Dodaj do ulubionych

Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące?

28.02.16, 12:43
Czy to da radę? Z moim narzeczonym chcemy wziąć ślub w tym roku, ale na razie nie możemy zacząć czegokolwiek organizować. Powód jest ważny i bardzo osobisty. Niemniej o ślubie jest mowa i jesli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami, to będzie to możliwe koło sierpnia. Mnie bardzo zależy, żeby nie później. Jednak:
- ślub ma być cywilny, więc chyba powinno pójść szybciej, ale tak realnie: jak jest z terminami w urzędach? zwłaszcza w miesiącach letnich?
- nie chcemy wesela, tylko małe przyjęcie dla rodziny (maks. 20 osób), więc to chyba powinno pójść łatwo (?)
- sukienka. W salonie nie kupię w takim terminie, zresztą do cywilnego nie chciałabym czegoś tak drogiego, ale nie chcę iść w letniej sukience wink tylko jednak w sukni ślubnej. Czy uda mi się coś wypożyczyć i gdzie?

Proszę, niech mi ktoś doradzi, bo bardzo mi zależy, żeby nie przeciągać sprawy, a nie mam w tej chwili nikogo, z kim mogłabym to omówić. Nie wiem, może wszystko potoczy się inaczej, na razie jednak chciałam się zorientować, czy to w ogóle możliwe w takim czasie coś przygotować?
Obserwuj wątek
    • djmosquito Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 07.03.16, 15:07
      DJ Mosquito ? DJ na wesele
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar
      - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy
      - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk
      Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl
      - email: dj@djnawesele.org.pl
    • mloda3779 Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 02.04.16, 23:43
      paniwiktoria napisał(a):

> terminy wolnych lokali na takie kameralne przyjęcia znajdziesz na www.gdziewesele.pl/Warszawa/

Dziękuję smile Może będzie ciut więcej czasu, zaczyna się powoli układać w dobrą stronę smile
    • pinta_26 Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 28.06.16, 08:49
      Przy mniejszym wesele do ogarnięcia. Ja miałam małe wesele i poszło sprawnie. Naprawdę
    • mloda3779 Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 02.08.16, 14:49
      Jakby ktoś pytał - da się. smile) Ślub w najbliższą sobotę, datę w USC zatwierdziliśmy 1 czerwca. I się udało wszystko zorganizować. smile))
      • oklamoradora1 Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 04.08.16, 08:42
        Jasne, że się da wink Głowa do góry! Jesli nie zapraszacie 100 gości i nie upierasz się przy najbardziej popularnej restauracji, to się da smile Powodzenia smile
    • sallena Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 12.08.16, 14:07
      Zajmujemy się profesjonalnym przewozem osób w kraju jak i zagranicą. Dysponujemy autokarami i busami z doskonałymi kierowcami, przygotowanych do obsługi najbardziej wymagających klientów. Zaufało nam wiele osób oraz powierzyło dowóz swoich bliskich na ważne uroczystości takich jak:
      * obsługę transportową wesela
      * dowóz dzieci do szkoły i zajęcia sportowe,
      * dowóz pracowników do pracy
      * przewóz osób w kraju,
      * wycieczki w kraju i zagranicą,
      * wycieczki szkolne,
      * przewozy na targi i wystawy.
      Zapraszamy na naszą stronę:
      mk2.com.pl/
    • annababe82 Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 10.09.16, 11:00
      na stronie www.saleilokale.pl da się zorganizować salę w 1-2 miesiące.
    • skynetic Re: Organizacja ślubu i wesela w 2 miesiące? 16.02.17, 22:04
      Przy małej ilości gości jaką Pani planuje bez problemu można zorganizować wesele oraz smaczny poczęstunek smile
      Śluby kościelne rezerwuje się z mniejszym wyprzedzeniem aniżeli kościelne więc też nie widzę tu problemu. Proszę pamiętać że śluby cywilne odbywają się również w czwartki i piątki.
      Na Pani miejscu kupiłbym na prawdę ładną suknię wieczorową, w jasnej kolorystyce - na pewno taka sukienka przyda się Pani kiedyś (inaczej niż w przypadku ślubnej sukni smile)

Pozdrawiam i życzę pomyślnych przygotowań! smile
      Adam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka