Dodaj do ulubionych

Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ?

31.12.11, 08:06
Witam, może niekoniecznie będzie to samo dobre, ale jakie mam prognozy na najbliższy rok. Dodam,że jestem osobą bardzo dojrzałą, samotną, po przejściach i w trakcie przejść. Jak ułożą się moje relacje z dorosłym synem i jego żoną?
Czy ja w ogóle dam sobie radę?
Korzystając z okazji życzę wszystkim" użytkowniczkom " tego forum i Tobie Ptasiu, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych nierealnych.
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 31.12.11, 09:57
      Witaj,
      Polożyłam dwa rozkłady. W krótszym pokazało się, że jakieś problemy, czy też konflikt, choć nie zakończy się definitywnie, to przynajmniej na jakiś czas przycichnie, uspokoi się, albo stanie się mniej dokuczliwy, ale nie na zasadzie pokory, czy ustępowania, wycofywania, lecz umiejętnego pokierowania, pokazania swojej przewagi.
      W tym dłuższym-pokazała się zmiana , która przyjdzie z zewnątrz. Nie da się na nią przygotować, okaże się zaskoczeniem. Kwestie finansowe zostały pokazane problemowo, przyczyną moga byc wydatki na zdrowie, konsultacje ze specjalistą. Kontakty w rodzinie zostały pokazane jako spokojne, z dobrą perspektywą na przyszłość.Spelni sie marzenie związane z najbliższymi. Sprawy uczuciowe pokazały się dość ascetycznie, ogólnie mówiąc. Jest też pokazane, że ktoś odejdzie, z kim masz kontakt uczuciowy, będzie to rozczarowanie.
      Dziękuję za życzenia, pozdrawiam i życzę spełnienia tylko dobrych wróżb smile.

• buzka53 Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 31.12.11, 11:19
        Dzięki. Czy ten ktoś z kim mam kontakt uczuciowy, odejdzie "na zawsze"? czy będzie to kolejna zawieszka? czy kiedykolwiek pojawi się ktoś odpowiedni w moim życiu?
        • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 31.12.11, 13:30
          Raczej nie stałość, a zmienność i w byciu razem i w rozstaniach.
        • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 31.12.11, 13:50
          Czy się ktoś pojawi?
          Karty pokazały, że pojawi się ktoś bardziej odpowiedni, czyli taki z którym będziecie się wzajemnie uzupełniać i mieć wspólne miejsce pod słońcem, w okolicach dwóch lat, ale po zakończeniu jakiejś uprzedniej relacji.
          • buzka53 Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 31.12.11, 14:22
            Życie to jednak nieustająca sinusoida.Ponownie dziękuję i składam najlepsze życzenia noworoczne.
            • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 01.01.12, 08:45
              Również dziękuję i pozdrawiam Noworocznie smile.
              • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 01.01.12, 13:31
                Myślałam o twoim odniesieniu życia do sinusoidy.Doszłam do wniosku, że tylko tak może w przestrzeni dwuwymiarowej manifestować się życie w tzw. światopoglądzie magicznym, który pokazuje istnienie poprzez cykliczność.
                W światopoglądzie naukowym jest to linia prosta, jak wiadomo, która prowadzi od punktu 'a' do punktu 'b' itd.praktycznie w nieskończoność.
                Co jest bardziej właściwe lub poprawne można przyjąć tylko intuicyjnie.Skoro tak, to bardziej wskazuje na poprawność racji światopoglądu magicznego.
                Takie sobie rozważania u początku roku.
                smile

• buzka53 Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 01.01.12, 15:54
                  Ciekawe są Twoje przemyślenia. Coś w tym jest. Nie wiem dlaczego zobaczyłam swoje życie jako sinusoidę, ale tak czuję.
                  • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 02.01.12, 09:43
                    Intuicja wskazuje na cykliczność. Myślę, że tzw.wyjście na prostą jest mitem. Dostatecznie wielkie rondo też można podzielić na odcinki proste. Jeśli w życiu zdarza się mniej spektakularnych zdarzeń, zwłaszcza traumatycznych, jedziemy właśnie po dużym rondzie.
                    Chyba nie da się udowodnić, że jest inaczej smile.
                    • smul_live Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 02.01.12, 13:35
                      Witam serdecznie w Nowym Roku. Jestem ciekawa co dla mnie kryją karty ? czy wróci ten którego kocham czy też życie ma dla mnie inne plany ? Milego dnia, pozdrawiam smile
                      • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 03.01.12, 11:54
                        Witam, czy możesz założyć osobny wątek? Dla przejrzystości.
                        smile
                    • buzka53 Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 03.01.12, 05:06
                      Sinusoida czyli "raz na wozie, raz pod wozem".Ale z rondem masz rację. Bardzo chcę jechać po ogromnym rondzie.Pozdrawiam, miłego dnia
                      • wyka_ptasia Re: Co dobrego dla mnie w Nowym Roku ? 03.01.12, 11:55
                        Dziękuję i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka