ona-39 14.01.10, 22:05 jak będzie wyglądał ten rok w moim zyciu osobistym 18.05.1970 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: ja i życie 15.01.10, 12:31 Generalnie karty pokazały: sukces osiagnięty poprzez własne działania w jakichś ważnych sprawach. Wejście w nowe pozytywne okoliczności, zamknięte sprawy oglądane pod innym kątem. W sprawach mat. chwilowe pogorszenie. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: ja i życie 21.01.10, 19:01 Pytanie dotyczy istniejącego związku, czy partnera, bo nie wiem na co karty polożyć? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: ja i życie 03.02.10, 10:37 Witam, przypominam, że poprzez spiętrzenie niektórych wątków, inne się gubią. Należy się przypomnieć, ponieważ jestem człowiekiem, (który ma także swoje obowiązki) a nie programem komputerowym. To co robię, robię dla swojej przyjemności, i nie czerpię z tego żadnych innych korzyści. Jeśli komuś brakuje cierpliwości może udać się na inne forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ona-39 Re: ja i życie 03.02.10, 17:29 zapytałam grzecznie więc nie wiem o co chodzi zamiast rozpisywać sie o byle czym może lepiej było dać odpowiedz Odpowiedz Link