48
        aniaa934 napisał(a):

> Ja szukałam na swoje wesele miejsca na portalu weselnapolska.pl

Mogę również polecić portal weselnapolska.pl/ byłam zadowolona z firm, które tam znalazłam na swoje wesele smile
    • anamira89 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 11.03.17, 20:01
      Zerknij na www.willazagorze.pl
      Sala weselna tuż pod Warszawą. Posiadają dwie sale, mniejszą i większą. Polecam sama organizowała wesele w Willi Zagórze smile
    • anamira89 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 16.03.17, 16:50
      Polecam Willę Zagórze, ale pod Warszawą. Super miejsce, świetna lokalizacja, profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie. Byłam na przyjęciu weselnym i z całą świadomością polecam Willę Zagórze. Pozdrawiam www.willazagorze.pl/pl/wesela-okolice-pod-warszawa.html
    • richarudson Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 01.04.17, 13:06
      Sprawdźcie Royal Hotel, organizują także kameralne imprezy

zaplanuj-slub.pl/sale-weselne/royal-hotel-na-wesele/
    • milenad1 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 16.08.17, 10:44
      Bardzo fajnym miejscem na wesele jest www.palaclasotow.pl. Byłam tam na weselu i było fantastycznie. Pyszne jedzenie Z tego co mi mówili ludzie z obsługi dużą cześć potraw i wędlin robią u siebie. Fantastyczny klimat pałacu wraz z pięknym parkiem do tego obsługa perfekcyjna. Polecam
    • kunkemarta Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 13.03.19, 16:05
      Też uważam, że lepiej pod Warszawą bo jednak ceny są dużo niższe. Fajną salę mają w Kaniach. Mowa o Domu Weselnym Astoria. Mnie miejsce bardzo urzekło, a byłam tam dwukrotnie już na przyjęciu weselnym. Jak kiedyś będę brała ślub to też chce mieć wesele właśnie tam smile
    • kingaolczak Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 01.09.19, 12:40
      Mnie się podobało w Ursusie na Placu Czerwca 1976 roku, byłam tam na weselu siostry ciotecznej. To restauracja z przemiłą atmosferą, bardzo dobrą polską kuchnią. Czysta, zadbana, ładnie wyglądająca. Dla mnie bomba.
    • agnieszkakaka1 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 14.04.21, 11:00
      Pięknym miejscem na wesele jest Pałac Lasotów. Po weselu mojej koleżanki jestem zauroczona tym pałacem. Wnętrza elegancki i odpowiednio urządzone z dbałością o każdy szczegół. Sala bankietowa była cudownie udekorowana, stoły zastawione elegancką zastawą. Jedzenie wspaniałe, potrawy urozmaicone. Obsługa z wdziękiem podawała do stołu Wszystko sprawnie i z gracją. Czuliśmy się jak na przyjęciu i królowej.
    • adaadelka Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 04.05.21, 19:23
      Ładne wesele można wyprawić tutaj palackobylin.pl/. Moja siostra miała tam wesele. Było cudownie. Elegancko przygotowana sala bankietowa. Pięknie zastawione stoły. Obsługa miła i sprawna. Jedzonko pierwsza klasa. Zabawa była po prostu super.
    • wiktoria_as.28 Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 25.03.22, 14:17
      Super miejsca na wesele w Warszawie znajdziecie na www.gdziewesele.pl/warszawa smile
    • zosiazosiunia Re: fajne miejsce na przyjęcie weselne w Warszawi 19.10.22, 19:53
      Bardzo podobało mi się wesele w Hotelu Złote Runo. Moja siostra miała tam wesele. Elegancko wszystko przygotowali. Hotel bardzo ładnie urzadzony w klimatycznej okolicy. Bardzo dobre jedzenie> Wszystko świeże i elegancko podane. Obsługa na wysokim poziomie. Po prostu perfekcyjna impreza.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka