Dodaj do ulubionych

Mam pytanie takie, jakie większość ludzi

15.01.12, 18:01
ma na początku roku.

Witaj i proszę odpoiwiedz mi, czy ten rok będzie dla mnie szczęśliwym rokiem i czy poznam mężczyznę z którym stworzę trwały związek.
Dziękuję z góry za odpowiedz.

Życzę Ci wyko_ptasiu , żeby ten rok, był Ciebie dobrym rokiem.
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 16.01.12, 11:05
      Ten rok pokazał się jako rok zmian. Zmiany na które nie da sie wiele poradzić, lub im przeciwdziałać. Trzeba będzie podjąć ważną decyzję związaną z osobami bliskimi lub rodziną. To, co nieautentyczne lub kontynuowane na siłę ulegnie zakończeniu. Zmiana może także wystąpić w okolicznościach rutynowych, do których przywykłaś, że toczą się w określony sposób.Sfera materialna jest pokazana stabilnie, a nawet mogą się zdarzyć jakieś sukcesy w tym wymiarze, czyli sprostać wymaganiom, wykazać się skutecznie umiejętnościami itd.
      Poznanie i zakochanie nawet, jest w kartach. Pokazała się umiejętność zagospodarowania tej sfery, oparta o tworzenie krok po kroku, wszystko w swoim czasie, więc relacja oparta na tradycji i obyczaju.
      Pozdrawiam i życzę spełnienia tylko dobrych wróżb.
      • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 16.01.12, 12:07
        Bardzo dziękuję za odpowiedz.
        Proszę jeszcze , jezeli oczywiście zechcesz mi odpowiedziec, o odpowiedż na jescze jedno pytanie.
        Pytanie wyniknęło z Twojej wrózby.
        Chodzi mi mianowicie o sprawy dotyczące osób mi bliskich.
        Czy chodzi o jakieś decyzje dotyczące mojego syna ?
        Jego sprawy osobiste nie są do końca ustabilzowane.
        Pozdrawiam i czekam z nadzieją na odpowiedz.
        • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 16.01.12, 13:18
          Trudno określić coś bliżej z tamtego rozkładu, gdyż był on ogólny. Poza tym pytanie także ogólne było. Innymi słowy przekaz nie mógł być uszczegółowiony bardziej. Karty, które pokazały zmianę to karty, którym tradycyjnie przypisuje się zmiany raczej nagłe i zaskakujące, czyli raczej takie, które trudno przewidzieć.
          Pozdrawiam
          • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 16.01.12, 15:58
            Dziekuję, jeszcze raz i jeszcze raz wszystkiego dobrego z całego serca życze smile
            • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 01.02.12, 16:47
              Wyko_ptasiu, nie daje mi spokoju to, co zasygnalizowały karty jakiś czas temu.
              Chodzi mi mianowicie o to, że będę musiała w tym roku, podjąć jakieś wazne decyzje dotyczące osób mi bliskich.
              Prosze, jeżeli będzie to mozliwe, zajrzyj w karty i zapytaj o jakie osoby chodzi ?
              Niepokoi mnie to i bardzo męczy.
              Pozdrawiam serdecznie smile
              • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 02.02.12, 11:41
                Osoby, które nie potrafią lub nie mogą podjąć decyzji, albo poprzez ciagłe analizy, albo chaos, bo np.dochodzą nowe informacje, które trzeba przeanalizować. Może pojawić się inna alternatywa, odsunięta w czasie i poprzez nią uporządkowanie problemu, stworzenie porządku, jakiegoś konkretu.
                Dlaczego z góry zakładać, że to coś złego? W podobnej sytuacji są np. rodzice , którzy pomagają dzieciom wybrac kierunek dalszej nauki, czy choćby sposob dotarcia do nowej szkoły.
                W drugim rozkładzie pokazała się sytuacja zmiany i konieczność opuszczenia symbolicznie 'martwego punktu', co może oznaczać np.ucięcie spekulacji, coś co nie będzie stanowić na przyszłość jakiegoś obciążenia, że uda się wyjść poza ograniczenia.
                Pozdrawiam
                • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 02.02.12, 13:06
                  Dziękuję za poświęcony mi czas, radę i tarota.
                  Będę czekała spokojnie na to, co przyniesie mi życie, by podjąć w przyszłości słuszną (mam taką nadzieję) decyzje.
                  Pozdrawiam smile
                  • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 26.12.12, 19:38
                    Witam pod koniec roku i życzę by Nowy Rok przyjdzie do nas za kilka dni był dla Ciebie Ptasiu
                    dobrym rokiem.
                    Myślę także, jaki będzie dla mnie nadchodzący rok. Jezeli znajdziesz czas na postawienie kart
                    dla mnie, proszę o wróżbę.
                    Proszę, zapytaj kart o to, jak będzie wyglądało moje osobiste życie, czy będę zdrowa, czy nadchodzący rok, będzie dla mnie dobrym rokiem ?
                    Jednocheśni chcę Tobie powiedzieć, że wróżba na ten rok, prawie całkowicie spełniła się ,
                    Pozdrawiam sedecznie smile
                    • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 05.01.13, 08:24
                      Witam, ogólnie na życie osobiste - powinno być udane i spelnione, dajace satysfakcję. Pojawi się też zmiana, dzieki której mozna bedzie pokazac swoją niezalezność, odwagę decyzji, może i charyzmę? Czasem życie stawia w okolicznościach, kiedy, prędzej czy później, okazuje się, że byliśmy skazani na sukces. Sprawa bedzie dotyczyc emocji, tego typu układów.
                      Na zdrowie - nic nie pokazało się, co byłoby jakoś znaczące. Może pojawić się jakiś stan zapalny, który uda się wygasić. Tak dokładnie się pokazało, jako wygaszenie.
                      Czy ten rok bedzie dobrym rokiem - na tak zadane pytania Tarot nie odpowiada. Bo to kwestia własnej oceny.
                      Dziękuję i równiez pozdrawiam.
                      smile
                      • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 05.01.13, 12:51
                        Dziękuję za odpowiedź i już po pierwszym zdaniu widzę, że rok powinien być jednak udany, jeżeli wróżba spełni się, a wierząc, że tak będzie, patrzę z optymizmem w przyszłość.
                        Patrzę więc z optymizmem w przyszłość, dziękując jednocześnie za postawienie Tarota, życząc Tobie udanego roku.
                        Pozdrawiam i dziękuję smile
                        • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 05.01.13, 13:09
                          Wszystkiego dobrego!
                          • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 21.10.13, 21:51
                            Dobry wieczór.
                            Czy możesz zagladnąć w karty i powiedzieć mi, czy w końcówce roku spotka mnie w życiu
                            osobistym jakieś miłe lub zaskakujące zdarzenie, które zmieni coś w moim życiu ?
                            • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 02.01.14, 00:03
                              Wszystkiego najlepszego życzę w NOWYM ROKU 2014 Tobie Ptasiu i wszystkim którzy tu zaglądają.
                              Nowy rok i nowe nadzieje z tym związane.
                              Ptasiu proszę zajrzyj w swoje karty i zapytaj się kart, co będzie się działo z moim zdrowiem, jak poradzę sobie z finansami i co zdarzy się w moim życiu osobistym oraz czy mogę z optymizmem patrzeć w przyszłość ?
                              Pozdrawiam serdecznie z nadzieją, że zajrzysz na forum i odpowiesz.
                              • edda12 goraca prosba 02.02.14, 17:16
                                czy mozesz mi odpowiedziec czy ja edyta ur 12,12,71 i wojtek ur 23,03,67 wrocimy do siebie
                              • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 24.03.14, 00:45
                                wierzba.pl napisała:

> Wszystkiego najlepszego życzę w NOWYM ROKU 2014 Tobie Ptasiu i wszystkim kt
                                > órzy tu zaglądają.
                                > Nowy rok i nowe nadzieje z tym związane.
                                > Ptasiu proszę zajrzyj w swoje karty i zapytaj się kart, co będzie się działo z
                                > moim zdrowiem, jak poradzę sobie z finansami i co zdarzy się w moim życiu osobi
                                > stym oraz czy mogę z optymizmem patrzeć w przyszłość ?
                                > Pozdrawiam serdecznie z nadzieją, że zajrzysz na forum i odpowiesz.

Jeszcze raz proszę ptasiu odpowiedz na moje pytania, jeżeli czas na to Tobie pozwoli.
                                Pozdrawiam serdecznie.
                                • wyka_ptasia Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 28.03.14, 12:17
                                  Witaj Wierzba smile.
                                  Dziękuję za życzenia. Mam nadzieję, że obecny rok okaże się dla Ciebie szczęśliwy smile.
                                  Postaram się jutro rano odpowiedzieć w temacie, jeśli pytania nadal aktualne.
                                  Czy pytasz o poznanie kogoś nowego?
                                  • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 31.03.14, 00:51
                                    Dzień dobry Ptasiu smile
                                    Dopiero teraz zaglądnęłam do Tarotowych wróżb.
                                    Tak pytania są nadal aktulne, chcę także wiedzieć, czy poznam kogoś nowego?
                                    • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 05.04.14, 22:53
                                      wierzba.pl napisała:

> Dzień dobry Ptasiu smile
                                      > Dopiero teraz zaglądnęłam do Tarotowych wróżb.
                                      > Tak pytania są nadal aktulne, chcę także wiedzieć, czy poznam kogoś nowego?
                                      > Pozdrawiam serdecznie smile
                                      >

Dobry wieczór Ptasiu smile
                                      Moje pytania są ciągle aktualne i jeżeli zachcasz poświęcić mi trochę swojego czasu, będę
                                      bardzo wdzięczna.
    • jola.wp Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 08.05.14, 13:09
      Na poznanie: As Kijow, VIII Monet X Kolo Fortuny z dolozenia V Pucharow - tak, aczkolwiek po blizszym poznaniu zdarza sie okoliczności, ktore spowoduja rozczarowanie, moze nawet sie od niego odwrocisz...
      Polozylam wiec drugi rozklad :
      tak - As Pucharow, Nie - Paź Pucharow, Wynik - Glupiec i V Mieczy
      - wyglada, jakby ta znajomosc nie wyszla poza poczatki, a ta V Mieczy moze pokazywac jakies zgrzyty, przykre slowa.
      smile
      • wierzba.pl Re: Mam pytanie takie, jakie większość ludzi 10.05.14, 16:02
        Czyli nie najlepiej, ale i tak dziekuję, przynajmniej wiem czego mam się spodziewać
        i jak ewentualnie zapobiegać.
        Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka